Evli Çalışan bayanlar durumlar nasılll?

Kabulleniyor insan napalım mesleğin gerekliliği bu sırf bu yüzden 2,5-3 sene çocuk fikrini erteledik ne ara çocuğa bakacağım ki.
Bende çoook ertelerim die düşünüyorum hele ev almayı düşünüyoken daha çook ertelerim napcam bilmiom

Merhaba arkadaşlar konuyu görünce bende katılmak istedim sohbetinize.Nasılsınız
çalışan bayanım, yeni evliyim, üstelik bebek bekliyoruz.

İyiyiz cnm sen nasılsın kız bi dur hem yeni evli bebekli maşşaallahhhh tütütütüü
İyiyim bende saol canım vallahi sorma bizim bebek kaza kurşunu oldu biraz (annem kızıyo böyle deyince cahilmisiniz diye) Allah verdi bizde istiyorduk zaten müdahale etmedik büyüdü bile annesini tekmeleyip duruyor
sen de var mı çocuk

1 senelik evliyim ama düşünmüyorum cnm allah izin verirse ev almayı düşünüyorum 3-4 sene bi dursun bebiş nasıl olsa olur

1 senelik evliyim ama düşünmüyorum cnm allah izin verirse ev almayı düşünüyorum 3-4 sene bi dursun bebiş nasıl olsa olur
sen de taze gelinsin dahahangi şehirdesiniz?
Bizim de evimiz yok düğün borçlarımız duruyor zor olacak ama Allah rızkını verir inşallah
Şark görevine gideceğiz önümüzdeki yaz inşallah dönüşte kendi evimizi alırız diye plan yapıyoruz bizde

ÜFFF EVE GİDİCEM ÇAMAŞIRLARI DÜN ATMIŞTIM MAKİNEYE AKŞAM SERDİM BU AKŞAM ÜTÜ YAPILCAKKK PÜFFFFF YEMEKTE VAARRRRRRRRRRRRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…