Aynen öyle bazen burda yazilanlar o kisilerin basina geldiginde bosanin sunu yapin diyenler eminimki hic birsey yapamaz hale geliyorlar büyük konusuyorlar cünkü bazi kisiler göründügü ggibi yazdiklarida bir olmuyorBenim annemde 1 kez aldatılmış bir kadın ama babam asla birdaha böyle bir şey yapmadı hala o kadar pişman kisiz üzmeyin kendinizi kimse yaşadıklarınızı bilemez bazen hiçbir şey yapmamak en iyi plandır
Bende boşarım aşarım keserim diyordum ama yutmak zorunda kaldım benim gibi bir ruh hastası bosamayip yutarsa herkes dünden yutar gibi geliyor hemde 1 değil defalarca aldatildim yanından dahi gecemeyecek kadınlarla
Başkasının aldatılma hikayesi size nasıl fayda sağliycak sen bi de hele?Artık lütfen konumu taşımayın. Bir derdim var ki bu soruyu soruyorum. Birde bir arkadaşımın adına soruyorum. Duygusal olarak mı aldatıldınız fiziksel mi ? Nasıl anladınız ? Eşinin ayda kaç kez onunla buluşuyormuş ? Aldatılmadıysanız bile bunu öğrenmiş olsanız ne yapardınız muhattabınız kim olurdu ? Ama en önemli soru tabi ki duygusal mı yoksa fiziksel bir aldatmamı hangisi olduğunu nereden anladınız? Teşekkür ederim şimdiden
Bir arkadaşına söyle fiziksel ya da duygusal aldatma aldatmadır ver aldatma sonrası muhatabınız iki taraf da değildir olsa ne olacak biraz gururu kalsın boşasınArtık lütfen konumu taşımayın. Bir derdim var ki bu soruyu soruyorum. Birde bir arkadaşımın adına soruyorum. Duygusal olarak mı aldatıldınız fiziksel mi ? Nasıl anladınız ? Eşinin ayda kaç kez onunla buluşuyormuş ? Aldatılmadıysanız bile bunu öğrenmiş olsanız ne yapardınız muhattabınız kim olurdu ? Ama en önemli soru tabi ki duygusal mı yoksa fiziksel bir aldatmamı hangisi olduğunu nereden anladınız? Teşekkür ederim şimdiden
Millet şov yapıyor hep ya .
Kesinlikle katiliyorum çoğunluğu boş hava hiçte aslı yok
Boşarım dedigimde ki dayanağım ozguvenim karakterim ve yapımdı ama yapamadım şuanda boş beleş hava yapıyorsunuz ben sizi göremem belki zamanla biseyler yaşadıkça siz kendi içinizde neyin ne olduğunu daha iyi anlarsınız merak ettim de işiniz ne acaba ne mezunusunuz dur ben tahmin ediyim muhasebeci, sekreter bölüm olarakta işletme maliye sosyal hizmetler mezunu falansınızdır not ; önlisans mezunuyum
Ben anlatırdım çünkü o kadar umrumda değil artık gülüp geçebiliyorum. Ama evlilere sormuşBurada merak ettiğiniz şey tam olarak nedir ?
Aldatılmış gururu kırılmış bir kadın gelip sohbet havasında anlatır mı. ?
Çünkü bazıları sallıyor net. Bunu anlamak için çok zeki olmaya gerek yok. Boşanmak gerekli durumlarda elbette şart ama ota b..ka boşanacak kadar da özgüvenli değil kadınlarımız bu memlekette. Kimse kimseyi kandırmasın. Dikkat ederseniz çoğu kişi buraya konu açtığında ve boşanmak istiyorum ama pişman olur muyum uktesini hep taşıyor icide. Hep bir ama ama ama ama. Ha bu arada lafım lastik gibi ordan oraya çekilmesin tamam mı. BOSANAN ARKADAŞLARA SAYGIM SONSUZNeden aldatıldığını öğrenince boşanabilecek kadar güçlü kadınların varlığına inanamıyorsunuz?
Yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Ama bu şekilde düşünerek kendinizi kandırdığınızı söylemek zorunda hissetim. Sizin yapamamanız, başkalarının yapamayacağı anlamına gelmiyor çünkü.
Madem dayanağınız özgüveniniz ve karakterinizdi neden boşanamadınız? Özgüveninizi yitirip, karakterinizi mi değiştirdiniz? Bunlar değil de çocuklar ve maddi sebepler söz konusu olduysaCiRiLLA haklı demektir. Ayrıca bu üyenin mesleğinin ne olduğunun ne önemi var. Bu saydığınız bölümlerden mezunsa ne oluyor, anlayamadım pek. Ekonomik özgürlüğü var, çocuk sahibi olurken olasılıkları düşünüyor, buna göre konuşuyor. Yeterli değil mi?
Çünkü bazıları sallıyor net. Bunu anlamak için çok zeki olmaya gerek yok. Boşanmak gerekli durumlarda elbette şart ama ota b..ka boşanacak kadar da özgüvenli değil kadınlarımız bu memlekette. Kimse kimseyi kandırmasın. Dikkat ederseniz çoğu kişi buraya konu açtığında ve boşanmak istiyorum ama pişman olur muyum uktesini hep taşıyor icide. Hep bir ama ama ama ama. Ha bu arada lafım lastik gibi ordan oraya çekilmesin tamam mı. BOSANAN ARKADAŞLARA SAYGIM SONSUZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?