Evli iş arkadaşım ve taciz:((((

senın korktugunu bıldıgı ıcın o bu kadar rahat köşeye kıstırıyor seni..
yanı bu adamı cekmek zorunda degılsın,şikayet edeceksın..
tavrın net ve sert olmalı,senın cekıncek bıseyın yok,evlı olan o..
butun kanıtlarını topla ve sıkayet et!!
sen sustukca daha fazla ılerı gıdecek haberın olsun..
hayatını zehır etme kurtul su pislikten!

sen onu şikayet etmesende seni takip eder..hatta etmezsen evine de gelir bence.polis tanıdğın var ve sen korkuyorsun??
ya kuzenin akşam senin evinin önüne ekip arabası bile koyar.
daha korkacak ne var allasen.
hem havlayan köpek ısırmazmış.
o bi korksun bakalım senin 10 m yanına yaklaşıyormu.
onu işten attır bence..sen değil o gitsin ordan.rezil köpek..

Bu kadar yıllık iş tecrübem var. Kusura bakma ama senden bir şekilde cesaret almasa o kadar abartamaz.Sessizliğinden bile cesaret alabilir. Evli bir kadını taciz etmek ne demek, hem de işyerinde.Mümkün değil.

Beni taciz eden babam yaşında biri vardı işyerimde. Ama sadece bakışlarıyla taciz ediyordu, mailler atıyordu sosyal içerikli. Sadece bir kere arayıp bir şeyler geveledi ama benden korkup niyetini söyleyemedi. Burada konu da açmıştım. Ve ben o adamı aylarca çektim. Ben bekardım. Neden çekindim bilmiyorum. Sonra en son yaptığı hareket bardağı taşırdı ve amirime söyledim. Hemen uyarı aldı. Tabi pislik herkese çıkıp "bana iftira atıyor" dedi, depresyona girmiş rolü oynadı. Boyumca çocukları vardı adamın. Arkamdan konuşanlar oldu "bir de dindar, insanlara iftira atıyor terbiyesiz" dediklerini kulağımla duydum.

Ama ne oldu. O pislik bir daha taciz bir yana başını kaldırıp bakamadı bana

sahi yaa patronuna bile soylesen, o adam isten kovulur muhtemelen...tabii cok fazla torpilli degilse

bence de sessiz kalman çok yanlış kendini asıl böyle tehlikeye atıyorsun. benim başıma gelse işimi gücümü düşünmezdim.mutlaka yetkili birileriyle paylaşmalısın kimin ne dediği de önemli değil. onlar mı kurtaracak seni başına bir şey geldiği zaman?

Uyardın ve hala rahatsız mı ediyor? Malum yere bi depik bak bi daha yanaşıyormu...

hakkaten ya konuyu açıyosunuz arada girip bilgi verin bari burda kendi sorunumuz gibi üzülüp yardımcı olmaya çalışıyoruz ama çoğu konu sahibi bi süre sonra hiç uğramıyo buralara merak ediyoruz sonuçta

Kesinlikle sessiz kalmamalısın. Bundan yüz buluyor. Eğer cazgırlık yapacağını bilse rezillikten sonuçlarından korkar. Bence savcılığa suç duyurusunda bulunmalısın. Korkma. Bu arada sonuç ne oldu merak ediyorum

Kpss'ye hazırlanırken dershanede bir hoca arkadaşımızı zorla öpmüştü. kimse kimseyi zorla öpemez diye bir şey yok, kiminin böyle bir durumda eli ayağı titrer tutulur kalır, kimi bağırır çağırır. ama mesele bu değil değil mi?
arkadaş değil ama biz olayı bilen bir kaç kişi yönetime çıtlattık, odasının kapısını cam yaptırdılar. bence damgayı vurup şutlanması falan lazımdı.
siz de şikayet edin, bu şekilde olaya razı bu kız diyebilir. ya da nasıl olsa ses çıkarmıyor diye daha da abartabilir.

hiç vakit kaybetme canım direk patronuna çık anlat kayıtlarınla aksini iddia edemez elinde delili yok .korkma !bir şey yapmadıkça senDEN yüz buluyor.bu zamana kadar neden söylememiş derse ne yapacaksın ?

Son düzenleme:
ver bibergazını ver biber gazını yansınnn
sonrada yananı görür Allahh görür inşallah şarkısı eşliğinde göbek at!

Adamın ağzına bir tane çakamadın mı ya bu çok mu zor?? Çok kötüyüm ölüyorum bitiyorum diyeceğine azıcık güçlü ol savcılığa ver, git adamın eşine mesajları okut ne olacaksa olsun. sen sessiz kalmaya devam ettikce adam da ona karşı ilgin olduğunu düşünecek. Taciz karşısında bu kadar pasif kalmayı kadınlık gururunuza nasıl yedirebiliyorsunuz anlamadım

herkesin dediği gibi baştan tepkini en sert şekilde göstermeliydin
ne demek adım çıkar,işinden mi olursun namusundan psikolojinden hatta allah korusun canından daha mı kıymetli bu manyağın ne yapacağı belli olmaz ki
kesinlikle yanına yaklaştığında bağır çağır sesinin çıktığını hiç bişeyden korkmadığını anlasın
bi de ikimiz de işimizden oluruz yazmışsın,inanamıyorum yaa bırak sürünsün köpek onu mu düşünüyosun
çıldırıcaam yaaa

Adın çıkacak diye zorla öpmesine musamaha gösterdiysen yarın adam tecavüz etmeye kalkarsa (ALLAH korusun ) o zaman da susacak mısın ? aman rezil olmayayım aman millet birşey bilmesin..!

Valla bu adamın yaptıkları yapacaklarının garantisidir ben sana söyliyim.

arkadaşlar boşuna yazıyoruz konu sahibi buraya uğramıyo ne yazık ki

zorla mı öptü ?sende sessiz kaldın adın şıkmasın diye .varsın çıksın yaa bir insan zorla nasıl öpebilir birini .e ileri giderse ne yapıcaksın.senin müdürün senin patronun yok mu .iş yerin ne kadar rahat bir yer .ben olsam başka bir iş bulurdum lanet olsun derdim bırakırdım yaa hiç uğraşamam .ama beni biri öpse zorla patltırdım iki tane .sessiz kalma üstüne gelmeye devam eder.

Ne kadar kolay konuşuyosunuz.Taciz davam mı olsun herkes bilsin ortalık karışsın ailem öğrensin başı belayamı girsin iş yerindekilere yüz verdi oda istedi falan dese ki yapacak yüzsüzlükte anında işimden olurum biliyormusunuz eşine söylerim dedim bana istersen numarasını veriyim sana kesinlikle inanmaz şuçu sende bulur seni parçalar falan diyebilen arsız bi insan kardeşlerimi ben okutuyorum çalıştığım kurumda birlikte olmak yasak evlilik dahi olsa biri işten çıkmalı çok katılar iyilikle kurtulmaya çalıştım.davulun sesi uzaktan hoş geliyor.Ayrıca ben bekarım evli değilim gururuma yedirmek falan çok yanlış konuşuyosunuz kimse bu durumu istemez.Paraya ihtiyacım olmasa inanın bir dakka durmam ama yıllarca biyerde çalışıp terfi almışsanız işi bırakmak o kadarda kolay değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…