Evli erkeğe aşık olan kadınlar

Bu nasıl üslup böyle. Burada kimseye karşı böyle cümleler kuramazsınız.

He he biz yemeyelim or..lar yesin. Leşçiler.. Kocam melek gibi tatlış, birazda biz yaşayalım,nikahlı kocam.. Or..laramı pabuç bırakcaz onlar kullanmak için tatlış..

elalemin pis hastalıklı yatağından çıkıp senin yatağına geliyor yiyorum diye gurur duyuyosun..ye tabi sende mide genişmiş baya şey alır..

Ayrı bir konuda bence hayatınızı anlatın belki içlerindeki gücü hikayenizle bulurlar.

Evet hikayem aslında çok geniş bu yazdıklarım sadece içinden süzebildiklerim ve bununla da örnek alınabileceğini düşünüyorum

Ben şiddete karşıyım ama evli erkege yada kadına aşık oldum diyen zavallıcıklar hariç onlar her türlü şiddeti hakediyorlar.

Tatlış? Seviye?
Hı hı görürsem söylerim.

30 yılınızı vermeniz size bir mertebe kazandırmaz.

Kendinize saygınız yokki bana saygı duymanızı bekleyeyim.

Size cevap yazmayacağım.

Canı isteyen istediğini yazsın, hayatımı yaşıyorum,. Allahıma bin şükür saglıgım yerinde, işim param herşeyim var.hayat bana güzel. Aklınızı kullanın hanımlar ilk aldatmada yuva yıkılmaz, süründürün erkekleri, kraliçeleri olursunuz, or.lar ellerinin kirleri..

Ne diye boyle fikir beyan etmeli konular acilir onu anlamiyorum ben.Hayir bir sonuca varilmayacak bosuna enerji,vakit kaybi.Sonu banla bitecek bos yere.
Evet. Uzlaşma olmayacağı belli bir konu bu. Boşuna ban yediğimizle kalıyoruz.

Keşke herkes aynı zihniyete sahip olsa ama nerde. Ahlaksızlık diz boyu.

Size zerre saygısı olmayan bir adamın ahlakı boyuna kadar batmış bir adamın kraliçesi olmak ne kazandırır? Kendinizi kandırınız. Paraya tapmak kolay. Bazı şeyler parayla sahip olunmaz. Bkz: GURUR

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazdiklarin temiz tantanis sikinti yok
Ya bunlar hep siyasetin kapatilmasi.Kendimi sacma sapan yorumlar yaparken buluyorum 2 3 gundur burda Mune abla buralari okuyacaksan da duy sesimiziii.Acin su bolumu buralarda heder oluyoruz
Evet açsa da kendimizi Adanada Swinger.., kimin köpeği gibi konulara versek

Söz uslu durcaz müdürüm.

Uçur beni Mune abla

Bu ikinci kadınlı aldatmalı konular için başka bir bölüm açılsa da ben o bölüme banlı olsam giremesem olmaz mı ya ?
Hep bu konularda banlanıyorum
Bayram tatilinde kksız koma beni

Yaptıkları terbiyessizliğin adı aşk olmuş. Pehhhh.. Kılıfını da iyi uyduruyorlar. Evliyse adam direk uzaklaşırsın bu kadar basit. Bu tarz insanların kendilerine saygısı yok ki.. Karşıdaki kadına olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…