Eşi belki bilse daha iyi olur ama kadıncağızn ne suçu var üzülecek sıkıntı yaşayacak huzuru kaçacak zaten eşinden çekiniyo sanırım eve gidince hiç mesaj atmıyo çokta güzel bi bayan boylu poslu ama işte erkek nefsi evinde gül gibi eşi var gözü dışarda pisliğin Allah'ından bulsun...
Eşi belki bilse daha iyi olur ama kadıncağızn ne suçu var üzülecek sıkıntı yaşayacak huzuru kaçacak zaten eşinden çekiniyo sanırım eve gidince hiç mesaj atmıyo çokta güzel bi bayan boylu poslu ama işte erkek nefsi evinde gül gibi eşi var gözü dışarda pisliğin Allah'ından bulsun...
Arkadaşlar şimdi kuzenimle konuştum herşeyi anlatmadım sözlü taciz ediyo dedim annemlere söylememesini de söyledim acayip sinirlendi başka bişey yaptıysa söyle diye çok ısrar etti yarın geliyo iş durumumdan dolayı işte bişey yapmicak ama çıkışta servisten inince konuşcakmış zorla ikna ettim şimdi gidicem diyip durdu zor durdurdum zaten polis olduğunu görünce geri çekilir artisliği korkusuzluğu biter kurtulurum...Çok teşekkür ederim günlerdir kara kara düşünüyordum hayatımda ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum ne yapacağımı bilemedim yol gösterdiniz sayenizde kurtulcam inşallah...Gelişmeleri yazarım
kusura bakma da sen adam gibi tersleyip ağzının payını verip ciddi bir şekilde rahatsızlığını ve istememeni belli etseydin bu iş öpmelere mesajlara kadar uzamazdı.. hatayı biraz da kendinde ara..
bana kalkacak adamın biri lafla tacizde bulunacak onun o dilini alırım...
benim alt komşum da beni taciz etti.85 yaşında bu adam.ben görmezden geldikçe palazlandı.sonra polise verdim.diğer komşılara bahsettim.1 kere de apartmanıın önnde ben onu sıkıştırdım p.p.ni keserim:) diye şimdi beni görünce kaçacak yer arıyor mahallede yüzüne bakan yok ki benim burda ailem bile yok plis tanıdığımda yok.sana tavsiyem kesinlikle şikayet et dava açılır bu da heryerde onun karşısına çıkar.benşm tahmşnşm,o kendine bi zarar gelmiceğini bildikçe seni sıkıştırmaya devam edecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?