Bu kadar yıllık iş tecrübem var. Kusura bakma ama senden bir şekilde cesaret almasa o kadar abartamaz.Sessizliğinden bile cesaret alabilir. Evli bir kadını taciz etmek ne demek, hem de işyerinde.Mümkün değil.
Beni taciz eden babam yaşında biri vardı işyerimde. Ama sadece bakışlarıyla taciz ediyordu, mailler atıyordu sosyal içerikli. Sadece bir kere arayıp bir şeyler geveledi ama benden korkup niyetini söyleyemedi. Burada konu da açmıştım. Ve ben o adamı aylarca çektim. Ben bekardım. Neden çekindim bilmiyorum. Sonra en son yaptığı hareket bardağı taşırdı ve amirime söyledim. Hemen uyarı aldı. Tabi pislik herkese çıkıp "bana iftira atıyor" dedi, depresyona girmiş rolü oynadı. Boyumca çocukları vardı adamın. Arkamdan konuşanlar oldu "bir de dindar, insanlara iftira atıyor terbiyesiz" dediklerini kulağımla duydum.
Ama ne oldu. O pislik bir daha taciz bir yana başını kaldırıp bakamadı bana[/QUO
Hem kendiniz diyorsunuz başıma geldi hemde cesaret alamaz diyosunuz kuzenim geldi işyerime gördü birkaç gün birşey yapmadı dedim tamam kurtuldum korktu yıllık izne ayrıldım kendime geleyim diye yüzsüz hiçbirşey olmamış gibi yine geldi bazıları arsız oluyo demekki bide demezmi senin yüzünden eşimle aram bozuldu o kadar aşığımki sana ona dokunamıyorum falan aptalca konuşuyor. lütfen işin bittiyse çıkarmısın dedim resmen iğreniyorum görmek dahi istemiyorum.Yüz bulmuştur diyen arkadaşlar işte bu tavırdan dolayı kimseye söyleyemiyorum bayanlar böyle düşünüyorsa diğerleri nasıl düşünür biraz empati gösterseniz hiç beklemediğiniz anda birisi densiz bi hareket yapsa şok olmazmısınız kimi bağırır kimi şok olur dona kalır bu yüz vermek midir?Ne kadar kendimi anlatsam da bazıları anlamayacak biliyorum bende yıllardır çalışıyorum ilk kez böyle cüretkar bi pislikle karşılaştım Allah kimseyi karşılaştırmasın.
Adamın ağzına bir tane çakamadın mı ya bu çok mu zor?? Çok kötüyüm ölüyorum bitiyorum diyeceğine azıcık güçlü ol savcılığa ver, git adamın eşine mesajları okut ne olacaksa olsun. sen sessiz kalmaya devam ettikce adam da ona karşı ilgin olduğunu düşünecek. Taciz karşısında bu kadar pasif kalmayı kadınlık gururunuza nasıl yedirebiliyorsunuz anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?