Evli erkeğe aşık olan kadınlar

" Kadının değerini daha iyi biliyorlar o yüzden ya evli ya nişanlı biriyle sevgili olucan " diyen bir şıllık tanıdım.
Ciddi ciddi utanmadan bunu söyledi.
Ve arkadaşımın nişanlısıyla sevgiliydi.
Ben şimdi buna şıllık dedim diye erkeği suçsuz buluyorum olmuyor.
Erkekte ayrı bi o...pu oluyor.
Ha sonra ne mi oldu arkadaşım nişanı attı kapısında sabahladi pislik herif. Sadece eglenceydi ben sana aşığım o zaten seni biliyodu falan filan..
O şıllık şimdi başka biriyle berabermis sanırım o da ya evli ya nişanlı.

Sakin olun.Kimseye böyle ithamlarda bulunmaya hakkınız yok.

Kimseninde acılar yaşamış insanlar karşısında o kadınları aklamaya hakkı yok.
Bu konu kadınlar için açılmış
Kendini yırtmak manasız.
Acı çektik çekiyoruz belki bu şekilde içinizi rahatlatıyoruz
İlle de babanı suçla ille de babanı suçla diye kendini paralamaya gerek var mı ?
Aç babalarla ilgili bir konu. Ben onu da suçlarım zaten.
Ama bu kadınlarla ilgili anlamak bu kadar mı zor ?
Hassas noktalarımıza basıp durmasın artık kendi fikrini empoze edecek diye. Yeter yani.

Kadına da bir ithamda bulunmadım. Sadece benim gözümde feminizmi abartmış biri o kadar.

Zaten ilk kızdığım babam yani evliliğin tarafı. 2. Kadına ona söylediğimden daha fazlasını söylemedim yada daha cok kızmadım. Babanın düşünmediğini elin kadını düşünmez tabii. Ömrüm böyle geçti zaten. Babam beni düşünmüyor diye dolaylıda olsa bana zarar veren kadın suçsuz değildir. Sadece bunu anlatmak istedim.

Bende kendimi kibleyeyim bari
Yeni de açılmıştı banım tüh

Haklısınız. Kadında da vicdan yokmuş. Insan öyle bir durumda çocuk yapıp sevemez bile. Garip bir hayat tercih ettikleri..

Al işte ya. He canım he kocan melek zaten.
Mal mülk senin he he. Cok onurlu bir dava.
Tek suçluda metres. Kandırın kendinizi. Bu hikayedeki saf sizsiniz diyeceğim ama değilsiniz. Pek farkınız yok mal mülk böyle birşey işte.
Kendinizi hazırlayın boynuzlar uzaya uzanacak.

En az o kadın kadar sizin zihniyetinizdende tiksindim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de canımdan öte görüp ondan başka kimseye güvenmediğim eşimin yeni bir telefon aldığında eski telefonunda silmeyi unuttuğu whatsupp ve farklı kimlikle açtığı facebook hesabından haberdar oldum ihanete uğradığımı ki bizim evliliğimiz örnek gösterilen bir evlilikti. Kimlerle konuşmuş diye mesajlarına batığımda beni en çok yıkanda bu oldu zaten kadınların hepsi evli çolul çocuk sahibiydi. Bir değil ili değil sayıları. Sanırım bu adrenalin hoşlarına gidiyor nasıl olsa karşı tarafta evli ve biri birinin ihanetini ortaya serse diğeri de yanacak. Mide bulantılarıyla okudum mesajların her cümle ve kelimesini. Bu adam bemim sevdiğim kişi olamazdı. Kendimi toparlayıp elimde felefonla karşısına geçip mesajların hesabını sorduğumda bana verdiği cevap klasik erkek cevabı "onlar bana musallat oldu ben de görüştüm eşleriyle mutsuzlarmış" oldu. Ne komik değil mi? Suratına okkalı bir tükürük attıktan sonra odama geçtim kapıyı kilitledim ertesi sabaha kadar onunla hiç yüzyüze gelmedim be düşündüm düşüdüm düşündüm. İnternetten araştırma yaptım bilgiler edindim. Oturdum ve kendime bir tane anlaşmalı bir tane de ihanetlerini kanıtlayarak oluşturduğum eşim ve karşı taraf için maddi ve manevi tazminatşı boşanma dilekçesi yazdım. Geçtim karşına. Ya bunu ya diğerini imzala dedim. Şok oldu adeta. Ağladı zırladı af etmem. Bir sefer af edilirrse arkası muhakka gelir mantığıyla kulaklarımı sağır ettim ona karşı ya da Allahımdan bana bir manevi güç geldi bilemiyorum o an. Herneyse anlaşmalı boşanma dilekçesini imzalamayı ama ne olursa olsun bemi tekrar geri kazanacağını falan zırvaladı. Ailelerimiz boşanmayo duyduğunda kıyamtler koptu. Boşanma içeriğimizi bilmiyorlar tabi. Bilseler kendi anne babası kalp krizi geçirirdi yaşlı insanlar. Benim ailem deseniz hiç destek olmadılar saygıyla karşılamadılar boşanmamı. Çünkü bizim toplumumızda maalesef bir kadın boşanmışsa vardır bir bildiği oluyor. Bu süreçte kendime iş bulup hayatımı düzene sokana kadar adeta süründüm. Ama hiç kimseye de minnet etmedim. Aç kaldım tuttuğum evimin kira ve faturalarını ödemeyi ihmal etmedim. Şimdi bugünlerime şükürler olsun. Diyeceğim şu ki kadın veya erkek olsun insanda ONUR ve GURUR olmalı. Bunlarsır bir insanı insan yapan. Ve ihanet esen bir eş kadın plsun erkek olsub asla af edilmemeli. Özellikle kadınlar korkuyor boşanırsam ne olur nasıl geçinirim diye. Bal gibi de hayatta kalıyo insan namusuyla çalıştıktan sonra. Ben kendimden örnek vereyim. Ben önce evlere temizliğe gittim, merdiven yıkadım, lokantalarda bulaşık yıkadım. Utanmadım yılmadım. Şimdi bir şirkette yöneti asistanlığı yapıyorum. Bu yazdığım da ayrı bir konu olurmuş yahu. Ama eşlerini aldatan erkekler veya hanımlar belki okurlar. İhanetle yıkılmayan kadınların da olduğunu. Hemcinslerime de örnek teşkil etmiş olurum belki bu sayede. Varsın insanlar yanlış veya yamuk olsun biz her zaman dik ve onurlu durmaya devam edelim.

sen ne yürekli bir kadınsın be helal olsun gurur duydum inan

He he biz yemeyelim or..lar yesin. Leşçiler.. Kocam melek gibi tatlış, birazda biz yaşayalım,nikahlı kocam.. Or..laramı pabuç bırakcaz onlar kullanmak için tatlış..

İmza atanlar dışında kimsenin o belge üzerinde sorumluluğu yoktur.
Yani, ne evli ne de mutlu olup olmadıklarını 3. şahıs takip etmek zorunda değil. İstenilen, hatta etik olarak kabul edilen budur lakin sadece dilemek ile kalınılır, iş suçlama boyutuna ulaşamaz.
Çünkü oklar, suçlamalar sade ve sadece anlaşmalı olmasına rağmen sözünde durmayan kimselere yöneltilebilir.

Söz vererek bozan adam ise, bu yalanına kimi alet ettiğine bakmak anlamsız olur.
Çünkü herkesin de bildiği gibi, önemli olan yoldan çıkmaktır, yoldaş edinilen sadece ufak bir ayrıntıdır. A kişisi de b kişisi de olabilir.

yorumlari okurken aklima.gelen seyden bu yorumda da bahsedilmis o yuzden alintilamak istedim
Gecenlerde facebookta takip ettiğim bir grupta bir kadin erkeklerin aldatmasina birkac kelam.laf etmis
Karşılığında erkekler de savunma.olarak diger kadınları suclamis
Neymis erkek erkekle mi aldatiyormus, baska.kadinlar meyil etmese, ayartmasa kimse baskasina bakmazmis!
He canim.hee erkek olarak senin iraden yok da kadınlar seni ayartiyor!
Erkekler bile karisini aldatirken "birlikte oldugum kadin zaten o yolun yolcusu" diye kendini aklarken, eşlerini kandirmasi.zor.olmasa gerek

Ayrı bir konuda bence hayatınızı anlatın belki içlerindeki gücü hikayenizle bulurlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
He he biz yemeyelim or..lar yesin. Leşçiler.. Kocam melek gibi tatlış, birazda biz yaşayalım,nikahlı kocam.. Or..laramı pabuç bırakcaz onlar kullanmak için tatlış..

Derdiniz sadece para. Bu da sizi hangi pozisyona sokar siz düşünün orasını. Adam rahat ohh. Parası var karısıda metreside yiyor birbirini. Adam zevki sefa içerisinde. Öyle de ş.r.fsiz.

anneniz boşanmıştır inşallah... elin kadınına bu kadar ağır laf edip ahımız ömür boyu yeter dediğinize göre kendi öz babanıza daha büyük belalar ahlar okumanız lazım...

malesef babanız sizi düşünmüyorken merhameti yabancı kadından beklemek iş güzarlık olur...

burda hem baba hem kadın suçlu ama her zaman evli tarafın daha ahlaksız olduğuna inanmışımdır..

Helal.olsun bence bir konu açıp siz de hikayenizi yazin
Masallah ne guzel cesaret edip bosanip kendi hayatınızı kurmussunuz

Derdiniz sadece para. Bu da sizi hangi pozisyona sokar siz düşünün orasını. Adam rahat ohh. Parası var karısıda metreside yiyor birbirini. Adam zevki sefa içerisinde. Öyle de ş.r.fsiz.
He canım ben 30 yıllık karısıyım 2günlük or..degil, aradaki farkı anlayamıyorsan seninde yaran var demek. Yemezler tatlış, öyle kolay degil yuva yıkmak daha sana yazıp seviyene düşmeyecegim. Son söz or.kullanılırsın...

Helal.olsun bence bir konu açıp siz de hikayenizi yazin
Masallah ne guzel cesaret edip bosanip kendi hayatınızı kurmussunuz

Teşekkür ederim. U olaylar öylesine tiksindiğim olaylar ki konu açmaya değer bile bulmadım açıkçası. Ben kulübe yeni üye oldum ve bu konuda canı yana çok kadın görsüm. Konuya cevap yazdım. Örnek olmak açısından :)

Aynı mantıkla radikal bir örnek olarak:
Uçurumun kenarına doğru yürümekte olan bir bebek annesinin - babasının sorumluluğundadır. Nüfus olarak onlara kayıtlıdır. Bir başka insanın gözünün önünde, kurtarabilme mesafesindeki bu çocuk uçurumdan düşüyorsa, o yakınındaki kişinin o an birincil sorumluluğu yoktur. Çocuk uçurumdan düştükten sonra sadece ama sadece anne babaya suçlamalar yöneltilmelidir. Uçurum kenarında bu olaya seyirci kalanın bir yükümlülüğü yoktur.

İnsanlık salt sözleşmeler, diplomalar, evraklar vb. imzalı kağıtlar üzerinde yaşanan bir şey değil bana göre.
Sadece bunu belirtmek istedim, o kadar.

Sevgili melodi1980
Üstteki üyenin başarı ve onur dolu hikayesiyle arandaki farkı görebiliyor musın?
Hayır sizin yüzünden ikinci kadınlara laf edilince zannediliyor ki biz adamları masum görüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…