- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.479
- 548
- Konu Sahibi Mutsuzcadi77
-
Cevaplar işinize gelmeyince objektif olmamış mı oldu?Ben bütün olanları yazdım. Ne eksik ne fazla. Objektif bi şekilde yorumlamak size kalmış.
Bu yaşananlar bana normalmiş gibi gelmedi sorun bu tam olarak. Son cümlenizle siz de vurgu yapmışsınız buna hatta. Burada sormamın sebebi bu olanlar özellikle toplum içinde olduğundan insanlarda nasıl bir algı oluşturabileceğiydi. Hatta abim ve eşi de durumu garipsediler bence ama birşey diyemiyorlar tabi. Ben kimseyle paylaşamadığımdan burada sormak paylaşmak istedim ama her kafadan bir ses çıkıyor. Çoğu kişi de çarpıtıyor. Objektif olarak tarafsız yorumlar sunmak varken konu dağıldıkça dağıldı.Mesele ney hakikaten tam olarak?
Burada öğrenmek istediğiniz nedir?
Adam size ilgi duyuyor diyelim.Ne olacak?
Duymasını mı istiyorsunuz?
İnsanlar kadın yada erkek şeklinde ayrılmıyor.İnsanın ahlaklı olması için evli yada bekar olması farketmez mesafesini sınırını bilen her şekilde biliyor.
Ayrıca adam iğrenç.Başkasının tabağından kalanı yemek nedir.
Soru sorup fikir istiyorsan insanların yazdıkları yorumlar için her kafadan bir ses çıkıyor diyemezsin!Bu yaşananlar bana normalmiş gibi gelmedi sorun bu tam olarak. Son cümlenizle siz de vurgu yapmışsınız buna hatta. Burada sormamın sebebi bu olanlar özellikle toplum içinde olduğundan insanlarda nasıl bir algı oluşturabileceğiydi. Hatta abim ve eşi de durumu garipsediler bence ama birşey diyemiyorlar tabi. Ben kimseyle paylaşamadığımdan burada sormak paylaşmak istedim ama her kafadan bir ses çıkıyor. Çoğu kişi de çarpıtıyor. Objektif olarak tarafsız yorumlar sunmak varken konu dağıldıkça dağıldı.
En ince detayına kadar anlattın bize, tabagının kargacık burgacık oldugunu anlatana kadar yazdın.Bu yaşananlar bana normalmiş gibi gelmedi sorun bu tam olarak. Son cümlenizle siz de vurgu yapmışsınız buna hatta. Burada sormamın sebebi bu olanlar özellikle toplum içinde olduğundan insanlarda nasıl bir algı oluşturabileceğiydi. Hatta abim ve eşi de durumu garipsediler bence ama birşey diyemiyorlar tabi. Ben kimseyle paylaşamadığımdan burada sormak paylaşmak istedim ama her kafadan bir ses çıkıyor. Çoğu kişi de çarpıtıyor. Objektif olarak tarafsız yorumlar sunmak varken konu dağıldıkça dağıldı.
Ben pay çıkarmadım. Sadece o kişinin ne kadar densiz, patavatsız biri olduğuna vurgu yapmaya çalıştım. Ama anlaşılmamış. Objektiflik derken bir bana şizofren denmediği kaldı. Yani kişiliğime yorum yapmayın olanlara yorum yapın demek istedim.Cevaplar işinize gelmeyince objektif olmamış mı oldu?
Abinin evli arkadaşının, karısıyla olan kavgasından kendine pay çıkaracak kadar yokluktasın.
Gerçekler acıdır, gerçekler acıtır.
Kimse bana şizofren muamelesi yapmasın. Yorumları oluyun bir karakterim yerden yere vurulmuş. Her kafadan bir ses derken bunu kastettim. Olanlara yorum yapılsın kişiliğime değil.Soru sorup fikir istiyorsan insanların yazdıkları yorumlar için her kafadan bir ses çıkıyor diyemezsin!
E yapıyoruz beğenmiyorsun.Ben pay çıkarmadım. Sadece o kişinin ne kadar densiz, patavatsız biri olduğuna vurgu yapmaya çalıştım. Ama anlaşılmamış. Objektiflik derken bir bana şizofren denmediği kaldı. Yani kişiliğime yorum yapmayın olanlara yorum yapın demek istedim.
Hangi kişilik?Kimse bana şizofren muamelesi yapmasın. Yorumları oluyun bir karakterim yerden yere vurulmuş. Her kafadan bir ses derken bunu kastettim. Olanlara yorum yapılsın kişiliğime değil.
Kusura bakma da sen tavırlar kadar yazılanları da istediğin gibi anlıyorsun.Kimse bana şizofren muamelesi yapmasın. Yorumları oluyun bir karakterim yerden yere vurulmuş. Her kafadan bir ses derken bunu kastettim. Olanlara yorum yapılsın kişiliğime değil.
Tamam size normal gibi gelmedi.Ama size yapılan muameleye ve tavırlara müsamaha gösteren yine sizsiniz.Belki içten içe gördüğünüz ilgi gururunuzu okşadı belki sadece kibarlığınızdan sessiz kaldınız.Bu yaşananlar bana normalmiş gibi gelmedi sorun bu tam olarak. Son cümlenizle siz de vurgu yapmışsınız buna hatta. Burada sormamın sebebi bu olanlar özellikle toplum içinde olduğundan insanlarda nasıl bir algı oluşturabileceğiydi. Hatta abim ve eşi de durumu garipsediler bence ama birşey diyemiyorlar tabi. Ben kimseyle paylaşamadığımdan burada sormak paylaşmak istedim ama her kafadan bir ses çıkıyor. Çoğu kişi de çarpıtıyor. Objektif olarak tarafsız yorumlar sunmak varken konu dağıldıkça dağıldı.
Sana aşık değil beni çıldırtmak mı istiyorsun sana aşık değil ! müge holmesEn ince detayına kadar anlattın bize, tabagının kargacık burgacık oldugunu anlatana kadar yazdın.
Bız oyle bir kanıya varmadık, adam sana asık degıl.
Ordakilerde varmamıstır, rahat olabilirsin
Karımla kavga edince buraya gelirim yatacak yer var demiş, Allahın emri ile ikinci eş olarak abinizden sizi istememiş. Hoş öyle birşey dese koşa koşa gidecek gibi görünüyorsunuz buradan ama neyse. Herkes hayatında kendine yakışan gibi davranırmış, sizin kendinize yakıştırdığınız buysa ne diyelim.Herkese iyisiyle kötüsüyle yorumları için teşekkür ediyorum. Yalnız şunu da söylemeden edemeyeceğim. Ve yemin ederim ki bu sözlerimde zerre yalan yok. Sözümona kişinin salonda herkesin içinde dediği bir sözü aynen aktarıyorum . " ooo ne güzel bu ev 3+1 miş ( abimin evini kastediyor.) artık x ile ( karısını kastediyor.) kavga ettiğimizde gelir burada kalırım. Nasıl olsa yerim hazır. "
Aynen böyle dedi ve herkes yüzüne baktı.
Birde abimde hissetti gibi birşey dedi ya abi de acayip geldiArtık midem bulanıyor bu konulardan!
Kardeşim ülkede duymadık sapıklık vakası kalmadı neredeyse.
Üstüne üstelik kadın cinayetleri vs almış başını gidiyor. Hiç mi okumazsınız izlemezsiniz dinlemezsiniz kafanızda bir yol haritası çizmezsiniz...
madem bir tuhaflık hissediyorsun, sende bir şeyleri hissettireceksin. Tepkini orada bir şekilde vereceksin.
Neyi hala sorguluyosunki?
İlla alenen taciz edince mi neler olduğunu anlayacağız!
Tutupta ona buna şuna “böyle böyle yaptı” sizce bu ne demek falan ya aşın arkadaş artık bu saçmalıkları.
Aa olur mu abisi de bi iş yüzünden gebeymiş adama ondandır o canım aaa yoksa abisi hiç yapar mıBirde abimde hissetti gibi birşey dedi ya abi de acayip geldiyani ben böyle adama had bildirir ya da bu denli yakınlığı keserim....
Aa olur mu abisi de bi iş yüzünden gebeymiş adama ondandır o canım aaa yoksa abisi hiç yapar mı
Abin ve esinin yerinde olsam bir daha o embesil ile görüşmem kardesi mi de böle bir namussuz ile aynı ortama sokmam. Dangalak adam madem herkes o ortamda ve muhakkak eşliler.. Eşini neden dahil etmemiş!? Neden kendisi bekar gbi ortama gelmşs ve utanmadan arkadasının Kardesine yakın davranıyor?!Bu yaşananlar bana normalmiş gibi gelmedi sorun bu tam olarak. Son cümlenizle siz de vurgu yapmışsınız buna hatta. Burada sormamın sebebi bu olanlar özellikle toplum içinde olduğundan insanlarda nasıl bir algı oluşturabileceğiydi. Hatta abim ve eşi de durumu garipsediler bence ama birşey diyemiyorlar tabi. Ben kimseyle paylaşamadığımdan burada sormak paylaşmak istedim ama her kafadan bir ses çıkıyor. Çoğu kişi de çarpıtıyor. Objektif olarak tarafsız yorumlar sunmak varken konu dağıldıkça dağıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?