Evli çiftin evinde bekar erkek misafir

Acil durum veya dusuncesizlik sart degil ki.
Senelerdir arkadaslarim da bende kalir, ben de arkadaslarimda kalirim. Gec saate kadar oyun oynariz, muhabbet ederiz, sonra da neresi musaitse orada yatar uyuruz.

Hatta en son sehirdisina gittigimde uc gun kaldim arkadasimda, kocasi da eslik etti bize gayet de guzel vakit gecirdik.

Size uymuyor olabilir, herkesin gorusu farklidir anlarim ama insanları düşüncesiz ilan etmeniz de hos degil. Herkesin arkadaslik, iliski dinamigi farkli. Neyse ki herkes arkadasini kendisine gore seciyor.

Bu dönem kimseyi evime almam..

Ama normal zamanda bu ev eşimin de evi, eğer o uygun görüyorsa, davet etmek istiyorsa hayır demem.. o arkadaşını da beni tanıyor, rahatsız olacağım bir ortam oluşturmaz, bunu düşünemeyecek/ yönetemeyecek olsa zaten evlenmezdim.

Bazilarinin hayatlari çok sıkıcı ya. Tamam bizim ki de karnaval degil ama yok erkek gelince içeriye gelmemek ya da kadin erkek ayri oturmak, birilerinin kalmasini buyuk sorun haline getirmek, yatili misafir eşittir hizmet etmek kafasii... Bi salsaniz daha rahat etceksiniz aslinda.Ne guzel eglenmek varken...

Eşimin erkek arkadaşlariyla araba yarişi oynuyorduk biz gece yarilarina kadar. Bazen de bizim arkadaslarimiz erkek ya da kadin geliyordu oyun, muhabbet bir sariyordu saat olmuş gecenin 2si o saatten sonra nereye gitceksin e yat asagi sabah kahvalti eder gidersin deriz. Ne vaar kiiii diyesim geliyor içimden yazmadan edemedim ama napcan işte

Benim şehir dışından bekar kız arkadaşlarım gelir yaşadığım şehire üç beş gün kalırlar, eşimin de memleketinden çocukluk arkadaşı gelirdi bekarken yatıya,şimdi evlendi eşiyle geliyor. Nesi sorun bunun mesela anlam veremedim

Çok farklı kültürler var bu ülkede. Birbirinden çok farklı yaşam tarzlarına sahibiz. O yüzden anormal gelmiyor bana.

Dini gereklere göre yaşayan insanlar evde yabancı erkekler ya da kadınlar görmek istemiyorlar. Onları anlıyorum ama eşleri de genelde aynı bakış açısına sahip oluyor. Konudaki koca sorun etmediğine göre böyle hassasiyetleri olan bir aile değil belli ki. O açıdan tuhaf geldi sadece bana. Yoksa erkek yanına çıkmayanı, haremlik selamlık takılanı anlarım.

İlk yorumumda belirttim zaten dogru yanliş yok bu konuda, kafa yapisiyla alakali diye ama bazi yorumlari okurken fenalik basti Yazılı düşündüm, içimden gecenleri doktum

Hele devamli "bu devirde şöyle guvenmem boyle guvenmem, kimseye guvenmem evlilerin evine ne amacla geliyor" şeklinde devamli kafada 40 tilki dönmesi filan

Siz nasıl kendi fikrinizi lanse ediyorsanız bende ediyorum.Bana göre düşüncesizlik size göre değil.Sizin düşüncenize katılan pek çok insan olacağı gibi benim düşünceme katılan yine pek çok insan olacaktır.Bu platformun amacı bu zaten

Yorum begenildikce icim yaniyor...Misafir ettigimiz arkadasimizi 3 ay once trafik kazasinda kaybettik...Konuyla alakasi yok ama yazmak istedim ...

Onemli bir durum varsa olabilir 1 2 günlük sayet yoksa evim bekar evi degil arkadas bulusmalaei yapilsin bende asci basi değilim
Herkesin bakış açısı farklı tabii ama nedense bana erkek misafir ağırlamak daha kolay geliyor, kayınpederim senede bir gelir bazen 1 hafta bazen 20 gün kadar kalır, bu sene korona var diye gelemedi
Bana bir iş bırakmaz yatağını bile toplar, yemek aramaz, ne yaparsan onu yer, akşam yemeği diye hamburger tarzı bile çıkardım önüne, zaten gelinini biliyor beklentisi yok:))

Kayınbiraderim gelirdi, ki bir gelişinde o zaman İstanbul'daydık, İstanbul'u hiç görmedim diyen bir arkadaşını da getirmişti, çocuk çok saf ve utangaç bir Anadolu çocuğuydu 10 gün misafir ettim, İstanbul havası çarptı hasta oldu, hasta yatağında da baktım, evine dönünce bizi ailesine anlata anlata bitirememiş, hasta olunca mune abla bana baktı vs diye, sonradan teşekkür hediyesi göndermişlerdi, bugün gelse yine ağırlarım.

Ben takmam ama eşim le.konusmustuk o asla izin vermez bir bekar erkeğin bizde kalmasına . Ben şöyle düşünüyorum. Eşim soru. Etmezse ben hiç sorun etmezdim

Arkadaşım beni evine davet ettiğinde otelde kalmam gerektiği anlamını mi çıkarmalıyım. İlginç

Kayinpeder kayinbirader baş ustune benim babam annemde gelebilir ama ben esimin arkadasinin gelip günlerce kalmasini da kendi arkdasiminda gelip günlerce kalmasini da dogru bulmuyorum mune abla. Belki ilerde cocugumun arkadasi olur agirlarim kisa kalmalı onun disinda bana ters.

Ya bunu genelde hoş karşılamıyorlar.. Evet abartıya da kaçamak lazım tabi ki eşinizin arkadaşı gelmiş kalmış bir kere ne var ki bunda.. Sizi rahatsız eden şey tam olarak nedir bilemiyorum ama aşağı yukarı tahmin edebiliyorum.. Eğer çok rahatsız oluyorsanız siz kız arkadaşınızı çağırmayın ama eşinizinde üzerine gitmeyin.. Abartacak olursa tabi ki tepkinizi çoğaltabilirsiniz ama bilemedim.. Yani ben normal karşılıyorum arada bir olur.. Evlendik diye bekar arkadaşlarımızla irtibatı kesemeyiz.. Ama tabi ki ilişkinizde kuralları siz belirlersiniz bizler değil.. Bu konudaki düşünceniz nedir diye sorduğunuz için yorumladım..

kimse de bi yerini açıp hazır kıta beklemiyor ki. eşiniz güveniyor ki gelmesini istiyor. güvenmese namusunu ortada bulmadı herhalde çağırmaz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…