- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi Mutsuzcadi77
-
Eşeğin aklına karpuz kabuğu dusurengillerden mi diyorsunuz?Sherlock holmes olarak bu davaya göz attım ve bir sonuca vardım.
Sonuç olarak yalnızlığın verdiği hislerle herşeyi üzerine almış ve o haklı dahi olsa burada haksız olarak adını çıkardı adam nefes alsa karısının yanında almıyor benim yanımda alıyor diyoraklıma müge anlıdaki insanlar geliyor jgfjgfjfgj ve müge anlının tepkilerini veriyorum kfkkfgkf şuan durum böyle müge gibi izliyorum yahu adam bunları okusa ben neymişim der ahahahhaha abartı geliyor artık sizde umursamazsınız olur biter erkeklerin bi tarafını kaldırmaya ne meraklısınız
Ne demek bu? Sabahtan beri yazdıklarımın kurmaca olduğunu düşünmüyorsunuz herhalde?Ya adam bunların hiçbirini yapmadıysa?
Düşünmeye başladık.Ne demek bu? Sabahtan beri yazdıklarımın kurmaca olduğunu düşünmüyorsunuz herhalde?
Herkese iyisiyle kötüsüyle yorumları için teşekkür ediyorum. Yalnız şunu da söylemeden edemeyeceğim. Ve yemin ederim ki bu sözlerimde zerre yalan yok. Sözümona kişinin salonda herkesin içinde dediği bir sözü aynen aktarıyorum . " ooo ne güzel bu ev 3+1 miş ( abimin evini kastediyor.) artık x ile ( karısını kastediyor.) kavga ettiğimizde gelir burada kalırım. Nasıl olsa yerim hazır. "
Aynen böyle dedi ve herkes yüzüne baktı.
E tabiki öyle diyeceksiniz aa ! tabiki yanınızda eğer biri nefes aldıysa sizin için aldı diyeceksiniz aaa herşey açık ! sizin yanınızda biri oksijen alıyorsa bu size aşık olduğu içindir aksi iddia edilemez konu sahibinide linçlemeyin gayet haklı adam deli gibi aşık ayol deliriyor intihar edecek aşkından sizde neler diyorsunuz ayıp ayıp konu sahibi arkandayım evet size deli gibi aşık karısından boşacanak sizin için sizdende yeşil ışık bekliyorHer yalnız her hareketi ustune alınırsa yandık yahu. Bende yalnızım napayım sımdı sigaramı yakayım diye cakmak uzatan adam ıcın 'kofteye bak cakmak uzattı bana kesin gozu var bende' mı dıyım.
Kepenk indirirken yardıma gelen genc cocuk ıcın, 'gencecık cocuk nasılda etrafımda pervane aman sabahlar olmasın mı' dıyım.
Napalım boyle boyle adamları yardım etmekten mi sogutalım
Bana ıyı aksamlar dedı cunku bana asık....
Yalnızlık kotu ilgi gormek super bısey evet ama, boyle degıl.
Nasıl emin olabilirim ki..Ne demek bu? Sabahtan beri yazdıklarımın kurmaca olduğunu düşünmüyorsunuz herhalde?
Kurmaca degıldırler hepsi olmustur ama, adam sana asık oldu hoslandı diye degıl.Ne demek bu? Sabahtan beri yazdıklarımın kurmaca olduğunu düşünmüyorsunuz herhalde?
Kurmaca degıldırler hepsi olmustur ama, adam sana asık oldu hoslandı diye degıl.
Size evlenme teklifi etmiş siz hoşlanıyor diyorsunuz herşey o kadar açıkkencuma günü kaza yaptım, karşı tarafın kaportada çok minik bir hasar oldu. tam da satmaya gidiyormuş. anlatınca durumu 1000 tl az ödemişler. ben de zararı ben vericem dedim.
normalde yarın eft ile göndericektim. acil bir durumdan şehir dışına annesine gidecekmiş, bugün elden alabilir miyim diye aradı sabah.
pazar sabahı beni aradığı için kesin benden hoşlanıyor diye düşünüyorum.
:)
Annesi bahane.... Senı gormek icin yapıyor...cuma günü kaza yaptım, karşı tarafın kaportada çok minik bir hasar oldu. tam da satmaya gidiyormuş. anlatınca durumu 1000 tl az ödemişler. ben de zararı ben vericem dedim.
normalde yarın eft ile göndericektim. acil bir durumdan şehir dışına annesine gidecekmiş, bugün elden alabilir miyim diye aradı sabah.
pazar sabahı beni aradığı için kesin benden hoşlanıyor diye düşünüyorum.
:)
Size evlenme teklifi etmiş siz hoşlanıyor diyorsunuz herşey o kadar açıkken
Annesi bahane.... Senı gormek icin yapıyor...
Yoksa parayı annesinden donunce de alabilirdi sonucta kacmadıgın asıkar...
Vay zeki köfte diyebiliriz adam icin.
Sevgilin olmasaydı bir çay için derdım
Ay tabikide ayol neden bu kadar dikkatsizsiniz yanınızda oksijen alıyor muydu buda senin için dünyayı karşıma alırım seni bir ömür seveceğim demek ama bu mesajıda dikkate almamışsınız tanrım ne kadar acı içinde kalmıştır adamay bi eli de hep cebindeydi, kesin yüzük çıkacaktı
tüh kaçırdım
dskflskdş
Ay tabikide ayol neden bu kadar dikkatsizsiniz yanınızda oksijen alıyor muydu buda senin için dünyayı karşıma alırım seni bir ömür seveceğim demek ama bu mesajıda dikkate almamışsınız tanrım ne kadar acı içinde kalmıştır adam
Mesele ney hakikaten tam olarak?Mesele sadece tabak değil. Sorumu baştan tekrar oku istersen.
Ben bütün olanları yazdım. Ne eksik ne fazla. Objektif bi şekilde yorumlamak size kalmış.Düşünmeye başladık.
Normal olan hareketleri kendi üzerinize aldığınız büyük ihtimal.
O kadar cevaba ama adam karısıyla kavga ediyormuş diye cevap veren biri herşeyden medet umacak haldedir tatlı kız.
Canım objektif olmayan neresi ? Senin planladığın cevaplar mı objektif. Sen kafanda kurmuşsun burda yazılanları kabul etmiyorsun. Burda kimse seni tanımıyor etmiyor. Kimsenin seninle kişisel bi durumu yok. Herkes sen yanlış yapma diye yazıyor ama sen o yanlış yola girmek için çok heveslisin gibi.Ben bütün olanları yazdım. Ne eksik ne fazla. Objektif bi şekilde yorumlamak size kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?