adını çıkarmasından korktuğun için mi seni öptüğü zaman bağırıp çağırıp bütün iş yerine rezil etmedin?
biraz dik dursana arkadaşım ya, sen böyle pısırık davranırsan daha cesaretlenir adam.
mesaj gönderiyomuş, daha ne? elinde kanıt da var.
İşte bundan korktuğum için kimseye bişey söyleyemiyorum burda bile yüz verdim taviz verdin gözüyle bakılıyor bizim iş yerinde evlilik ilişki bu tarz şeyler işten çıkarma sebebi söyledim bunu işten çıkardılar evimi barkımı biliyo gelse bişey yapsa ne olacak tabi dert sizin başınızda olmayınca bunları düşünmüyosunuz.ses çıkartmamak derken bağırmadan tepkimi verdim tabiki o an şoktan yapamadım bişey sadece direndim çabuk çık git burdan diyebildim.Sözle tacizlerinde de gereken cevaparı verdim ama anlamayan anlamıyo ne yapabilirim.
mesajları silmiyorum sessiz kalmak derken kaç kere uyardım insanca 4 yıldır aynı iş yerinde çalışıyoruz bizde böyle şeyler direk işten atılma sebebi o yüzden bağıramıyorum tepkimi normal konuşarak veriyorum korkusu yok korkuyorum iftira atar yüz verdi falan der yapabilecek kapasitede çamur at izi kalsın misali....yanıma gelemiyo artık oda arkadaşlarım izinden döndü odada kimse kalmayınca bende hemen çıkıyorum odadan yalnız kalmamaya çalışıyorum yalnız yakalayamayınca mesaj atıyo sürekli eve gidince atmıyo tabi korkusundan. Biber gazını aldım çantamda taşıyorum ne olur ne olmaz Allah'ım bana yardım etsin bir an önce vazgeçsin benden işimi kaybetmek istemiyorum çok emek verdim
yok mu şöyle irikıyım bi akrabanız veya tanıdığınız. sizi ziyarete geliyormuş gibi yapıp şöyle bakışlarıyla gözdağı versin.
piskopat piskopat baksın felan. hatta çeksin kenara konuşsun korkutsun biraz.
böylelerine korku lazım. siz ürkek davrandıkça o daha da horozlanır amiyene tabirle.
Allah yardımcın olsun gerçekten zor bi durum.
sen didin çalış biyerlere gel tırnaklarında. çıksın bi ş......z herşeyi mafetsin.
Mesajları var bende ona bir iki kez cevap verdim tersledim kanıtlarım var şikayet ettiğimde zaten işten çıkarılacak yasak böyle şeyler eşide duyacak ben ondan sonra olcaklardan çekiniyorum daha beter hırslanacak sinirlenecek ailemle yaşıyor olsam bu kadar korkmazdım belkideBir haftadır yemek bile yemiyorum eridim resmen Bir diyo tamam madem istemiyosun vazgeçiyorum senden bir daha rahatsız etmicem sabahında aşk dolu mesajlar atıyo dengesiz böyle devam ederse şikayet edip işi bırakcam ailemin yanına dönücem başka çare bulamıyorum
Mesajları var bende ona bir iki kez cevap verdim tersledim kanıtlarım var şikayet ettiğimde zaten işten çıkarılacak yasak böyle şeyler eşide duyacak ben ondan sonra olcaklardan çekiniyorum daha beter hırslanacak sinirlenecek ailemle yaşıyor olsam bu kadar korkmazdım belkideBir haftadır yemek bile yemiyorum eridim resmen Bir diyo tamam madem istemiyosun vazgeçiyorum senden bir daha rahatsız etmicem sabahında aşk dolu mesajlar atıyo dengesiz böyle devam ederse şikayet edip işi bırakcam ailemin yanına dönücem başka çare bulamıyorum
Bi kuzenim var burda polis ona söyleyebilirim hiç aklıma gelmemişti gelip korkutabilir işimden de olmamış olurum gerçekten çok emek verdim ve paraya ihtiyacım var işsiz kalmak istemiyorum çok teşekkür ederim.Allah senden razı olsun...Bunu yapıcam
Arkadaşım evet kanıtım var ama benim korkum başka anlatamıyorum evimi biliyo bunu işten atarlar başıma bela olur diyo zaten evini biliyorum istediğim an gelirim takip ederim diyo tersine gitmek istemiyorum manyak biri normal değil.
Aileme yansıtmak istemiyorum akılları bende kalacak zaten tedirginler yarın kuzenime anlatıcam aklını başına al falan dicem tehtit etcem umursamazsa gerçekten söylicem onu iyi bi benzetir umarım çok kötü şeyler olmaz.
ben senin yerinde olsam giremin o pisliğin evine hemde polis olan kuzenimle eşiyle konuşurum...işte budur kardeşim derim....
Eşi belki bilse daha iyi olur ama kadıncağızn ne suçu var üzülecek sıkıntı yaşayacak huzuru kaçacak zaten eşinden çekiniyo sanırım eve gidince hiç mesaj atmıyo çokta güzel bi bayan boylu poslu ama işte erkek nefsi evinde gül gibi eşi var gözü dışarda pisliğin Allah'ından bulsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?