Bende farklı bir şehirde yaşıyorum ve evlendiğimden beri hep eşimle gittim bu sene Mayıs hariç. Çünkü karı koca planimizi buna göre yapıyoruz tatile gidiyoruz tatile gitmisken eşimde arkadaşlarımla yaptığım plana uyuyor beni götürüyor kendi geliyor. Ben o sehirdeykrn de evli arkadaşlarim eşleriyle geliyordu çünkü başka şehir insanlar tatil için orada ve sizi sevdikleri için zaman ayırıp görüşüyorlar. Çünkü ben gerçekten sevmediğim insanlara 10 günlük tatilde zaman ayırmam, eşimi de götürmem kendim gitmem.mesela. ama şuan yaşadığım şehirdeki arkadaş buluşmalarına eşim gelmez çünkü kendi şehrimizdeyiz ya evde takılır ya arkadaşıyla çıkar. Aynı sehirdeysrniz sürekli bu anormal ama başka şehirde biri olarak diğer türlüsünü yapması imkanız. Mesela ben eşime sen evde annemlerle takıl ben bı 2 saat kızlarla buluscam demek istemem. Onun ailesinin olduğu şehre gitsek o yapsa üzülürüm çünkü tatil ona da tatil. Biz eşlerimiz olmadan bu sene kız buluşması yaptık 3 gün başbaşa takıldık ben buradan gittim onlar oradan geldiler. İnanılmaz iyi geldi eşlerimize de valla kizliza zaman geçirmeyi özledik dedik kimse yanlış anlamadi. Ama eşimle gitseydim o şehre kizlarlq takılcaz diye birakmazdim bana ayıp geliyor