Bu nasıl üslup böyle. Burada kimseye karşı böyle cümleler kuramazsınız.He canım ben 30 yıllık karısıyım 2günlük or..degil, aradaki farkı anlayamıyorsan seninde yaran var demek. Yemezler tatlış, öyle kolay degil yuva yıkmak daha sana yazıp seviyene düşmeyecegim. Son söz or.kullanılırsın...
He he biz yemeyelim or..lar yesin. Leşçiler.. Kocam melek gibi tatlış, birazda biz yaşayalım,nikahlı kocam.. Or..laramı pabuç bırakcaz onlar kullanmak için tatlış..
Teşekkür ederim. U olaylar öylesine tiksindiğim olaylar ki konu açmaya değer bile bulmadım açıkçası. Ben kulübe yeni üye oldum ve bu konuda canı yana çok kadın görsüm. Konuya cevap yazdım. Örnek olmak açısından :)
Ayrı bir konuda bence hayatınızı anlatın belki içlerindeki gücü hikayenizle bulurlar.
Bu nasıl üslup böyle. Burada kimseye karşı böyle cümleler kuramazsınız.
Tatlış? Seviye?He canım ben 30 yıllık karısıyım 2günlük or..degil, aradaki farkı anlayamıyorsan seninde yaran var demek. Yemezler tatlış, öyle kolay degil yuva yıkmak daha sana yazıp seviyene düşmeyecegim. Son söz or.kullanılırsın...
Evet. Uzlaşma olmayacağı belli bir konu bu. Boşuna ban yediğimizle kalıyoruz.Ne diye boyle fikir beyan etmeli konular acilir onu anlamiyorum ben.Hayir bir sonuca varilmayacak bosuna enerji,vakit kaybi.Sonu banla bitecek bos yere.
Neden çağırdın uçmak istemiyordum
Neden çağırdın uçmak istemiyordum
Keşke herkes aynı zihniyete sahip olsa ama nerde. Ahlaksızlık diz boyu.Benim başıma böyle birşey geldi eşimin telefonunda bi mesaj gördüm bende kadina mesaj attim senn numaranin benm Kocamda ne isi var dedim.. Kadin işte arkadaşim falan dedi neyse ben sert bi mesaj attim bana dönüp te senn kocanla aranda problemn varsa benmle ne alakasi var dedi.. Ben delirdim gün icersinde esimin bana attigi mesalarin resmini çekip kadina yolladim bana bu şekil aşik olan adamla ne gibi bi problemm olabilir dedm.. Yani adam disarda bi kadinla muhabbet etti die evdeki kadin basit sevilmeyen bir kadin olarakmi görünüyor anlamadim.. Nasil bir kurgu oluşuyor kafalarda bin senede erkeksiz kalsam evli adamla ne işim olur yaaa!!!
Size zerre saygısı olmayan bir adamın ahlakı boyuna kadar batmış bir adamın kraliçesi olmak ne kazandırır? Kendinizi kandırınız. Paraya tapmak kolay. Bazı şeyler parayla sahip olunmaz. Bkz: GURURCanı isteyen istediğini yazsın, hayatımı yaşıyorum,. Allahıma bin şükür saglıgım yerinde, işim param herşeyim var.hayat bana güzel. Aklınızı kullanın hanımlar ilk aldatmada yuva yıkılmaz, süründürün erkekleri, kraliçeleri olursunuz, or.lar ellerinin kirleri..
Haklısın.Yazdiklarin temiz tantanis sikinti yok
Ya bunlar hep siyasetin kapatilmasi.Kendimi sacma sapan yorumlar yaparken buluyorum 2 3 gundur burdaMune abla buralari okuyacaksan da duy sesimiziii.Acin su bolumu buralarda heder oluyoruz
Haklısın.
Mune abla lütfen açın siyaseti
Evet açsa da kendimizi Adanada Swinger.., kimin köpeği gibi konulara versekYazdiklarin temiz tantanis sikinti yok
Ya bunlar hep siyasetin kapatilmasi.Kendimi sacma sapan yorumlar yaparken buluyorum 2 3 gundur burdaMune abla buralari okuyacaksan da duy sesimiziii.Acin su bolumu buralarda heder oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?