Profil resmini bile bebek yapmış kadın, boşuna parmaklarımızı yoruyoruz. Hayat onun hayatı yaşasın görsün, daha da beter olacak her şey ama hiç üzülmüyorum çünkü bile bile lades diyor. Hadi bilemedin cahillikle evlendin, hadi ailen kabul etmez ayrılamazsın e bile isteye çocuk niye ayrı eve çıkmadan?
Amaaan Allah akıl fikir versin diyecek başka bir şey yok konu sahibine.
Kocalara hasret kaldık vallahi yaaa kız hergün yanımızda olsalar çatır catir doğururduk
Profil resmini bile bebek yapmış kadın, boşuna parmaklarımızı yoruyoruz. Hayat onun hayatı yaşasın görsün, daha da beter olacak her şey ama hiç üzülmüyorum çünkü bile bile lades diyor. Hadi bilemedin cahillikle evlendin, hadi ailen kabul etmez ayrılamazsın e bile isteye çocuk niye ayrı eve çıkmadan?
Ay tövbe estağfurullah kinamayacagimYeni gelin gelince diğeri ayrılıyor
Bende gördüm yazacaktım hemen bebek yapma itemi galiba bu bebek resmi profili yapmakProfil resmini bile bebek yapmış kadın, boşuna parmaklarımızı yoruyoruz. Hayat onun hayatı yaşasın görsün, daha da beter olacak her şey ama hiç üzülmüyorum çünkü bile bile lades diyor. Hadi bilemedin cahillikle evlendin, hadi ailen kabul etmez ayrılamazsın e bile isteye çocuk niye ayrı eve çıkmadan?
Ben içinizde bulunduğunuz kesimin tam ortasındayım ve egitimciyim doğunun en zor şehirlerinden birindeyim, şartlarınız zor tabi ama şimdiki kızlar aynı eve gitmeme hakkına sahip,artık doğunun en ücra köşesinde bile aileler kızının ayrı eve gitme taraftarı, benim size eleştirim okumanizdan ziyade aynı evde oturmayı kabul etmenizdir, kv ye de size de yazık, kv evinde bir yabancıyla evini paylaşmak zorunda , siz ise huyunu suyunu bilmediğiniz insanların arasında evlilik yasamaya çalışıyorsunuz bu her iki tarafada haksızlık, sizin kv 'yi eleştirme hakkınız yok maalesef ,suç eşinizde...Bende çok istedim okumak cok çaba gösterdim ama olmadı engeller çıktı baska sekilde kendimii gelistirmeye calistim ama bulundugumuz kesimi keske bilseydiniz haklısınız ama icinde olmadan bilemezsiniz
Cnm benim bu senin düşüncen bakalım hayat ve imkanlar bu yönde ilerleyecek mi, torun tabi sevilir ama kv sizi her anlamda kendisine bağımlı kılmaya çalışacak sorun tam olarak bu , bem senin yerinde olsam ayrı eve çıkana kadar çocuk düşünmezdim, yinede sizin hayatınız Allah kolaylık versin ne diyeyim , üzüldüm...Sarsın sevsiin babaannesi sonuçta ama onlar ayrilacagimizi biliyor kendileride dile getiriyor kaynımda annesinden kopmaz fazlasıyla düşkün bu o ve eşinin problemi herkes kendinden sorumlu ben tamamen kalacağımı bilsem zaten asla kabul etmezdim ki bi iğnemi bile cikarmadım ayrilinca evime sericem
sızden sonra yenı gelecek olan gelının tek sucu esının ana babasının gec vakıtde cocuk yapmıs olmasıYeni gelin gelince diğeri ayrılıyor
Yeni bir kurban olarak kayniyla karısı geçecek bu kez bu eve.Kaynınızın evlenmesiyle sizin ayri eve çıkmanızın nasil bir ilgisi var?
Koca candırSonra söyleyince kötü ben oluyorum
Koca kaçıyor arkadaşlar bilmiyor musunuz siz?
Sizinki kaçmadı mı?
Evlenene kadar her şeye tamam denir ne kadar saçma olursa olsun
Evlenince kafesledim zaten diye sorun çıkarılmaya ufaktan başlanır
Öyle öyle hakkınızı söke söke alırsınız
Koca candır
Kocam olsun da ben kaynanamla bile uyurum
COME ON GİRLL. HAMİLE KAL !Forum kuralı, bağırmak anlamına geliyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?