Silmiyorum zaten hiç cevap vermiyorum işe gidince yüzsüz yüzsüz neden cevap vermiyosun eşimin görmesinden mi korkuyosun diyo çok geriliyorum çok hiç bişeyden korkusu yok .adımı çıkarmasından korkuyorum yok yere iyilikle yaklaşıyım diyorum kaç kere yapma evli barklı adamsın dünyalar güzeli eşin var diyorum ayıp değilmi biz kaç yıllık arkadaşız diyorum tamam çok rahatsızsan bırakcam peşini diyo tekrar devam ediyo.Manyağın teki tersine gitmektende korkuyorum servisten benden sonra iniyo evimi barkımı biliyo korkuyorum
Silmiyorum zaten hiç cevap vermiyorum işe gidince yüzsüz yüzsüz neden cevap vermiyosun eşimin görmesinden mi korkuyosun diyo çok geriliyorum çok hiç bişeyden korkusu yok .adımı çıkarmasından korkuyorum yok yere iyilikle yaklaşıyım diyorum kaç kere yapma evli barklı adamsın dünyalar güzeli eşin var diyorum ayıp değilmi biz kaç yıllık arkadaşız diyorum tamam çok rahatsızsan bırakcam peşini diyo tekrar devam ediyo.Manyağın teki tersine gitmektende korkuyorum servisten benden sonra iniyo evimi barkımı biliyo korkuyorum
​ailenle mı yasıyorsun ?
Korktum çok korktum inanın gücüm yetmedi başımı çevirdim direndim ama yetmedi anlatırken hala çok kötü oluyorum o anı yaşıyorum bağırsam yan odalardan duyulcak rezil olcam o kadar iğrendim ki günlerdir gözüme uyku girmiyo...Bu nasıl bi gözü dönmüşlüktür biri gelse oan görse işimizden oluruz .Erkeklerden nefret etmeye başladım.Bu yaşıma kadar ilk defa böyle bişeyle karşılaştım Allah kimsenin başına vermesin.
savcıya gıt ve herseyı anlat zaten pacaları tutusur ıfadeye cagırdıkları zaman o senın pesınden kosar vazgec davandan dıyeAilemle yaşasam korkmam bi kız arkadaşımla yaşıyorum servisten tam evimin önünde bırakıyor tersine gidersem gelir falan işte böyle yapan adam bunuda yapar korkusu yok o yüzden insanca anlatmaya çalışıyorum muhattap olmamaya çalışıyorum ama hep peşimde
ne demek ya zorla öpmek canım dikkat et adam daha ileri gitmesin
sen sessiz kalıyorsun diye dahada bir cesaretmi gelmiş adama
sessiz kalma sesini kaydet gerekirse kameraya çekki elinde delil olsun savcılığa git şikayet et
kendini korumak için biber gazları falan oluyor gerekirse ondan bir tane al
ilk başlarda sözle tacizde bulunan adama
sesınızı cıkarmazsanız ,sonra öper de başka şeyde yapar ..
kendınızden tavız vermemenız gerekıyordu .
sessız kalarak bu tavızı vermıssınız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?