- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.877
- 798
- Konu Sahibi Selvisevgi
-
of sosyal mesafe yi bırakın bende hoşlanmam evde bekar erkekten .Merhaba ben yeni evliyim ve benim sıkıntılı olduğum konu evimde aile haricinde yatıya kadın yada erkek bir misafirin kalmasını istemiyor olmam. Eşim misafiri çok seviyor ve 1 hafta sonrası için samimi olduğu bir erkek arkadaşını bize davet etti. Ben bu durumu istemediğimi dile getirdim ve biraz tartıştık oda kendisi evdeyken bir problem olmayacağını söyledi ve anlaşmaya varamadan konu kapandı bende susmak zorunda kaldım. Çokmu abartıyorum, Sizler yatılı misafir konusunda ne düşünüyorsunuz ?
Bence misafir için evi detaylı temizlemek yemekti caydi ugrasmak istemediğiniz için hazır kılıfı da
biz evliyiz o bekar diye uydugundan böyle bı bahaneyle bize geliyorsunuz ki size hak verelim..
Ama bi tabak fazla koymak bu kadar zor olmamalı
Bakın orası sizin eviniz değil sadece. Ve sadece sizin kurallarınız geçerli olamazKonuşmayı ve ılımlı olmayı denedim geç saate kadar oturabilirler anlamında fakat eşim gerçekten çok inatçı ve bunda yanlış birşey yok ben evde olduğum sürece diyip kendi düşüncesini savunmaya devam etti. Bende tartışmaktan yorulduğum için kabullenmek durumunda kalfım
Ona ben de üşenebilirim duruma göreAma erkeklerin çoğu temizliğin detayina dikkat edip, yemegin cesitliligine bakmiyor kadinlar gibi. Erkek misafir daha kolay bence.
Gerci kadin da olsa biz bazen pizza gecesi yaptik geçtik nedir yani.
Çok haklı buldum ben sizi. Eşimde yeni evliyken bekar bi kız arkadaşım gelmek istediğinde tartışmıştık ne var ki bunda dedim sonra kız geldi alttan alttan eşime yürüdüğünü anlayınca bi daha kuzen dahi olsa kabul etmem. Bekar gün içinde gelebilir ama yatıya asla
Sevdiğim insanlar gelince ben temizliği de yemeği de keyifle yapıyorum. Sevmediğim insan gelince çok üşeniyorum. Konu sahibi de gelecek kişiyi sevmiyor muhtemelen, işi yokuşa sürüyor o yüzden.
Benim sevip sevmememe bakmiyor. Sevsem bile üşeniyor olabiliyorum+ becerikli değilim bazen yemekler guzel olmuyor hele misafire özenirsem daha feci olabiliyor.
Ailemi bile cogunlukla dısarda yedirirdik geldiklerinde. Ben kendimize de her aksam çesit çesit yemekler yapmiyorum en fazla 2 cesit bisey yaparim+ salata geçer.
Bekar erkek şeklinde yazmanız çok yanlış sanki eşinizin bütün bekar erkek arkadaşları size gelsemede sana bakasam diye beklemiyor bi bir. Ben tam tersini düşünüyorum sizin hayat 2kişi evde geçmiyor arkadaşlar olunca güzel bize sürekli benim arkadaşlarım gelir eşimin arkadaşları gelir bekar veya evli fark etmez eğleniriz. Ve asla sizin gibi kötü düşünmedim açıkca yazmamışsınız ama niyetiniz belli kusura bakmayın. Sen kendinden eminsen karşıdaki evli yada bekar kız veya erkek fark etmez hangi devirdeyiz yahuMerhaba ben yeni evliyim ve benim sıkıntılı olduğum konu evimde aile haricinde yatıya kadın yada erkek bir misafirin kalmasını istemiyor olmam. Eşim misafiri çok seviyor ve 1 hafta sonrası için samimi olduğu bir erkek arkadaşını bize davet etti. Ben bu durumu istemediğimi dile getirdim ve biraz tartıştık oda kendisi evdeyken bir problem olmayacağını söyledi ve anlaşmaya varamadan konu kapandı bende susmak zorunda kaldım. Çokmu abartıyorum, Sizler yatılı misafir konusunda ne düşünüyorsunuz ?
Biz tek çeşitçiyiz. İki çeşit bile fazla bize. Ama iyi yemek yaparım. Bide bize gelen misafir de rakıya gelir zaten. Bi balık üç beş meze, salata oldu bitti.
Konuşmayı ve ılımlı olmayı denedim geç saate kadar oturabilirler anlamında fakat eşim gerçekten çok inatçı ve bunda yanlış birşey yok ben evde olduğum sürece diyip kendi düşüncesini savunmaya devam etti. Bende tartışmaktan yorulduğum için kabullenmek durumunda kalfım
Şöyle ağzımıza layık evli adam yok kiBütün bekarlar bizim kıllı göbekli adamların peşindeHele arkadaşımız olanlar ölüyor bitiyor kocalarımıza. Sonra onlar evleniyor bu sefer onların kocalarına onların bekar arkadaşları ölüp bitmeye başlıyor. Çünküm kocalar kıymetli, kocalar hint kumaşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?