Evli Çalışan bayanlar durumlar nasılll?

Konuyla alakası yok ama, cocugunuz kac aylık?
Uyku eğitimi vermeyi denediniz mi?
Kesin ve etkili çözüm.
Merhaba benim cocugum bir yasinda henuz emiyor. Disimiz daha hic cikmafi uyku egitimininin dis cikma doneminde bozuldugu ama.bi yastan sonra da egitim icin gec kaldigim soyleniyor dogru midir

Merhaba benim cocugum bir yasinda henuz emiyor. Disimiz daha hic cikmafi uyku egitimininin dis cikma doneminde bozuldugu ama.bi yastan sonra da egitim icin gec kaldigim soyleniyor dogru midir
Kim West-Iyi uykular tatli ruyalar el kitabi. Kesinlikle tavsiye ederim. Ben de 1 aydan fazla oldu eğitimi vereli.
Benim kizim 16 aylık bu arada.

Allah bağışlasın... okadar güzel anlatmışsın ki bu güzelliğiniz hiç bozulmasın

yani gec kalmadim cokk tesekkurler. Alicam kitabi muhakkak ne kadar surdu peki sizde egitim
15 gun sürdü. Sıkıntılı olan sadece 3 gün. Hatta bazen hala mizmizlik yapar.
Gece beslenmesini yavas yavas kestim. 3-2-1 şeklinde.
Benim kızım doktorumuzun dedigine gore fazla cin. O yüzden uzun sürdü.

Kim West-Iyi uykular gecti ruyalar el kitabi. Kesinlikle tavsiye ederim. Ben de 1 aydan fazla oldu eğitimi vereli.
Benim kizim 16 aylık bu arada.

Adeninannesi bu kitap o kadar ise yariyor mu sizin egitim sureciniz nasil gecti? Ben de niyetleniyorum uyku egitimine hep, ama bi turlu cesaretimi toplayamiyorum. Bebegim 9.5 aylik bu arada, 15 gun sonra ise baslicam, isin kotu tarafi tam dis cikarma döneminin ortasindayiz, bu donemde uyki egitimi verebilir miyim bilemiyorum.

yaşamak için çalışılıyor ama çalışmaktan yaşamaya zaman kalmıyor. evet para kazanılıyor ama harcayacak zaman kalmıyor. resmen tasmayı takıp iş yerine veriliyor. haftada bir gün neye yeterki? hayat zor ben daha çalışma hayatına başlamadım ama gözlemlerim beni üzüyor.. allah herkesin yardımcısı olsun..

Bu egitimde cocugu histerik bir sekilde aglatma yok. Sakin gözünüz korkmasin. 6.aydan itibaren egitim veriliyor.
Öyle offf cok kötü diyebilecegim geceleri hic yaşamadık. Ama bilemem tabi her cocuk ayni değildir.
Bence ise baslamadan hemen egitime başlayın.
Yalniz ben kitabi yasadigim sehirde bulamadim. Kitapyurdu'ndan siparis verdim. O da bir hafta sonra geldi.

Iste sanki benim oglanda histerik bi sekilde aglama potansiyeli var gibime geliyor. Biz hala emerek uyuyoruz. Gercekten bu durumdan bikmak uzereyim. Bu gece her uyandiginda saate baktim 1er saat aralarla uyanmis. Ve memesiz de uyumuyor ben de haliyle cok yoruluyorum. Istanbulda yasiyorum, burdaki kitabevlerinde vardir belkikitap.
Ayrica suan uyku egitimi verme hususundaki en buyuk tereddudum dis cikariyor olusu. Okudugm her yerde dis cikarma doneminde baslamayin egitime diyor. E biz zaten 6 aylik olusumuzdan beri devamli olarak bi dis cikarma modundayiz. Daha da surecek olan bir sey bu. Gercekten egitimi cok zorlar mi bu disler?

Konu sahibi konunuzu sabote etmiyorum, ileride size de lazim olacak bu bilgiler.
Akliniza gelirsem dua edin bari e mi?
Bu arada "Bezsiz bebek" diye bir kitap daha var.
Henüz okuyamadim, cunku sersem bir akradasim ben okumadan ödünç aldi hâlâ getirmedi.
O kitapta da cocugu bezden kesme teknikleri var. Hatta yazari cocuk dogdugundan itibaren hic bezlememis.
Zira hicbir cocuk bezlenme icgudusuyle dogmazmis..

Bende evli ve çalışıyorum gerçekten zor ama ben o kadar üşengecim ki evde içtiğim su bardağını bile kaldırmak istemiyorummmm((

Inanin ben de ayni durumdaydim. Sabaha kadar emzirmekten icim geciyordu. Sabah sarhos gibi uyaniyordum. Uyumak denmezdi zaten yaptigimiza.
Dis cikarmanin etkiledigini düşünmüyorum.
Cunku kizim da 6 aylikken basladi cikarmaya hala devam ediyor. Bu hep devam edecek sonuçta.

Tek solukta okudum gözüm korkmadı değil. :)

evli çalışan bayanlar durumlar nasıl yoruluyormusunuz?
ÇOKKKKK HEMDE EVDE EN AZ 5 MAKİNA ÇAMAŞIRIM VAR :) EV İŞLERİ ALIŞVERİŞ ÇABASI :) YEMEĞE HİÇ GİRMİYORUM BİLEEE :) VEEEEE BEN HAMİLEYİMMMM :)

Sagol adeninannesi:) bugün tekrar niyetlendim sayende, bugun ya da yarin kitabi alacagim insallah, ben yokken uyucam diye perisan olsun istemiyorum, acaba uyutabildiler mi diye dusunmek istemiyorum, rahat rahat uykusunu alsin buyusun istiyorum.

Konuyla alakası yok ama, cocugunuz kac aylık?
Uyku eğitimi vermeyi denediniz mi?
Kesin ve etkili çözüm.
tam 1 yaşında canım, çok teşekkür ederim tavsiyen için.
uyku eğitimini 4.aydan itibaren vermiştim zaten.
şyatağa yatırıyordum biberonunu veriyordum eline emziğinide yastığının üzerine koyup öpüp çıkıyordum odadan.
ama çalışmaya başladığımdan beri (ya annem ya kayınvalidem bakıyor) uyku huyu tabiki çok çok fazla değişti.
çünkü ne kadar anlatsam dil döksem yalvarsamda kayınvalidem asla dediğim gibi uyutmuyor.
e huyu değişiyor tabiki.

kesinlikle doğru olduğunu düşünmüyorum çünkü benim çocuğum 5 aylıkken diş çıkarmaya başladı ben eğitimi 4. aydan itibaren verdim.adaptasyon olarak hiç bi sorun yaşamadık.ama ben öyle 1 haftada öğrenmesi lazım yatırayım ağlasın falan yapmadım.yavaş yavaş adım adım ilerledim.
düşün 4.ayında başladım yalnız başına uyumayı öğrendiğinde 8 aylıktı.
o kadar zamana yaydım yani.

durumum feciii.. bebeğim daha yok ama evimi görmesin kimse
dağınık... akşam 8 e kadar nöbet.. eve gidip ne yapacağım bilmiyorum.

yarın inş habersiz kimseler gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…