Evli iş arkadaşım ve taciz:((((

Arkadaşım evet kanıtım var ama benim korkum başka anlatamıyorum evimi biliyo bunu işten atarlar başıma bela olur diyo zaten evini biliyorum istediğim an gelirim takip ederim diyo tersine gitmek istemiyorum manyak biri normal değil.

tepki ver polise gitten başka ne denebilir sence? inşallah benden vazgeçsin diyosun, o zaman işe bıyıklı falan git ne bileyim pasaklı ol çirkin ol, bunu mu diyelim? kimse sana yüz verdin demedi ki

Canım karşındaki adam sapıklaşmışki 4 yıldır aynı işyerinde çalıştığı bir kızcağıza zorla sarkıntılık yapıyor bu adamla insanca konuşulmaz tatlım
bu tarz adamlara gereken sert kararlı tepkini vermezse adam daha çok üzerine gelir
bence biran evvel hemen delilerinle savcılığa git şikayet et
karısından korkuyorki akşamları mesaj atmıyormuş ya sen bir şikayet etsen adamın paçaları tutuşur
canım bir daha odana gelirse hazırla kayıt cihazı bulundur ona neden böyle devamlı beni taciz ediyorsun falan deyip ağzından lafları al kaydet eğer o anda sana sarkıntılık yaparsa ağzının üzerine bir tane çak offf sinir oldum

önce sen şikayet etmezsen , asıl o zaman sana iftira attığında kendini savunman ve haklı cıkarman zor.. ben olsam müdürden tut,ordaki çalışanlardan tut herkese rezil ederim.. bak bakalım birdaha gelebilir mi

yok mu şöyle irikıyım bi akrabanız veya tanıdığınız. sizi ziyarete geliyormuş gibi yapıp şöyle bakışlarıyla gözdağı versin.

piskopat piskopat baksın felan. hatta çeksin kenara konuşsun korkutsun biraz.

böylelerine korku lazım. siz ürkek davrandıkça o daha da horozlanır amiyene tabirle.

Allah yardımcın olsun gerçekten zor bi durum.

sen didin çalış biyerlere gel tırnaklarında. çıksın bi ş......z herşeyi mafetsin.

Mesajları var bende ona bir iki kez cevap verdim tersledim kanıtlarım var şikayet ettiğimde zaten işten çıkarılacak yasak böyle şeyler eşide duyacak ben ondan sonra olcaklardan çekiniyorum daha beter hırslanacak sinirlenecek ailemle yaşıyor olsam bu kadar korkmazdım belkideBir haftadır yemek bile yemiyorum eridim resmen Bir diyo tamam madem istemiyosun vazgeçiyorum senden bir daha rahatsız etmicem sabahında aşk dolu mesajlar atıyo dengesiz böyle devam ederse şikayet edip işi bırakcam ailemin yanına dönücem başka çare bulamıyorum

Bi kuzenim var burda polis ona söyleyebilirim hiç aklıma gelmemişti gelip korkutabilir işimden de olmamış olurum gerçekten çok emek verdim ve paraya ihtiyacım var işsiz kalmak istemiyorum çok teşekkür ederim.Allah senden razı olsun...Bunu yapıcam

Canım sevgilin olsaydı devamlı seni arasaydı işyerine gelseydi belki bu pislik korkardı
diğer çözüm yoluda evini başka yere taşı ama işede servisle gitme
veya ailen yanımda kalacak artık de
arkanda seni koruyacak bir erkek olduğunu bilse sana bu kadar kolay yanaşamaz
bu tarz pislikler aslında çokda korkaklardır

Korkmak çözüm değil, sen geri adım attıkça o daha ileri gidecek unutma, bu gün öptü yarın ne olacak ??

Hem işverenine şikayet et, hem de savcılığa dilekçe ver, korktuğunu belli edersen daha çok üzerine gelir. Bu kadar zaman sineye çekmekle hata yapmışsın zaten. Tamam evini bilmesi falan seni ürkütüyor haklısın da ama bunu sürdürmesine izin mi vereceksin, ailene de anlat durumu, çevrenden biraz gözdağı görsün. Daha olmadı odana falan geldiğinde kafa göz dal arkadaşım, ucunda ölüm yok, çıkacak rezilliği o düşünsün.

Son düzenleme:

ee polis kuzenin varmış işte daha ne.ona söle o bilir ne yapacağını

ben senin yerinde olsam giremin o pisliğin evine hemde polis olan kuzenimle eşiyle konuşurum...işte budur kardeşim derim....

Aileme yansıtmak istemiyorum akılları bende kalacak zaten tedirginler yarın kuzenime anlatıcam aklını başına al falan dicem tehtit etcem umursamazsa gerçekten söylicem onu iyi bi benzetir umarım çok kötü şeyler olmaz.

İşi gücü olan koskocaman, eğitimli bir kadınsınız. Tepki vermediğiniz için rahatsız edildiğinizde çözümün daha da tepkisiz durmak değil, ses çıkarmak olduğunu farkedecek mantığa sahip olmanız lazım. Sizi sindirmesine izin vermeyin ve gerekli yerlere şikayet ederek kendinizi korumaya alın. Normal biri değil diyorsunuz ya, susup hiçbirşey yapmamanın, kibarca uyarmanın hiç bir sapık üzerinde işe yarayacağını sanmıyorum ben. Ya ileride davranışlarınızdan cesaret alıp daha ileri gitmeye kalkarsa, o zaman elinizde davranışlarından rahatsız olduğunuza dair herhangi bir kanıtta olmaz.

canım bence adama birşey deme hemen ara kuzenini
kuzeninde normal bir insan kimliğiyle önce iyice bir benzetsin ya ( hemen şunuda belirteyim normalde şiddete karşıyım 2 istisna dışında biri bu tarz pis tacizcilere , diğerinde çocuklara şiddet uygulayanlara)
sonrada git savcılığa şikayet et bu pis..ği hayatta daha sana yaklaşamaz

Son düzenleme:
ben ne istediginizi anlayamadim bi turlu. birileri yol gostersin diye konu acmissiniz. boyle konuya verilecek tek cevap sikayet edin demektir. cogunluk sikayet edin diyo. ya soyle yaparsa, ya boyle olursa diyosunuz. evimi barkimi biliyo demissiniz. siz bu adama disinizi gostermediginiz surece sikayet etseniz de risk altindasiniz, etmeseniz de. su haliyle de yeterince bela durumda. is yerinde zorla sizi opucek kadar gozu donmus. sikayet etmeyip evinize dayansin mi istiyosunuz anlamadim.

konu sahibi arkadaşım tüm sayfaları okudum ve kusura bakma ama senin bu korkak ve çekingen yapın o rezil adama cesaret vermiş bence..azıcık sert davransan ve korktuğunu belli etmesen emin ol bu tacizlerin devamı gelmeyecek.adam senin sessizliğinin fakında ve rahat o yüzden..azıcık dik dur,suçlu olan sen değilsin!! öptüğü anda iki kaşının ortasına yumruğunu indiriverseydin bak bi daha sapıklığı tutabiliyor muydu!!

ben senin yerinde olsam giremin o pisliğin evine hemde polis olan kuzenimle eşiyle konuşurum...işte budur kardeşim derim....

Eşi belki bilse daha iyi olur ama kadıncağızn ne suçu var üzülecek sıkıntı yaşayacak huzuru kaçacak zaten eşinden çekiniyo sanırım eve gidince hiç mesaj atmıyo çokta güzel bi bayan boylu poslu ama işte erkek nefsi evinde gül gibi eşi var gözü dışarda pisliğin Allah'ından bulsun...

Peki kadının ne suçu var zamanını, emeğini gözü dışarda bir adam için harcıyor. Gerçek yüzünü görsün en azından kocasının. Ne kadar çok çekiniyorsunuz insanlarla yüzleşmekten böyle.

Polis kuzenin varsa hiç düşünme haber ver durumunu anlat güzelce gözünü korkutsun.
Bak o zaman ayağını nasıl den alıyor.
Sizin evinizi biliyor olabilir ama kuzeniniz de ''yerini yurdunu biliyorum, bu durum devam ederse bir gece ekip arabasıyla gelip alırım'' falan derse etrafa rezil olmaktan da, eşine ve ailesine rezil olmaktanda korkacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…