Evli Kizlarrr ???

Enteresan bir kafa yapisi. Ben harcanmiyim de baska kadin harcansa problem yok. Hic akliniza gelmiyor mi kendinize ait bir yasam alani hakkiniz oldugu. Diger gelin neden evet desin bu

Eskiden olsa çok kızıyordum doğuya gitmenize gerek yok iç anadoluda bile malesef bu yere batasıca zihniyet var bu kızlar da böyle gördükleri için malesef doğal geliyor zorunda hissediyorlar
Aynen olanı yazmışsıız yargilamadan önce hayatlarımızı gördüklerimizi bilseniz keşke ayrı ev isteyen kötüdür büyüğüne bakmayan vijdansiz damgası yiyor buralarda

Eskiden olsa çok kızıyordum doğuya gitmenize gerek yok iç anadoluda bile malesef bu yere batasıca zihniyet var bu kızlar da böyle gördükleri için malesef doğal geliyor zorunda hissediyorlar
Ben aile ile yaşamaya bir şey demiyorum. Ama aile var aile var bunu kabul ediş de çok önemli. Benim arkadaşım da şu an gayet 30 yaşlarındalar. Sağlık problemi var kayınvalide ile beraber yaşıyolar. Gayet işinde gücünde insanlar. Ama o kadar tatlı nazikler ki anne baba. Biz oturmaya gidiyoruz erkenden odalarına çekiliyolar filan. Ama bu ben cehennemdeyim aman ben çıkayım yenisi girsin buraya zihniyeti berbat yani. Araya da çocuk serpiştirmek hele hele.

Bir sürü torunu var bi benimkinden mi ayrılmak istemiycek

Konu sahibi ilk aydan hamile kalirim diye düşünüyormuş.

Sıfır korunma yani.

Kaynana, kayınbaba, kayın ile ayni evde lohusa olma hayali kurar, planı yapar mi bir insan?
Biraz daha çocukları olmazsa bunun lafını, sözünü yapacak, konu sahibini "kusurlu" ilan edecek insanların arasında muhtemelen. Bir çeşit kendini ispat etme çabası.

Böyle bi yorum görmek daha guzel yasadiginiz yerleri gelenegı görenegi bilmeden herkes yargı dagıtıyor maşallah ya ne hoş bravo
Yaşadığınız yerleri bilmiyoruz ama bu devri biliyoruz. Bu devir iş bark sahibi olmadan evlenip, kaynanayla yaşanacak, ilk aydan hamile kalınacak devir mi Allah aşkına ? Üzülüyorum ya

Aynen olanı yazmışsıız yargilamadan önce hayatlarımızı gördüklerimizi bilseniz keşke ayrı ev isteyen kötüdür büyüğüne bakmayan vijdansiz damgası yiyor buralarda
Malesef yargılamadım ben seni üzüldüm hatta önceden çok kızardım bu yaşananlara ama malesef devam ediyor bu zihniyet ne zaman kurtuluruz bilmiyorum umarım bir an önce kurtulursun bu evden

O zaman buraya kaynanam şöyle kaynanam böyle diye konu da açmayacak.

Evlenmek icin kaynın evlenene kadar bekleseydiniz o zaman. Onun evlenmesiyle sizin ayri eve cikmaniz da ne alaka anlamadim ama, karısına ayri ev acamayacak adamlar evlenmesin bi zahmet. Tabi sizin gibi her seye boynu kıldan ince kadinlar bulurlarsa neden evlenmesinler

Böyle bi yorum görmek daha guzel yasadiginiz yerleri gelenegı görenegi bilmeden herkes yargı dagıtıyor maşallah ya ne hoş bravo
Yaşadığın yer, gelenek görenek değişmeyeceğine göre ne sızlanıyorsun otur çek o zaman.

Hayır ben de güneydoğulu bir insanım bilmesem neyse. Artık güneydoğuda da ayrı ev istiyor insanlar öyle bir anlatıyorsunuz ki oraları sanki 3.sınıf aşiret dizisi çekiyoruz.

hangi çağda yaşiyoruz anlamiyorum hayatinin yanlişini yapmissin yil olmus bilmem kac kaynanayla oturmak nedir Allasen

Yeni gelin gelince diğeri ayrılıyor
Ayy rezalet bu zihniyetteki bi ailenin ogluyla mi evlendiniz. Siz kendinizi harcamaya bu kadar merakliysaniz bize ne soz duser ki Bir seyi merak ediyorum sadece Yeni evlisiniz nasil cinsel hayatiniz olabiliyor boyle rezalet bi ortamda

Ayy rezalet bu zihniyetteki bi ailenin ogluyla mi evlendiniz. Siz kendinizi harcamaya bu kadar merakliysaniz bize ne soz duser ki Bir seyi merak ediyorum sadece Yeni evlisiniz nasil cinsel hayatiniz olabiliyor boyle rezalet bi ortamda
Ordan yana sıkıntı yok sen düşünme onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…