- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
benim evim küçük canım bi ara çeip fotosunu atarım buraya hiç bişy sığdıramıroum 1+1 anca yetioSen dışarda kurutuyosn galiba canm seninki mantklı ama ben içerde kuruttğm için serdiğim vakit farketmiyo camı açp odayı da havalandırıyorm 2 günde tamamen kurumuş oluyo ve mis gibi
Ben ankarada yaşıyorum burda daha küçük eve rastlamadım canım.biz 2 kişiyiz ev kocaman olunca kurutma odam bile oldu avantajı da var dezavantajı da tabi :)benim evim küçük canım bi ara çeip fotosunu atarım buraya hiç bişy sığdıramıroum 1+1 anca yetio
Ne güzel canım maşallah :) ben de hiç annem yardmcı filan almadı ondan bilemiyorum hiç nasıl olur bide ben arkadaşm bile yardm etse kendim yaptğm işin haricinde çok zor beğeniyorumBenım annem çalışan bır kadın ve azmıne hayranım bazen gece üçte yatar o saate kadar temızlık yapar eger yapmazsa psıkolojık olarak hasta olur bende aynen oyleyım evdeyım ama daha bır gun olsun canımdan kıtmetlı degıl dıye bır ıs yapmadığım olmadı hergun süpürgen temizlik xok fazla tıtız oldm buda ıyı bsy degıl bence evinize yardımcı alın
Aynen benimki de işte şimdi canı sağolsn yeter ki ev işi nedir kiAynen benimki şuan iste bana bakio isler bende işlere bakiyorum geçirip gidioz
Ne demek hayır ya çalışmak istemiyosan çalışma arkadaşım bide eşinin eline veriyosun maaşını sonra da kocalarımız niye bize değer vemiyo dersiniz. Neden acaba? Bu kadar fedakarlık yapmayın lütfen dişinizi gösterin birazvalla sırf tekrar annesinde yemek yiyelim diye yapıyor dün akşam gemiş bunumu yaptın sonra bi baktım bu ne biçim ütü yapılışı diye geldi sen beni bunlamı insan içine çıkarcan diye resmen psikolojik baskı herkes bayılır yemeğime eşimin çamaşırına kadar ütülerim ama yaranamıyom bide çalışıp maaş doğru kocaya işten çıkcam derim hemen hayır der ailemi arar çıkmasın işten konuşun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?