Evli biri neden bana bu kadar ilgi gösterdi?

Ben bütün olanları yazdım. Ne eksik ne fazla. Objektif bi şekilde yorumlamak size kalmış.
Cevaplar işinize gelmeyince objektif olmamış mı oldu?

Abinin evli arkadaşının, karısıyla olan kavgasından kendine pay çıkaracak kadar yokluktasın.

Gerçekler acıdır, gerçekler acıtır.

Son düzenleme:
Bu yaşananlar bana normalmiş gibi gelmedi sorun bu tam olarak. Son cümlenizle siz de vurgu yapmışsınız buna hatta. Burada sormamın sebebi bu olanlar özellikle toplum içinde olduğundan insanlarda nasıl bir algı oluşturabileceğiydi. Hatta abim ve eşi de durumu garipsediler bence ama birşey diyemiyorlar tabi. Ben kimseyle paylaşamadığımdan burada sormak paylaşmak istedim ama her kafadan bir ses çıkıyor. Çoğu kişi de çarpıtıyor. Objektif olarak tarafsız yorumlar sunmak varken konu dağıldıkça dağıldı.

Soru sorup fikir istiyorsan insanların yazdıkları yorumlar için her kafadan bir ses çıkıyor diyemezsin!

En ince detayına kadar anlattın bize, tabagının kargacık burgacık oldugunu anlatana kadar yazdın.
Bız oyle bir kanıya varmadık, adam sana asık degıl.
Ordakilerde varmamıstır, rahat olabilirsin

Cevaplar işinize gelmeyince objektif olmamış mı oldu?

Abinin evli arkadaşının, karısıyla olan kavgasından kendine pay çıkaracak kadar yokluktasın.

Gerçekler acıdır, gerçekler acıtır.
Ben pay çıkarmadım. Sadece o kişinin ne kadar densiz, patavatsız biri olduğuna vurgu yapmaya çalıştım. Ama anlaşılmamış. Objektiflik derken bir bana şizofren denmediği kaldı. Yani kişiliğime yorum yapmayın olanlara yorum yapın demek istedim.

Soru sorup fikir istiyorsan insanların yazdıkları yorumlar için her kafadan bir ses çıkıyor diyemezsin!
Kimse bana şizofren muamelesi yapmasın. Yorumları oluyun bir karakterim yerden yere vurulmuş. Her kafadan bir ses derken bunu kastettim. Olanlara yorum yapılsın kişiliğime değil.

E yapıyoruz beğenmiyorsun.

Çünkü duymak istediğin şeyler var.

Ayrıca o kadar densiz, patavatsız bir adamın davranışlarını bu kadar analiz etmeye değer mi?

Niye yapmış, neden yapmış? Bir umut bunun sebebi.

Kimse bana şizofren muamelesi yapmasın. Yorumları oluyun bir karakterim yerden yere vurulmuş. Her kafadan bir ses derken bunu kastettim. Olanlara yorum yapılsın kişiliğime değil.
Kusura bakma da sen tavırlar kadar yazılanları da istediğin gibi anlıyorsun.

Allaha havale..

Tamam size normal gibi gelmedi.Ama size yapılan muameleye ve tavırlara müsamaha gösteren yine sizsiniz.Belki içten içe gördüğünüz ilgi gururunuzu okşadı belki sadece kibarlığınızdan sessiz kaldınız.
İnsanların size karşı tavırlarında sınırları belirleyecek olan sizin değerleriniz olmalı,başkalarının bu durumda ne düşündükleri yada hissettikleri değil.
Mesela oradaki herkes bunları normal görse sizin için sorun kalmazmı?
Buradaki herkesten başka ses çıkması olaya herkesin kendi penceresinden bakmasından ki buda normal çünkü sordunuz başkaları nasıl düşünür diye.

En ince detayına kadar anlattın bize, tabagının kargacık burgacık oldugunu anlatana kadar yazdın.
Bız oyle bir kanıya varmadık, adam sana asık degıl.
Ordakilerde varmamıstır, rahat olabilirsin
Sana aşık değil beni çıldırtmak mı istiyorsun sana aşık değil ! müge holmes

Artık midem bulanıyor bu konulardan!
Kardeşim ülkede duymadık sapıklık vakası kalmadı neredeyse.
Üstüne üstelik kadın cinayetleri vs almış başını gidiyor. Hiç mi okumazsınız izlemezsiniz dinlemezsiniz kafanızda bir yol haritası çizmezsiniz...
madem bir tuhaflık hissediyorsun, sende bir şeyleri hissettireceksin. Tepkini orada bir şekilde vereceksin.
Neyi hala sorguluyosunki?
İlla alenen taciz edince mi neler olduğunu anlayacağız!
Tutupta ona buna şuna “böyle böyle yaptı” sizce bu ne demek falan ya aşın arkadaş artık bu saçmalıkları.

Karımla kavga edince buraya gelirim yatacak yer var demiş, Allahın emri ile ikinci eş olarak abinizden sizi istememiş. Hoş öyle birşey dese koşa koşa gidecek gibi görünüyorsunuz buradan ama neyse. Herkes hayatında kendine yakışan gibi davranırmış, sizin kendinize yakıştırdığınız buysa ne diyelim.

Birde abimde hissetti gibi birşey dedi ya abi de acayip geldi yani ben böyle adama had bildirir ya da bu denli yakınlığı keserim....

Birde abimde hissetti gibi birşey dedi ya abi de acayip geldi yani ben böyle adama had bildirir ya da bu denli yakınlığı keserim....
Aa olur mu abisi de bi iş yüzünden gebeymiş adama ondandır o canım aaa yoksa abisi hiç yapar mı

sen de abi deseydin baştan tavrını mesafeni koysaydın var sende de bir şeyler sinir olurum böyle kadınlara bekarlar bitti evlilere dadanmalar mı başladı gece bir de onu düşünmüşsün adam o saatte karısının yatağında neyi düşünüyosun neymiş espri olmuş da gülmüş de ondan mı kendini sıcak bulmuş kusura bakma ama erkekler genelde yollu buluyolar düşer mi acaba diye ne yapsın yani evdekini boşayıp seni mi alsın terbiyesiz

Abin ve esinin yerinde olsam bir daha o embesil ile görüşmem kardesi mi de böle bir namussuz ile aynı ortama sokmam. Dangalak adam madem herkes o ortamda ve muhakkak eşliler.. Eşini neden dahil etmemiş!? Neden kendisi bekar gbi ortama gelmşs ve utanmadan arkadasının Kardesine yakın davranıyor?!
Bu gbi karaktersiz adamlar için konu acıp soru sormanıza değmez.!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…