- Konu Sahibi Selvisevgi
-
Senin pizzani yerimOna ben de üşenebilirim duruma göreAma erkeklerin çoğu temizliğin detayina dikkat edip, yemegin cesitliligine bakmiyor kadinlar gibi. Erkek misafir daha kolay bence.
Gerci kadin da olsa biz bazen pizza gecesi yaptik geçtik nedir yani.
Ben gidem kocamı fanusa koyam.Şöyle ağzımıza layık evli adam yok kipeşine düşelim, iradesini sakatlayalım, aklını karıştıralım.
Elbette arkadaşını çağırabilir sadece yatılı olması bence hoş bir durum değilmiş gibi geliyor, rahatlık açısındanerkekler evden nasıl soğutulur vol1 : adam evine arkadaşını çağıramayacaksa neden o evde yaşıyor?
iş temizliğe vs gelince erkek de yapacak tabi demesini biliyorsunuz ama misafir çağırmaya gelince nedense ev birden sadece sizin oluveriyor.
Durumu anlatmak için yazdım, kadın misafir olsada aynı şey geçerliBekar erkek arkadaş potansiyel yürüyen cinsellik sanirim sizin gözünüzde :)
Misafiri ortanızda yatırmıyorsanız başka bir odada yatan biri size ne gibi bir rahatsızlık verebilir ki?Elbette arkadaşını çağırabilir sadece yatılı olması bence hoş bir durum değilmiş gibi geliyor, rahatlık açısından
Yatılı misafiri istemediğim için başta, rahat edemiyor insan sonuçta ama eşime göre ben evdeyken bir problem yok gayet doğal diyor. Bende ne düşüneceğimi bilmiyorum artıkneye dayanarak istemiyorsunuz mesela?
eşiniz çok mu saf bir adam bilmez mi iyiyi kötüyü?
ona mı güvenmiyorsunuz
Bekar kadın olsada düşüncem aynı, aslında aile dışındaki kişiler için demek daha doğru olur.Bekar kadın olunca sorun olmuyor mu? Sorun cinsiyette mi?
Bu düşünce bana tuhaf geliyor. Ben kayınvalidemi görümcemi ağırlamak yerine arkadaşımı ağırlamayı tercih ederim. Daha çok eğlenirim, daha çok keyif alırım arkadaşımla geçirdiğim bir geceden.Bekar kadın olsada düşüncem aynı, aslında aile dışındaki kişiler için demek daha doğru olur.
Ay evet göbekli kocamı paylaşamıyorum çünkü o benim hayat kaynağım o olmazsa ölürüm ondan dolayı kimseler görmesin diye kapıları da üzerine kitliyorum.Bütün bekarlar bizim kıllı göbekli adamların peşindeHele arkadaşımız olanlar ölüyor bitiyor kocalarımıza. Sonra onlar evleniyor bu sefer onların kocalarına onların bekar arkadaşları ölüp bitmeye başlıyor. Çünküm kocalar kıymetli, kocalar hint kumaşı
Çok mantıklı. Ben de fanusa koydum şimdi evdekini. Mazallah aklı çelinir falanAy evet göbekli kocamı paylaşamıyorum çünkü o benim hayat kaynağım o olmazsa ölürüm ondan dolayı kimseler görmesin diye kapıları da üzerine kitliyorum.
Tabi canım telefon falan da yasak perdenin kenarından dışarı bile göstermiyorum sizde yapın iyi olur fanus büyük olmuş hatta kutuya koyun üzerine de kilit takınÇok mantıklı. Ben de fanusa koydum şimdi evdekini. Mazallah aklı çelinir falan
O zaman balkondan eve girebilir miyim artık size geldigimde?Çok mantıklı. Ben de fanusa koydum şimdi evdekini. Mazallah aklı çelinir falan
Fanusa yaklaşmazsan neden olmasın. Bi alarm takayım da yaklaşırsan ötsünO zaman balkondan eve girebilir miyim artık size geldigimde?
Ama o şehire gelmiş işi düşmüş gibi bı durum değil ki. Esi davet etmiş büyük ihtimalle sohbet muhabbet içinAcil bir durum olmadığı müddetçe eşimin ve benim ailem dışında kimsenin benim evimde işi yok.Otel denen birşey var gitsin orda kalsın.
BENİM evim diye vurgulamış zaten kadın, adamın söz hakkı yok kiAma o şehire gelmiş işi düşmüş gibi bı durum değil ki. Esi davet etmiş büyük ihtimalle sohbet muhabbet için
İşte onu diyorum acil bir durum yok.Pekala otelde de kalabilir.Zaten düşünceli bir insan olsa konu sahibinin eşi ısrarla davet etse bile çifti rahatsız etmemek adına gelmez.Zaten konu sahibinin eşide daha evlilik kavramını tam anlayamamış sanırım bekar evi zannediyor.Ama o şehire gelmiş işi düşmüş gibi bı durum değil ki. Esi davet etmiş büyük ihtimalle sohbet muhabbet için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?