Evli biri neden bana bu kadar ilgi gösterdi?

Kız boş ver artık her lafına takılmayı böyle bir sürü insanın içinde gevşek gevşek aile hayatını konuşan bi tipten kimseye hayır gelmez sen aklını başına devşir etkilenmişsin belli bu tip insanlarda şeytan tüyü olur zaten biz sen üzülme diye söylüyoruz yaşın küçük de değil üstelik

Ya ben hiç iyi seylerin kokusunu almadım. Gerçekten şu olaylarda ne sadece erkek ne de sadece kadın suçlu oluyor bu net!
Evli olan suçlu, o karısını düşünmüyorsa konu sahibi ne yapsın ki?
Bak hem adamcağız mutsuzmuş, istemeden
yürütüyor evliliği bes belli, böyle böyle suçsuz olduklarına inandırıyorlar kendilerini demek ki.

Bir davet yemeğindeyken evli bir erkek peçeteden gül yapıp bana vermişti. Rahatsız olup önüne koymuştum. Bir daha hiç öyle bir yaklaşımı olmadı. Zamanında onun bana iyiliği dokundu diye sizin gibi hoşgörüyle karşılayamazdım. Herkes duracağı yeri bilecek. Sizin bariz bir şekilde hoşunuza gitmiş

Tam da bu, geldı karısı yoktu yanında.
Yemek tavsiye etti bana, sonra ıgrenmeden tabagımdakılerı yedı. Sonra eve gıttık benimle sohbet etti, yanıma otur dedı. Dosyaya baktık birlikte.
Karısını dusunmeyen adamın karısını ben neden dusuneyım cumlesını de kurdu kendısı.

En son da adam gider ayak Karımla kavga edince buraya gelırım dedı, karımla aram cok kotu sinyali caktı bana.

Tamam adam adi..

Napalım adamı kotuleyıp konu sahibine bisey demeyelim mı, ne de olsa adam yurumus.
Karısını dusunmeyen de adam, bizde sanane karısından mı dıyelım konu sahıbıne.
Konu sahıbı vazgec bu sevdadan kısa yoldan sen.
Adamın adi olması, senın kendı sınırlarını yok sayacagın anlamına gelmiyor.

Yani, hala karısı ıcın dedı ama diyor.
E tamam onun ıcın dedı
Yani senlik durum ne?
Sherlock holmes olarak bu davaya göz attım ve bir sonuca vardım.
Sonuç olarak yalnızlığın verdiği hislerle herşeyi üzerine almış ve o haklı dahi olsa burada haksız olarak adını çıkardı adam nefes alsa karısının yanında almıyor benim yanımda alıyor diyor aklıma müge anlıdaki insanlar geliyor jgfjgfjfgj ve müge anlının tepkilerini veriyorum kfkkfgkf şuan durum böyle müge gibi izliyorum yahu adam bunları okusa ben neymişim der ahahahhaha abartı geliyor artık sizde umursamazsınız olur biter erkeklerin bi tarafını kaldırmaya ne meraklısınız

Her yalnız her hareketi ustune alınırsa yandık yahu.

Bende yalnızım napayım sımdı sigaramı yakayım diye cakmak uzatan adam ıcın 'kofteye bak cakmak uzattı bana kesin gozu var bende' mı dıyım.
Kepenk indirirken yardıma gelen genc cocuk ıcın, 'gencecık cocuk nasılda etrafımda pervane aman sabahlar olmasın mı' dıyım.
Napalım boyle boyle adamları yardım etmekten mi sogutalım

Bana ıyı aksamlar dedı cunku bana asık....
Yalnızlık kotu ilgi gormek super bısey evet ama, boyle degıl.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…