Evli Çalışan bayanlar durumlar nasılll?

Sagol adeninannesi:) bugün tekrar niyetlendim sayende, bugun ya da yarin kitabi alacagim insallah, ben yokken uyucam diye perisan olsun istemiyorum, acaba uyutabildiler mi diye dusunmek istemiyorum, rahat rahat uykusunu alsin buyusun istiyorum.
15 aylik bir bebek düşünün. Yüzüstü uzanip, kolunu yuzune kapatıp ic cekip sessizce ağlıyordu. Hani büyükler yapar ya aynen oyle canlandirin gözünüzde. Ama napalim onun icin en iyisi uykuda olmasi o saatlerde.
Pes etseydim ilk gun o manzarayi gorup pes ederdim.

Tüh cok üzüldüm. Zaten kitapta bakicilarin da istikrarlı olmasi gerektigi yaziyordu.
Benim kayinvalide de okula baslayana kadar cocuklari ayaginda sallama taraftarı.

Allah çalışan bayanlara ve annelere sabırlara versin ben çalışmıyorum ama onanın bazen ben bıle yetıstıremıyorum bugun çarşıya çıktım oğlumu babasıyla evde bıraktım ben gıdınce ağlıyordu zaten bır saat sonra dondum kapıyı açtı esın oglum bana küsmüs bayağı bı anne anne dıye aranmış evde onu optum sarıldım ve icten ıce ıyıkı çalışmıyorum dıye söylndım ısınız zor gercekten

Çamaşırlar 1 haftadır kurumuş olarak çamaşırlıkta bekliyor..
Bugün de toplamadım.. Başım çok ağrıyor canımdan kıymetli değil..

Bugün sadece kahvaltı hazırladım, mutfağı topladım..

Yemek var kaç günlük kuru fasülye yeter..En olmadı kahvaltılık, çay, börek benim için çok daha leziz..
Moralim iyi olursa yarın yaparım bir şeyler..

Eşim izinli olduğu için sil, süpür, ütü hepsini yarına bıraktım.
O süpürür ben diğer işleri yaparım..

Onun yapası yoksa, benim hiç olmaz ertelerim..
Canımdan kıymetli değil..

Çocuğum olsaydı daha da rahat olurdum, çocuğumdan kıymetli hiç değil...

Arkadaslar anlattiklarinizin bir cogunu ben de misliyle yasadim.ozelde calisan iki cocuklu kadin olarak dusunun..ben pes ettim evdeyim.rabbim yuvalarimiza bereket versin.insallah ....

Bugün maaş günüydü ve gitti bile birimizin maaşı kredi kartıydı kiraydı çalşmasak napcaz

Evli calisan 2 cocuklu bi anneyim bedenimden cok beynim yorulmus durumda.calisan kadinlara bi tavsiyem var kesinlikle yardimci alsinlar o kadar para kazaniyorlar bunu hakediyorlar...

seninde canın ne kıymetliymiş valla hiç bişy yapmayalım o zmn canımızdan kıymetli deil valla en güzeli

seninde canın ne kıymetliymiş valla hiç bişy yapmayalım o zmn canımızdan kıymetli deil valla en güzeli

Aynen öyle
Ben kendini ev işleri diye helak eden, üstüne çalışıp para getiren dört dörtlük hanımların
baş tacı olduklarını, kıymetli olduklarını görmedim daha.
Bari canımın kıymetini kendim bileyim dimi ama

baştacı olanlarıda görüoruz olmayanları boşversene

kızlar temızlık bitti herkes köşesine çekildi galiba

Bilmem ben hep 10 diye biliyorum ama senn dediğin de olablr öyleyse de benimki garanti olmş oluyo

aynen ama komşular rahatsız olmuomu 10 da atıyonda

Valla makinem yeni oldğndan sessiz bide zaten komşularm köpekleri çocukları filan olan insanlar bende çocuk yok.ses seda yok bi makinem var o da sorun olcaksa napsak ki

bende 1 senelik evliyim benimkide yeni ama ses oluo illaki ben 8 den sonra çalıştırıorum genelde

8se ben de atarm 8 de çünkü 10da attğmda en fazla 1 saatlik programa ayarlıyorm onda bile bazen gözlerim yarı kapalı seriyorum

canım artık kış geldiği için akşamdan sermiyorum serersem bol bol is kokuyo sabah işe gitmeden iki dkkada seriyorum böylece temiz ve güzel kuruo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…