Evli Çalışan bayanlar durumlar nasılll?

Sen dışarda kurutuyosn galiba canm seninki mantklı ama ben içerde kuruttğm için serdiğim vakit farketmiyo camı açp odayı da havalandırıyorm 2 günde tamamen kurumuş oluyo ve mis gibi

Nerede çalıştığına bağlı sanırım ben oğretmenim oğlenciyim uyku sorunu yaşamıyorum .9 gibi kalkıyorum yemek yapıyorum sonra kahvaltı :) akşam geldiğimizde eşim salata yapar ben sofra hazırlarım toplarız beraber.temizlikte bayan geliyor gelmediğinde eşim süpürur ben silerim Çocuğum yok hamileyim bakalım o olunca nasıl olacak okurken korktuğum yaşantılar oldu çok .Allah yardımcısı olsun tüm çalışanların

Sen dışarda kurutuyosn galiba canm seninki mantklı ama ben içerde kuruttğm için serdiğim vakit farketmiyo camı açp odayı da havalandırıyorm 2 günde tamamen kurumuş oluyo ve mis gibi
benim evim küçük canım bi ara çeip fotosunu atarım buraya hiç bişy sığdıramıroum 1+1 anca yetio

benim evim küçük canım bi ara çeip fotosunu atarım buraya hiç bişy sığdıramıroum 1+1 anca yetio
Ben ankarada yaşıyorum burda daha küçük eve rastlamadım canım.biz 2 kişiyiz ev kocaman olunca kurutma odam bile oldu avantajı da var dezavantajı da tabi :)

Benım annem çalışan bır kadın ve azmıne hayranım bazen gece üçte yatar o saate kadar temızlık yapar eger yapmazsa psıkolojık olarak hasta olur bende aynen oyleyım evdeyım ama daha bır gun olsun canımdan kıtmetlı degıl dıye bır ıs yapmadığım olmadı hergun süpürgen temizlik xok fazla tıtız oldm buda ıyı bsy degıl bence evinize yardımcı alın

Ne güzel canım maşallah :) ben de hiç annem yardmcı filan almadı ondan bilemiyorum hiç nasıl olur bide ben arkadaşm bile yardm etse kendim yaptğm işin haricinde çok zor beğeniyorum

Canim insan yapmak istio illaki ister evim temiz olsun toz gormiyim bi yerde ama olmuo gozlerim uykusuzluk olup benimki kizio git yat DİE napiyim

Canim insan yapmak istio illaki ister evim temiz olsun toz gormiyim bi yerde ama olmuo gozlerim uykusuzluk olup benimki kizio git yat DİE napiyim

Sinirimin üstüne bu konu iyi oldu 3 gündür canım hiç bir şey yapmak istemiyor regl döneminden sanırım yemek de yapmıyordum bu gün eşim isyan etti ama öyle bir laf etti ki sağ olsun yemek yapmak benim görevimmiş Offf erkek olarak doğmak varmış. Bundan sonra yemek yapacağım fakat yerken eşlik etmeyeceğim kendisine bakalım nasıl olacak.

Adam yemek yapmaya bilmio sa napsin canim yapin beraber yapan bsyler

Evde erkeğin de bayanın da görevleri var eşiniz öyle demiş olabilir ama bence o kadar büyütmeyin meseleyi

cok ilginc
bende bir konu acmistim
calisan evli kadinlar hakkinda
orda nedense hicbir kadin yorulmuyor hepsinin kocalarida yardimci oluyor vs
ne diyeyim artik

Valla canim keyifleri gün gün değiştiği için topiklererin değişmesi normal

Benim eşim de çok yardmcı oluyo ama o benden daha yoğun çalştğı için işin çoğu yine bana bakıyo

Aynen benimki şuan iste bana bakio isler bende işlere bakiyorum geçirip gidioz

E yoruyor tabi
Özellikle duvara yaslanmış kalas misali öööyle duran bir kocan varsa

ee kızlar napcaz güzellikle yaptırmaya çalışcaz hep biz hep biz bizim canımız yokmu

Ne demek hayır ya çalışmak istemiyosan çalışma arkadaşım bide eşinin eline veriyosun maaşını sonra da kocalarımız niye bize değer vemiyo dersiniz. Neden acaba? Bu kadar fedakarlık yapmayın lütfen dişinizi gösterin biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…