Evli Çalışan bayanlar durumlar nasılll?

Bence de siz kendinizi beğenin önemseyin bu güzel bişiy eşiniz illaki laf değdirecektr kendini Hint kumaşı zannediyo filan tarzında öyleym dersnz kocanz da enazndan laf edemicğni görsn 

valla iyi demişsin kardeş bu ne böyle ya hem yaptıgın şeyleri beğenmez hem işten çıkmana hyr der ya yaptıgın şeyleri begensin yada işinden çık bu ne böyle hizmetçimiyiz bizzz

hem evli olup hem çalışmakta bu kadar zorlanırken çocuk olunca ne yaparım diye düşünmüyor değilim.

Muhtemelen annem ya da kayınvalidem gelir iş de yemek de yaparlar ama beni o kalabalık da yorar bi konu açmştm ben de o Yüzden seneye bu aylarda hamile kalmak isteyenler diye o hengameye ozaman katlanabilirm ve doğum korkumu yeneblrm diye düşünüyorum

o zaman insanın psikolojisi eminim çok farklı olur

CUMARTESİ GÜNÜ 1DE ÇIKTIKTAN SONRA KENDİ ANNEME GİTTİM EVİMDE İŞİM HİÇ YOKTU ORDA 8E KADAR OTURDUM SONRA EVİME EŞİM İŞTEYDİ UZANDIM OH TV KEYFİ Bİ ELİMDE ÇAY Bİ ELİMDE KUMANDA PAZAR GÜNÜ 1DE KALKTIM ÇOK UYKUM VARMIŞŞŞŞ SONRA KAYINVALİDEYE ÇAĞIRDI BİZİ PİDE YAPTIRCAKMIŞ BENDE NE GÜZEL YEMEK DERDİNDEN KURTULDUM DEDİM OHH MİSS ORDAN 9DA KALKTIK YINE HOOOPP UYKU SONRA HOOP İŞYERİNDEYİM

Cumartesi günü 4te çıktıktan sonra 15 dk.lık yolu istanbul trafiğinde 1,5 saatte aşıp kv' nin evine vardım.
Bebeğimi alıp düştüm yollara.. yine trafik, yine trafik.. eve vardığımda saat 7,5 tu.
Azıcık uzanıp dinleneyim dedim, bebeğim geldi başıma parmağını burnuma gözüme soktu, yürümeye çalışırken düşüp ağzını çarptı, dudağına dişi girmiş ortalık kan revan.. sonra sakinleşince acıktığının sinyallerini vermeye başladı yemeğini hazırlayıp yedirdim, altını değiştir pijamalarını giydir.. bi baktım ben hala montumu üstümden çıkarmamışım..
Saat olmuş 9..
Ne iş yapabildim? Hiç!!
Babası geldi "çok açım aşkım" diye diye döndü durdu.
E bende çok yorgunum, montumu bile 10dk. önce çıkardım.. diyemiyosun!
Yiyecek bişeyler hazırla (allahtan bu sürede çocuğuyla ilgileniyor) ye, topla yıka..
Saat? 11,00!!
yapılan iş sayısı: 0!!

ay milleti çocuktan soğutucam

korktum cidden bebiş yapmaktanyapma böyle bacım

valla ya bide ben çok ağlarım bi yerine bişy olsa nası dayanıosun

valla ya bide ben çok ağlarım bi yerine bişy olsa nası dayanıosun
soğukkanlı olmak zorundasın, zaten korkmuş canı yanmış, şaşkın.
sen sakinleştireceksin mecburen.
ağlamak değil ama bütün vücudun uyuşuyo, elin ayağına dolanıyor, bildiklerini unutuyosun falan :)
Klasik şok anı yani.

BENIM KARDEŞİM YATAKTAN DÜŞMÜŞ BEN BUNU Bİ HAFTA SONRA ÖĞRENİYORUM GECE 12 DE İŞTEN GELİO EŞİM NAKLİYATTAN VE SALİH DÜŞMÜŞ DİO GECE GECE BEN Bİ AĞLIYORUM Bİ GÖR ŞOK OLURSUN

kosusturmaca desek yeridir işten cık oglumu al eve git yemek bulasık evv toparla vs .vs işler bilindigi gibi o arada cocukla kaliteli zaman geçirmek için mücadele et kendine pek zaman kalmıyor ancak hafta sonları yinede şükür diyorum saglımız huzurumuz yerinde olsun da ben kosturmaya razıyım

Keşke sadece çalışıp akşam eve gidince akşamım bana kalsaydı. kamuda uzman yardımcıyım uzmanlık için eve gelip bir de yds için İngilizce çalışıyorum bir kaç ay sonra bir de teze başlayacağım akşam eve gelince bir an önce yemek yapıp yiyip derse oturma derdindeyim. Ders çalışmadan önce bütün akşam benimdi istediğim yemekleri ve ev işin çok rahat yapıyordum zorlanmıyordum.

SENIN İŞİN DAHA ZOR YA VALLA MORALİM BOZULDU ŞİNDİKKKK

çalışmak ve ev işleri iyiydi de bütün düzenim bozuldu hamileyim ve tam olarak hiçbirşeyi yapamıyorum evi eşim süpürüyor çamaşırları o asıyor ben ütülüyorum viledayla yerleri siliyorum ve yemeği birlikte yapıyoruz yani ben yapıyorum da eşim ikinci güne kalınca pek istemiyor zaten çok yemek seçer mesela geçen gün evde dolma+yeşil mercimek vardı yedi ertesi güne kalınca istemedi ve kendine tavuk kızarttı tabi aygazı batırdı o yapmaya çalışıyor bende onun arkasını toparlıyorum yavaş yavaş ama evlilik çok güzel birşey.

Arkadaslar ogun haberlerde izledim.ozel sektorde calisan anneler icin yarim gunmu ne olacakmis.oyle biseyler siyluyolardi.bi arastirin.belki tasari halindedir bilemedim

ayyy canım benımmm kız yardımcı al bari

Evlilik çok güzel birşeyde keşke bende eşim gibi 6,30 de evde olabilsem. o 8 6 çalışıor ben 8,30 6,30 ama benim eve gidişim 8 oluyor. işlere az buçuk yetişiyorum da genede zor tabi Allahtan yemek ayırımyoruz yoksa yemek yapmaktan bayılırdım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…