Evli hâkime aşık oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin gibi insanlardan nefret ediyorum. Adam evli evli hiç utanmanızda yok size çanak tutalım diye buraya bile yazmışsınız.

Evet anladi ve mesafesini koydu. Sen de anlarsin insallah ve uzak durursun

Neden? Söyleyin bende bileyim? Dediklerim yalnis anlasilir seyler mi? Yalnis mi anladi? Ben bunlari icimde yasamak istedigimi belirttim. Yaptigim bir sey yok
Ya hu siz daha bunu idrak edemiyorken hâkim olup karar mi vereceksiniz ?

Bana kendi hayal dünyanızda yaşıyorsunuz gibi geldi.
Hadi diyelim öyle değil, ne önemi var? Evli adam sizin ne hakkınızda ne düşünüyorsa düşünüyor, bu bilgi ile ne yapacaksınız? Adam diyelim sizden hoşlanıyor -ki bence hiç öyle bir şey yok bunlar sizin kendi kuruntularınız- sadakat duygusu olmayan bir adamla birlikte olmakta, ya da metres olmakta bir sıkıntı görmüyor musunuz?

Hakim adayı “yanlış”yazmayı bilmiyorsa vah eğitim sistemimize

Hayran olduğunuzu düşünüp kibarca mesafe koymuş. Siz de bu adamla değil de, kendi yaşıtlarınızla ilgilenirsiniz, mevzu olmamış olur.

Bu konuya çok benzer hatta birebir bir konu daha okuduğumu hatırlıyorum burada,
umarım konu alıntı ya da hayal ürünüdür, değilse şayet evli adama kur yapmayı bırakın yanlış yoldasınız.

Adamı rahat bırakın ya, kusura bakmayın ama, böyle ısrarcı yapış yapış ama bunun anlaşılmadığını zannederek temiz kalpli saf rolü oynayan itici insanlar gibisiniz.

Kendinizden 23 yaş büyük EVLİ bir adama aşık olmuşsunuz ve kafanızda bir ton senaryo kurup bize fikir soruyorsunuz. Adamın belki sizin yaşınızda kızı vardır. Nasıl bir mideye sahipsiniz? Evli adamın size bakması sizi rahatsız etmeliyken burada ballandıra ballandıra anlatmışsınız. Allah akıl fikir versin.

Yok olun artık!

Azıcık onurunuz gururunuz olsa, en başından böyle bir şey hissettiyseniz uzak dururdunuz.

Midem bulanıyor siz ve sizin gibi aç kadınlardan. Çok daha ağır konuşmak istiyorum, çok fazlasını hakediyorsunuz.

Dilerim bu iğrenç zihinden kurtulmadığınız sürece yüzünüz gülmez.
beter olun.

Aslında eskiden sizin gibi insanları kınamayıp, anlamaya çalışırdım. Sonra altında dertsizlik, işsizlik olduğunu, saf kötü niyet olduğunu anladım. İster konu fake olsun ister gerçek; hayatınız bir çöp.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…