Evli çiftin evinde bekar erkek misafir

Ben bekarken evli arkadaslarimda kaldim
Bu isin genel kurallari yoktur. O zaman esinizinde size dayatma hakki olur.
Evdeki oda sayisi, cocuk durumu, cocuk odasiyla misafir odasi arasindaki mesafe degerlendirilmelidir
Bazi seylere firsat vermemek ile hayati zehir etmek arasinda ince bir cizgi var. O ayari iyi yapmaliyiz

of sosyal mesafe yi bırakın bende hoşlanmam evde bekar erkekten .

Ona ben de üşenebilirim duruma göre Ama erkeklerin çoğu temizliğin detayina dikkat edip, yemegin cesitliligine bakmiyor kadinlar gibi. Erkek misafir daha kolay bence.
Gerci kadin da olsa biz bazen pizza gecesi yaptik geçtik nedir yani.

Bakın orası sizin eviniz değil sadece. Ve sadece sizin kurallarınız geçerli olamaz

İnsanı evlendigine pişman eden hareketler bunlar.
Benimde evim arkadaşım nasıl ki bekarken gelebiliyorduysa şimdi de gelebilir diyebilir adamcağız.
e desin de zaten

ne olacak yahu kendinizi bildikten sonra hiç bir sıkıntı olmaz severim de hatta arkadaşlık misafirliğini

Bekar olunca noluyormuş ki :) eğer tanışmadıysam huyunu suyunu bilmiyorsam almam evime, eşim de emri vaki yaparak getiremez, ama tanıyorsam sohbeti de hoş biriyse gelebilir ne olacak.

Acil bir durum olmadığı müddetçe eşimin ve benim ailem dışında kimsenin benim evimde işi yok.Otel denen birşey var gitsin orda kalsın.

Sevdiğim insanlar gelince ben temizliği de yemeği de keyifle yapıyorum. Sevmediğim insan gelince çok üşeniyorum. Konu sahibi de gelecek kişiyi sevmiyor muhtemelen, işi yokuşa sürüyor o yüzden.

Çok haklı buldum ben sizi. Eşimde yeni evliyken bekar bi kız arkadaşım gelmek istediğinde tartışmıştık ne var ki bunda dedim sonra kız geldi alttan alttan eşime yürüdüğünü anlayınca bi daha kuzen dahi olsa kabul etmem. Bekar gün içinde gelebilir ama yatıya asla

Bütün bekarlar bizim kıllı göbekli adamların peşinde Hele arkadaşımız olanlar ölüyor bitiyor kocalarımıza. Sonra onlar evleniyor bu sefer onların kocalarına onların bekar arkadaşları ölüp bitmeye başlıyor. Çünküm kocalar kıymetli, kocalar hint kumaşı

Sevdiğim insanlar gelince ben temizliği de yemeği de keyifle yapıyorum. Sevmediğim insan gelince çok üşeniyorum. Konu sahibi de gelecek kişiyi sevmiyor muhtemelen, işi yokuşa sürüyor o yüzden.

Benim sevip sevmememe bakmiyor. Sevsem bile üşeniyor olabiliyorum+ becerikli değilim bazen yemekler guzel olmuyor hele misafire özenirsem daha feci olabiliyor.
Ailemi bile cogunlukla dısarda yedirirdik geldiklerinde. Ben kendimize de her aksam çesit çesit yemekler yapmiyorum en fazla 2 cesit bisey yaparim+ salata geçer.

Bekarlar ne çektiniz yahu:))
Bekara kiralık ev yok, yatılı misafirlik yapmak yok:)))

Konu sahibesi,
sonuçta yatılı misafiri ağırlayacak olan sizsiniz, bence bekar birinin yatılı kalmasında sakınca yok çünkü eşim çağırmışsa eve davet edecek kadar güvenip bildiği biridir, lakin siz rahatsız oluyorsanız gerekçelerinizi anlatın eşinize, neden istemediğinizi net olarak anlatırsanız bir uzlaşı sağlanır diye düşünüyorum, yatılı misafirlerde eşlerin rahatsız olmaması ortak karar alması da önemli zira.

benim de eşimin lise arkadaşı bizimle aynı yerde işe başladı. ev tutana kadar bir süre bizde kaldı, ben hiç sorun etmedim şahsen. şu an da evimize benim ya da eşimin arkadaşları geliyor, yatıya kaldıkları da oluyor yine sorun etmiyorum ama şöyle bir ayrıntı var biz eşimle bu konuyu ilk evlendiğimizde konuştuk. bırakın yatıya gelmeyi bir saatliğine de olsa bir misafir gelecekse eve söz vermeden önce birbirimize soruyoruz mutlaka.

Biz tek çeşitçiyiz. İki çeşit bile fazla bize. Ama iyi yemek yaparım. Bide bize gelen misafir de rakıya gelir zaten. Bi balık üç beş meze, salata oldu bitti.

Bekar erkek şeklinde yazmanız çok yanlış sanki eşinizin bütün bekar erkek arkadaşları size gelsemede sana bakasam diye beklemiyor bi bir. Ben tam tersini düşünüyorum sizin hayat 2kişi evde geçmiyor arkadaşlar olunca güzel bize sürekli benim arkadaşlarım gelir eşimin arkadaşları gelir bekar veya evli fark etmez eğleniriz. Ve asla sizin gibi kötü düşünmedim açıkca yazmamışsınız ama niyetiniz belli kusura bakmayın. Sen kendinden eminsen karşıdaki evli yada bekar kız veya erkek fark etmez hangi devirdeyiz yahu

Biz tek çeşitçiyiz. İki çeşit bile fazla bize. Ama iyi yemek yaparım. Bide bize gelen misafir de rakıya gelir zaten. Bi balık üç beş meze, salata oldu bitti.

Benim 2 Cesit dedigimde 2. Ceşit genelde corba turevleri oluyor zaten. Onu da hazir olanlardan aliyorum yarim saatte hazir. Ama o toz olan hazir corbalardan değil, gercek çorba sadece malzemeleri hazir karisik.

Koronadan once haftanin yarisinda ev yemekcisinden biseyler soylerdik.

aslinda burada dogru yanlis diye bir sey yok,
cok kisisel kararlar bunlar.

evli ciftten ikisi de misafire okey diyorsa sorun yok, hayir diyorsa da sorun yok,
bekar davet ederim evli davet etmem diyorsa da bize ne, yine sorun yok,

Sizin gibi farkli fikirdeyse bu evli cift, iki taraf birbirinin gonlunu yaparak istedigini yaptirmali,
kavgayla tartisarak degil.
Ama iste...
Eger ki esiniz inat ediyorsa, siz de rest cekebilirsiniz. Rahat edemeyeceginize eminseniz kendinize ayri bir program yaparbilirsiniz o gun icin.

erkekler evden nasıl soğutulur vol1 : adam evine arkadaşını çağıramayacaksa neden o evde yaşıyor?
iş temizliğe vs gelince erkek de yapacak tabi demesini biliyorsunuz ama misafir çağırmaya gelince nedense ev birden sadece sizin oluveriyor.

Şuan kimse kimseye yatılı gitmemeli ama malum korona var ama normal zaman için hiç normal hiç doğru bir düşünce yapınız yok.
Sizin de bekar kız arkadaşınız size yatılı gelebilir.

Şöyle ağzımıza layık evli adam yok ki peşine düşelim, iradesini sakatlayalım, aklını karıştıralım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…