Bende çoook ertelerim die düşünüyorum hele ev almayı düşünüyoken daha çook ertelerim napcam bilmiomKabulleniyor insan napalım mesleğin gerekliliği bu sırf bu yüzden 2,5-3 sene çocuk fikrini erteledik ne ara çocuğa bakacağım ki.
Bende çoook ertelerim die düşünüyorum hele ev almayı düşünüyoken daha çook ertelerim napcam bilmiom
İyiyiz cnm sen nasılsınMerhaba arkadaşlar konuyu görünce bende katılmak istedim sohbetinize.Nasılsınız
çalışan bayanım, yeni evliyim, üstelik bebek bekliyoruz.
İyiyim bende saol canımİyiyiz cnm sen nasılsınkız bi dur hem yeni evli bebekli maşşaallahhhh tütütütüü
1 senelik evliyim ama düşünmüyorum cnm allah izin verirse ev almayı düşünüyorumİyiyim bende saol canımvallahi sorma bizim bebek kaza kurşunu oldu biraz (annem kızıyo böyle deyince cahilmisiniz diye ) Allah verdi bizde istiyorduk zaten müdahale etmedik büyüdü bile annesini tekmeleyip duruyor
sen de var mı çocuk
1 senelik evliyim ama düşünmüyorum cnm allah izin verirse ev almayı düşünüyorum3-4 sene bi dursun bebiş nasıl olsa olur
sen de taze gelinsin daha1 senelik evliyim ama düşünmüyorum cnm allah izin verirse ev almayı düşünüyorum3-4 sene bi dursun bebiş nasıl olsa olur
sanada canım herşeyin hayırlısı olsunnrabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallahh
bende zannettim 1 aylık evlisin neyse cnm yenisin daha olan olmuş allah vermiş tek yapacağın yanaklarını sıkıp mıncık mıncık etmekkkk6 buçuk ay izmirdeyiz bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?