- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
15 aylik bir bebek düşünün. Yüzüstü uzanip, kolunu yuzune kapatıp ic cekip sessizce ağlıyordu. Hani büyükler yapar ya aynen oyle canlandirin gözünüzde. Ama napalim onun icin en iyisi uykuda olmasi o saatlerde.Sagol adeninannesi:) bugün tekrar niyetlendim sayende, bugun ya da yarin kitabi alacagim insallah, ben yokken uyucam diye perisan olsun istemiyorum, acaba uyutabildiler mi diye dusunmek istemiyorum, rahat rahat uykusunu alsin buyusun istiyorum.
Tüh cok üzüldüm. Zaten kitapta bakicilarin da istikrarlı olmasi gerektigi yaziyordu.tam 1 yaşında canım, çok teşekkür ederim tavsiyen için.
uyku eğitimini 4.aydan itibaren vermiştim zaten.
şyatağa yatırıyordum biberonunu veriyordum eline emziğinide yastığının üzerine koyup öpüp çıkıyordum odadan.
ama çalışmaya başladığımdan beri (ya annem ya kayınvalidem bakıyor) uyku huyu tabiki çok çok fazla değişti.
çünkü ne kadar anlatsam dil döksem yalvarsamda kayınvalidem asla dediğim gibi uyutmuyor.
e huyu değişiyor tabiki.
seninde canın ne kıymetliymiş valla hiç bişy yapmayalım o zmn canımızdan kıymetli deil valla en güzeliÇamaşırlar 1 haftadır kurumuş olarak çamaşırlıkta bekliyor..
Bugün de toplamadım.. Başım çok ağrıyor canımdan kıymetli değil..
Bugün sadece kahvaltı hazırladım, mutfağı topladım..
Yemek var kaç günlük kuru fasülye yeter..En olmadı kahvaltılık, çay, börek benim için çok daha leziz..
Moralim iyi olursa yarın yaparım bir şeyler..
Eşim izinli olduğu için sil, süpür, ütü hepsini yarına bıraktım.
O süpürür ben diğer işleri yaparım..
Onun yapası yoksa, benim hiç olmaz ertelerim..
Canımdan kıymetli değil..
Çocuğum olsaydı daha da rahat olurdum, çocuğumdan kıymetli hiç değil...
kı
seninde canın ne kıymetliymiş valla hiç bişy yapmayalım o zmn canımızdan kıymetli deil valla en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?