Evli hâkime aşık oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay sansa ne olur gülüp geçmiştir. O yaşına kadar kaç kadin yürüdü belki de adama. Alışkındır. Çapsız çapulculara bile yürüyen çok ona mı yürümeyecekler.

Bastan cikarak ne yaptim söyler misin? Söylediklerim mi yalnis? Bunu bilmek istiyorum! Ben neden kendimi yakmak isteyim.
Mentörüm falan olmaz adliyelerde bu 1.
2.si siz bu yazım yanlışlarıyla hangi hukuk fakültesinde okudunuz merak ettim.
3.sü ne anlatırsanız anlatın adam evli. Evli. Bitti. Sizinkisi sadece basit bi hayranlık olabilir.

çok uzun okuyamadım.
başlığa istinaden yorumum; yuva yıkanın yuvası olmaz, mutsuzluk üzerine mutluluk kurulmaz. aranızda 25 yaş var, yani sizin yaşınız kadar o öğrenci yetiştirmiş. vazgeçin bu sevdadan. davul bile dengi dengine.

Adam size büyükenmiş gibi mi bakıyor sonrasını okumadım.

Yanlış anlamayın dilenci değilim ama Allah rızası için bir hayır sever özet geçebilir mi?
Ders aldığı hakime aşık olmuş, adam mesafe koydukça rahatsız edici şekilde ve fark edilmediğini sanarak flört etmeye çalışıyor. Anlıyor mudur diye soruyor.

Bazı insanlar flört etmeden duramıyor. yaşında adamla çok vakit geçiriyorsa onunla 20 yaşındaki çocukla vakit geçiriyorsa onunla. Bazılarının hayatındaki karşı cins ilişkileri bi şekilde flörte dönüşüyor. Duramıyorlar flörtleşmeden

Bütün bu olanlar sizin ne olduğunuzu gösteriyor biliyorum ama yazmayayım şimdi.adam sizden kaçıyor siz her hareketini kendinize yoruyorsunuz ortalıkta adam mı kalmadı.yok soyleymis masummus falan geçin bu işleri.askinizi masumlastirmayin adam evli ve siz onun aklıma girmeye calisiyorsunuz

Sunu merak ediyorum: Bütün bu yaşananlar size ne düşündürüyor? Sizce bu adam hislerini bastırdığı için mi bu kadar dikkatli? Yoksa baştan beri tamamen profesyonel bir yaklaşım mı sergiliyor
Özet : Karısını seviyor.

Dipnot : Ayrıca bu adamı sevmiyorsunuz sadece konumu itibariyle hayranlık duyuyorsunuz aynı benim lisede Fizik hocama aşık olduğumu zannetmem gibi

Yanlış anlamayın dilenci değilim ama Allah rızası için bir hayır sever özet geçebilir mi?
Şimdi 50 yaşında bir hakimimiz var evli mutlu çocuklu
27 yaşında da çıtır hakime adayımız
Gönlü hoş olmuş hakime adayımızın ama karşı taraftan bir adım yok

Arada eli ayağı titriyormuş hakimin ama yaşla alakalı şeker tansiyon olabilir

Her şey YALNIŞ

Özet : Karısını seviyor.

Dipnot : Ayrıca bu adamı sevmiyorsunuz sadece konumu itibariyle hayranlık duyuyorsunuz aynı benim lisede Fizik hocama aşık olduğumu zannetmem gibi
Benim zaten bir sey yapma amacim yok. Ama o saygidan ve hayranliktan söyledigim sözleri flört olarak mi anladi sizce? Bana saygidan böyle konusuyor diye düsünmüs olamaz mi?

Neden? Söyleyin bende bileyim? Dediklerim yalnis anlasilir seyler mi? Yalnis mi anladi? Ben bunlari icimde yasamak istedigimi belirttim. Yaptigim bir sey yok
Ya siz bu evli erkek avcılarının amacı nedir? Hakim adam gibi adammış da size yüz vermemiş. Adam kaşını kaldırsa bana aşık diyeceksiniz. Düş adamın yakasından valla X’e atarkm bak bu yazdıklarını ona göre. Elbet kendisi karısı görür bilir.
Sizler şöyle düşünüyosunuz “of karısının yerine beni tercih edecek, beni beğenecek” hadi ya? Öyle kolay mıydı? Adam evliyse ben abi gözüyle bakarım yoluma devam ederim. Sen evli bildiğin adama ne cürretle yan gözle baktın?

Benim zaten bir sey yapma amacim yok. Ama o saygidan ve hayranliktan söyledigim sözleri flört olarak mi anladi sizce? Bana saygidan böyle konusuyor diye düsünmüs olamaz mi?
Ne demiştir içinden biliyor musun velete bak ya aklınca aşık oldu sanıyor senin gibi kaç tane çıkmıştır onun karşısına adamın her davranışını sorgulamayin bir şey olduğu yok adam profesyonel davranıyor valla tebrikler

Kesin karısını boşayıp seninle evlenir, kesin! Ya bir yürü git Allah aşkına, eğer konu doğruysa antropozun da etkisiyle bak bak hala daha beğeniliyorum triplerindedir emmi, çokta fazla anlam yükleme. Bir bitmediniz be....

Hâlâ adamın sizle flört edip etmediğini öğrenmeye çalışıyorsunuz, Pes pes!

Bir de hukuk fakültesi en çok okunan yazılan bölümlerden. Daha dahi anlamında de’yi ayırmayan “yalnış” yazan bir insan nasıl hakim adayı olacak, benim 2. Sınıfa giden oğlum yanlış yalnız ayrımını biliyor. Bariz eğleniyor aklınca.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…