- 14 Eylül 2014
- 1.989
- 3.824
- 333
- Konu Sahibi Selvisevgi
-
1hafta kalacak dememis. 1 hafta sonrasi icin sözleşmis adam. Misafir bir hafta sonra gelecek yani.
Bir hafta kalmiyor ki konudaki kisi. Bir hafta kalacagi nereden cikti?
Boyle bir prensibiniz olabilir.Orta yol konusunda anlasmaya calisin diycem ama orta yolu nasil olur onu bilemedim .Merhaba ben yeni evliyim ve benim sıkıntılı olduğum konu evimde aile haricinde yatıya kadın yada erkek bir misafirin kalmasını istemiyor olmam. Eşim misafiri çok seviyor ve 1 hafta sonrası için samimi olduğu bir erkek arkadaşını bize davet etti. Ben bu durumu istemediğimi dile getirdim ve biraz tartıştık oda kendisi evdeyken bir problem olmayacağını söyledi ve anlaşmaya varamadan konu kapandı bende susmak zorunda kaldım. Çokmu abartıyorum, Sizler yatılı misafir konusunda ne düşünüyorsunuz ?
En sevdigim zihniyet bu.Oh mis gibi huzur :)Neyseki esimin eve bekar ya da evli bir arkadasini yatili davet etme huyu hic yok, hoslanmaz. Ki ben de annem babam disinda yatili kimseyi
agirlamayi sevmiyorum. Biz de akrabamiz dahil kimsenin evinde yatili kalmadik evlendikten beridir.
Yok bekar kadın da istemiyorlar. evlenmeyen herkes potansiyel tehlike sankiBekar erkek arkadaş potansiyel yürüyen cinsellik sanirim sizin gözünüzde :)
Merhaba ben yeni evliyim ve benim sıkıntılı olduğum konu evimde aile haricinde yatıya kadın yada erkek bir misafirin kalmasını istemiyor olmam. Eşim misafiri çok seviyor ve 1 hafta sonrası için samimi olduğu bir erkek arkadaşını bize davet etti. Ben bu durumu istemediğimi dile getirdim ve biraz tartıştık oda kendisi evdeyken bir problem olmayacağını söyledi ve anlaşmaya varamadan konu kapandı bende susmak zorunda kaldım. Çokmu abartıyorum, Sizler yatılı misafir konusunda ne düşünüyorsunuz ?
Konuşmayı ve ılımlı olmayı denedim geç saate kadar oturabilirler anlamında fakat eşim gerçekten çok inatçı ve bunda yanlış birşey yok ben evde olduğum sürece diyip kendi düşüncesini savunmaya devam etti. Bende tartışmaktan yorulduğum için kabullenmek durumunda kalfımben esimin neredeyse tum arkadaslarini tanirim ve benim icin sorun olmaz.
bir kez esimin boyle bir talebini reddettim, o kisi de is arkadasiydi ben tanimiyordum, cocuklar tanimiyordu ve cocuklarin okula baslama zamanlariydi, baska zaman olsa kabul ederdim ama oyle bir zamanda cok stres yapacagimizi dusundum ailecek ve kabul etmedim.
ama o ev ikinizin ve ikinizin de soz hakkiniz var,
biraz siz biraz esiniz fedakarlik yapacak.
Ornegin yatiya kabul etmeseniz ama aksam gec saate kadar oturma seklinde kabul etseniz ikiniz icin de oluru var mi ?
Bekar erkek tabirim durumu net olarak özetlemek anlamındaydı, ben genel olarak aile dışında yatılı misafire sıcak bakmıyorum kadın veya erkekMisafir istememek dogal bir durum ama “bekar erkek” diye belirtmenize anlam veremedim. Bekar erkek olunca ne oluyor eli seyinde mi geziyor? Ayip bisey ya
Niye? Aile dışından olunca ne oluyor? Kan bağı şartı mı var?Bekar erkek tabirim durumu net olarak özetlemek anlamındaydı, ben genel olarak aile dışında yatılı misafire sıcak bakmıyorum kadın veya erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?