Evli biri neden bana bu kadar ilgi gösterdi?

Eşeğin aklına karpuz kabuğu dusurengillerden mi diyorsunuz?
Bende bekarken bir sonem böyle olmuştum ama hamdolsun evlilerden sinyal almiyordum ama cidden iş güç olmayınca böyle benden kalem aldı, verirken güldü falan... İylkkk ne igggrencmisim

Ne demek bu? Sabahtan beri yazdıklarımın kurmaca olduğunu düşünmüyorsunuz herhalde?
Düşünmeye başladık.

Normal olan hareketleri kendi üzerinize aldığınız büyük ihtimal.

O kadar cevaba ama adam karısıyla kavga ediyormuş diye cevap veren biri herşeyden medet umacak haldedir tatlı kız.

boşlukta olduğunuz bir dönem mi ?
yani bu sözden üzere alınacak birşey yok. evliliği çok iyi insanlar bile espri amaçlı bunu diyebilir.

E tabiki öyle diyeceksiniz aa ! tabiki yanınızda eğer biri nefes aldıysa sizin için aldı diyeceksiniz aaa herşey açık ! sizin yanınızda biri oksijen alıyorsa bu size aşık olduğu içindir aksi iddia edilemez konu sahibinide linçlemeyin gayet haklı adam deli gibi aşık ayol deliriyor intihar edecek aşkından sizde neler diyorsunuz ayıp ayıp konu sahibi arkandayım evet size deli gibi aşık karısından boşacanak sizin için sizdende yeşil ışık bekliyor

Kurmaca degıldırler hepsi olmustur ama, adam sana asık oldu hoslandı diye degıl.

cuma günü kaza yaptım, karşı tarafın kaportada çok minik bir hasar oldu. tam da satmaya gidiyormuş. anlatınca durumu 1000 tl az ödemişler. ben de zararı ben vericem dedim.
normalde yarın eft ile göndericektim. acil bir durumdan şehir dışına annesine gidecekmiş, bugün elden alabilir miyim diye aradı sabah.
pazar sabahı beni aradığı için kesin benden hoşlanıyor diye düşünüyorum.
:)

Size evlenme teklifi etmiş siz hoşlanıyor diyorsunuz herşey o kadar açıkken

Annesi bahane.... Senı gormek icin yapıyor...
Yoksa parayı annesinden donunce de alabilirdi sonucta kacmadıgın asıkar...
Vay zeki köfte diyebiliriz adam icin.
Sevgilin olmasaydı bir çay için derdım

Annesi bahane.... Senı gormek icin yapıyor...
Yoksa parayı annesinden donunce de alabilirdi sonucta kacmadıgın asıkar...
Vay zeki köfte diyebiliriz adam icin.
Sevgilin olmasaydı bir çay için derdım

ay evet hem de kendi işleri varmış, durumları iyi herhalde
kız 2. el arabasını 300 bin'e satmış sfjklsdjflksd
benim 1000 te le me mi kalmış :)

ay bi eli de hep cebindeydi, kesin yüzük çıkacaktı
tüh kaçırdım
dskflskdş
Ay tabikide ayol neden bu kadar dikkatsizsiniz yanınızda oksijen alıyor muydu buda senin için dünyayı karşıma alırım seni bir ömür seveceğim demek ama bu mesajıda dikkate almamışsınız tanrım ne kadar acı içinde kalmıştır adam

üf zaten ben arabaya binip gaza basana kadar yanımda durdu
dikiz aynasından baktım, arkamdan bakıyordu
resmen travma yaşattım adam

Mesele sadece tabak değil. Sorumu baştan tekrar oku istersen.
Mesele ney hakikaten tam olarak?
Burada öğrenmek istediğiniz nedir?
Adam size ilgi duyuyor diyelim.Ne olacak?
Duymasını mı istiyorsunuz?
İnsanlar kadın yada erkek şeklinde ayrılmıyor.İnsanın ahlaklı olması için evli yada bekar olması farketmez mesafesini sınırını bilen her şekilde biliyor.
Ayrıca adam iğrenç.Başkasının tabağından kalanı yemek nedir.

Ben bütün olanları yazdım. Ne eksik ne fazla. Objektif bi şekilde yorumlamak size kalmış.

Ben bütün olanları yazdım. Ne eksik ne fazla. Objektif bi şekilde yorumlamak size kalmış.
Canım objektif olmayan neresi ? Senin planladığın cevaplar mı objektif. Sen kafanda kurmuşsun burda yazılanları kabul etmiyorsun. Burda kimse seni tanımıyor etmiyor. Kimsenin seninle kişisel bi durumu yok. Herkes sen yanlış yapma diye yazıyor ama sen o yanlış yola girmek için çok heveslisin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…