- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
valla iyi demişsin kardeş bu ne böyle ya hem yaptıgın şeyleri beğenmez hem işten çıkmana hyr der ya yaptıgın şeyleri begensin yada işinden çık bu ne böyle hizmetçimiyiz bizzzNe demek hayır ya çalışmak istemiyosan çalışma arkadaşım bide eşinin eline veriyosun maaşını sonra da kocalarımız niye bize değer vemiyo dersiniz. Neden acaba? Bu kadar fedakarlık yapmayın lütfen dişinizi gösterin biraz
yapmıcaz iş napcaz bebekten iş yapılırmıhem evli olup hem çalışmakta bu kadar zorlanırken çocuk olunca ne yaparım diye düşünmüyor değilim.
korktum cidden bebiş yapmaktanCumartesi günü 4te çıktıktan sonra 15 dk.lık yolu istanbul trafiğinde 1,5 saatte aşıp kv' nin evine vardım.
Bebeğimi alıp düştüm yollara.. yine trafik, yine trafik.. eve vardığımda saat 7,5 tu.
Azıcık uzanıp dinleneyim dedim, bebeğim geldi başıma parmağını burnuma gözüme soktu, yürümeye çalışırken düşüp ağzını çarptı, dudağına dişi girmiş ortalık kan revan.. sonra sakinleşince acıktığının sinyallerini vermeye başladı yemeğini hazırlayıp yedirdim, altını değiştir pijamalarını giydir.. bi baktım ben hala montumu üstümden çıkarmamışım..
Saat olmuş 9..
Ne iş yapabildim? Hiç!!
Babası geldi "çok açım aşkım" diye diye döndü durdu.
E bende çok yorgunum, montumu bile 10dk. önce çıkardım.. diyemiyosun!
Yiyecek bişeyler hazırla (allahtan bu sürede çocuğuyla ilgileniyor) ye, topla yıka..
Saat? 11,00!!
yapılan iş sayısı: 0!!
ay milleti çocuktan soğutucam
valla ya bide ben çok ağlarım bi yerine bişy olsa nası dayanıosunCumartesi günü 4te çıktıktan sonra 15 dk.lık yolu istanbul trafiğinde 1,5 saatte aşıp kv' nin evine vardım.
Bebeğimi alıp düştüm yollara.. yine trafik, yine trafik.. eve vardığımda saat 7,5 tu.
Azıcık uzanıp dinleneyim dedim, bebeğim geldi başıma parmağını burnuma gözüme soktu, yürümeye çalışırken düşüp ağzını çarptı, dudağına dişi girmiş ortalık kan revan.. sonra sakinleşince acıktığının sinyallerini vermeye başladı yemeğini hazırlayıp yedirdim, altını değiştir pijamalarını giydir.. bi baktım ben hala montumu üstümden çıkarmamışım..
Saat olmuş 9..
Ne iş yapabildim? Hiç!!
Babası geldi "çok açım aşkım" diye diye döndü durdu.
E bende çok yorgunum, montumu bile 10dk. önce çıkardım.. diyemiyosun!
Yiyecek bişeyler hazırla (allahtan bu sürede çocuğuyla ilgileniyor) ye, topla yıka..
Saat? 11,00!!
yapılan iş sayısı: 0!!
ay milleti çocuktan soğutucam
soğukkanlı olmak zorundasın, zaten korkmuş canı yanmış, şaşkın.valla ya bide ben çok ağlarım bi yerine bişy olsa nası dayanıosun
BENIM KARDEŞİM YATAKTAN DÜŞMÜŞ BEN BUNU Bİ HAFTA SONRA ÖĞRENİYORUM GECE 12 DE İŞTEN GELİO EŞİM NAKLİYATTAN VE SALİH DÜŞMÜŞ DİO GECE GECE BEN Bİ AĞLIYORUM Bİ GÖR ŞOK OLURSUNsoğukkanlı olmak zorundasın, zaten korkmuş canı yanmış, şaşkın.
sen sakinleştireceksin mecburen.
ağlamak değil ama bütün vücudun uyuşuyo, elin ayağına dolanıyor, bildiklerini unutuyosun falan :)
Klasik şok anı yani.
SENIN İŞİN DAHA ZOR YA VALLA MORALİM BOZULDU ŞİNDİKKKKKeşke sadece çalışıp akşam eve gidince akşamım bana kalsaydı. kamuda uzman yardımcıyım uzmanlık için eve gelip bir de yds için İngilizce çalışıyorum bir kaç ay sonra bir de teze başlayacağım akşam eve gelince bir an önce yemek yapıp yiyip derse oturma derdindeyim. Ders çalışmadan önce bütün akşam benimdi istediğim yemekleri ve ev işin çok rahat yapıyordum zorlanmıyordum.
ayyy canım benımmm kız yardımcı al bariçalışmak ve ev işleri iyiydi de bütün düzenim bozuldu hamileyim ve tam olarak hiçbirşeyi yapamıyorum evi eşim süpürüyor çamaşırları o asıyor ben ütülüyorum viledayla yerleri siliyorum ve yemeği birlikte yapıyoruz yani ben yapıyorum da eşim ikinci güne kalınca pek istemiyor zaten çok yemek seçer mesela geçen gün evde dolma+yeşil mercimek vardı yedi ertesi güne kalınca istemedi ve kendine tavuk kızarttı tabi aygazı batırdı o yapmaya çalışıyor bende onun arkasını toparlıyorum yavaş yavaş ama evlilik çok güzel birşey.
SENIN İŞİN DAHA ZOR YA VALLA MORALİM BOZULDU ŞİNDİKKKK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?