Evli çiftin evinde bekar erkek misafir

Konuda bir hafta sonrası için denmiş,ben bir hafta kalacak anlamadım,hani bir hafta sonraki bir ya da bir kaç gün için plan yapılmış anladım ,bilmiyorum dogru mu anladim

Neyseki esimin eve bekar ya da evli bir arkadasini yatili davet etme huyu hic yok, hoslanmaz. Ki ben de annem babam disinda yatili kimseyi
agirlamayi sevmiyorum. Biz de akrabamiz dahil kimsenin evinde yatili kalmadik evlendikten beridir.

İstemeyebilirsiniz zorlamı.... Kaç gün kaldıki. Balık ve istenmeyen misafir üç güne kokar.... Yani gerçekci olalım hepimiz zaman zaman katlanmak durumunda kaldık.... Çok sık olsa herkes kazan kaldırır konu sahibi yalnız forum başlığı tuhaf olmuş.... Yani evli misafir gelse hiç sevmeseniz ahlaksız olsa o evli kadın eşinize göz koysa yada adam sizi rahatsız etse yasa çok gürültü cü olsalar pis olsalar ne bileyim fesat olsalar.... Yani iş karakterde medeni durumda değil..... Eşiniz eve misafir davet ederken size danışmak zorunda nokta zorunda parantez içi zorunda.... Heleki yatılı... Çünkü o ev ikinizin.... Orta yol bulunmalı bulunamıyorsa başka çözüm bulunmalı..... Sonuçda misafir de elalem sizin için.... Eşinizin çok iyi arkadaşı olması sizinde ondan hoşlanmanız için sebep değil.... Kibarlık insanlık gereği ağırlar meslekafenizi koyar.... Ve eşinizle bu konuyu konuşarak bir dahaki sefere sizinde içinize sinen bir yok bulursunuz elalem için darlamayın darlatmayın

Boyle bir prensibiniz olabilir.Orta yol konusunda anlasmaya calisin diycem ama orta yolu nasil olur onu bilemedim .

Neyseki esimin eve bekar ya da evli bir arkadasini yatili davet etme huyu hic yok, hoslanmaz. Ki ben de annem babam disinda yatili kimseyi
agirlamayi sevmiyorum. Biz de akrabamiz dahil kimsenin evinde yatili kalmadik evlendikten beridir.
En sevdigim zihniyet bu.Oh mis gibi huzur :)

Benim evime ancak kayinbiraderlerim gelir,onlarda zaten benimle calisan devamlı gordugum,evlenmeden oncede kardes gibi sevdigim insanlar ,oyle arkadas falan olmaz ,
Esinize soyleyin kabul etmiyorum diyin,gidin annenizde yada kv de kalin misafiri gidene kadar

İstemeyebilirsiniz zorlamı..... Zaten yazmışsınız yatılı misafir konusunda ne düşünüyorsunuz.... Balık ve istenmeyen misafir 3 günde kokar der atalarımız..... Konu sahibi bakmayın hepimiz zaman zaman zorunda kaldık bu çok sıklaşsa kazan kaldırır herkes şimdi konu başlığı garip olmuş.... Medeni durum önemsiz.... Evli çift olur kadın eşinize adam size göz koyar gürültülü pis fesat yada kads yapısı uymayabilir vs vs vs.... Evli ve bekar olmak konu dışı.... Konu karakter.. Şimdi eşinizin arkadaşı elalem onun arkadaşı kankası süt kardeşi diye siz sevmek anlaşmak zorunda değilsiniz birincisi bu.... İkincisi o ev sizin eviniz.... Tabiki size haber vermek ve onay almak zorunda parantez içi zorunda nokta.... Orta yol bulunmalı sonuçda size elalem onun arkadaşı evlenince hop onlarada yer bulmak zorunda değil kimse daralmaya darlanmaya gerek yok.... Çözüm bulunmalı... Bu konularda fazla taviz vermeyin.... Nezaket gereği belli bir çizgide ağırlayıp geçin.... Yatılı misafir seven olur sevmeyen olur çayın yanında banıp yiyen de olur herkesin hayatı efendim bu bamyayı sevenler ve sevmeyenler kadar normal bir konu... Hepimiz aynı torbadan çıkmadık ya... Çözüm bulun konu sahibi elalem için tartışmayın fakat kesin Bi anlaşma talep edin... İşin özü her ikinizin sevip anlaştığı kişileri evde bir süre ağırlamak güzeldir... İşin içine zorunluluk girerse o güzellik olmaktan çıkar adı eziyettir belli bir süre idare edilebilir velakin sıklaşmaya başlarsa Bi yerden patlar.... Saygı nedir.... İlişkide iki tarafın rızası alınarak yapılan hal ve hareketler.... Siz rahatsızlığınızı dile getirip karşı taraf tamam canım diyip bir yol bulamıyorsa elaleme verdiği değeri ben görmüyorum derim net kimsenin arkadaşı olmasın demiyorum yahu olsun elbet sadece ev ortaktır bunu unutmasın kimse.... Evlilik iki kişilik ve iki onay ... Bekarsan tek yaşıyorsan kahya paşa keyfin bilir...istersen sürüsüne bereket kız erkek arkadaş kuzen vs ağırla lakin herkes sen gibi değil işte ...diğer tarafta arkadaşının eşini rahatsız edip etmediğin kalacağın süre vs önemli. .. Nazik düşünceli insanlar dikkat eder zaten hepsi bu etmiyorsa da sizinde o kadar nazik olmanıza gerek yok.... Dengede kalın kimse için sınırları çiğnetmeyin babanızın oğlu yada sizin arkadaşınız değil onun için canınızı sıkmayın

Pek problem etmediğim konudur benimde onunda arkadaşları gelebilir ama her ay 1 hafta başkaları kalıyorsa o sıkıntı işte yoksa arada bir gelip kesinlikle kalabilir

Evet abartıyorsunuz

Adam sizin peşinizden koşmuyor diye tahmin ediyorum

Ben seviyorum. Kadın erkek fark etmez arkadaşlarla eğlenceli oluyor.

Konuşmayı ve ılımlı olmayı denedim geç saate kadar oturabilirler anlamında fakat eşim gerçekten çok inatçı ve bunda yanlış birşey yok ben evde olduğum sürece diyip kendi düşüncesini savunmaya devam etti. Bende tartışmaktan yorulduğum için kabullenmek durumunda kalfım

Misafir istememek dogal bir durum ama “bekar erkek” diye belirtmenize anlam veremedim. Bekar erkek olunca ne oluyor eli seyinde mi geziyor? Ayip bisey ya
Bekar erkek tabirim durumu net olarak özetlemek anlamındaydı, ben genel olarak aile dışında yatılı misafire sıcak bakmıyorum kadın veya erkek

Bence misafir için evi detaylı temizlemek yemekti caydi ugrasmak istemediğiniz için
hali hazırda kılıfta Biiz evliyiz o bekar diye uydugundan böyle bı bahaneyle bize geliyorsunuz ki size hak verelim..

Ama bi tabak fazla koymak bu kadar zor olmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…