Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elimden geleni yapmak istyrum bende ama daha pek bisey yapamadım .Her anne babanın çocuklarını düşündüğü için ötelediği, istediği ama alamadığı bir şey vardır. Çocukları olarak siz daha iyi bilirsiniz veya sohbet esnasında öğrenebilirsiniz.
Memur olmayanlar çalışıyor sayılmıyor mu? Onların aldığı şeyin üzerine 100 tl yazılmış beyaz kağıtlar olduğunu falan mı sanıyorsunuz anlamadım.
Ailenin ihtiyacı yoksa özel olarak yardım etmeye gerek yok. Çocuklarını okutmak ebeveynlerin görevi zaten, lütfu değil.
İhtiyaç varsa yardım edilebilir.
sizi okutmak büyütmek...onların göreviydi, borçlu değilsiniz, içinizden geliyorsa hediye alın ama nakit vermeyin, sonra çok üzulürsünüzYok tabi benimki merak sadece .evlatlık görevimi en iyi şekilde yapmak istyrum. Eksik yaptgim bosey var mi merak ediyorum.
Memur olunca ailesi daha çok emek vermiş oluyor galiba.
Neyse. Eşim memur degil ben de değilim bişiy dimicim şimdi![]()
Yani benden bir şey beklemiyorlar bi çamaşır makinası sözüm vardı onu almıştım şimdi bi yardımda bulunmuyorum.Çünkü durumları var.İhtiyacları olursa yardım ederim tabi kiMerhaba kızlar. Ailem beni okuttu çok emek verdi vs diye dusunup ailenize maddi yardımda bulunuyor musunuz.bulunuyorsaniz aylık mi yoksa ne gibi yardımlar yapiyorsunuz
Hiç aklıma gelmedi açıkçasıMerhaba kızlar. Ailem beni okuttu çok emek verdi vs diye dusunup ailenize maddi yardımda bulunuyor musunuz.bulunuyorsaniz aylık mi yoksa ne gibi yardımlar yapiyorsunuz
Hayır zaten onların göreviydi. Maaşı var evi var ailemin, neden yardım yapayım?Merhaba kızlar. Ailem beni okuttu çok emek verdi vs diye dusunup ailenize maddi yardımda bulunuyor musunuz.bulunuyorsaniz aylık mi yoksa ne gibi yardımlar yapiyorsunuz
Fakir... hem memur değil hem memurları kıskanıyor....Memur olmayanlar çalışıyor sayılmıyor mu? Onların aldığı şeyin üzerine 100 tl yazılmış beyaz kağıtlar olduğunu falan mı sanıyorsunuz anlamadım.
Ailenin ihtiyacı yoksa özel olarak yardım etmeye gerek yok. Çocuklarını okutmak ebeveynlerin görevi zaten, lütfu değil.
İhtiyaç varsa yardım edilebilir.
Merhaba kızlar. Ailem beni okuttu çok emek verdi vs diye dusunup ailenize maddi yardımda bulunuyor musunuz.bulunuyorsaniz aylık mi yoksa ne gibi yardımlar yapiyorsunuz
halbuki memurlar aç geziyorMemur olmayanlar maaş yerine taş alıyor heralde.
Ailem senin yarısını başka şehirde diğer yarısını bulunduğum şehirde geçiriyor. Yaşadığım şehire geldikleri zaman çocuklarıma bakıyorlar, yemeğe, haftasonu kahvaltıya annemlere gidiyoruz bu yüzden yanıma geldiklerinde anneme aylık temizlikçi parası veriyorum evini temizletsin diye ayrıca, ufak tefek market ihtiyaçları varsa eksiklerini alıyorum, aylık 400-500 TL gibi bir yardımım ancak oluyor.Merhaba kızlar. Ailem beni okuttu çok emek verdi vs diye dusunup ailenize maddi yardımda bulunuyor musunuz.bulunuyorsaniz aylık mi yoksa ne gibi yardımlar yapiyorsunuz
Yaşadıklarınız için üzgünüm. Ama sizin babanız yapması gereken sorumluluğu yerine getiremeyip topuklamış. Bu şekilde nice aile olabilir. Ama çocuk yapmaya karar vermiş yapmışsam sorumluluk sahibi bir insansam ki çocuk yapıyorsam öyleyimdir üstlenmek zorundayım. Çocuğum bana birşey borçlu değil. Ayaklarının üstünde durduğunu görmek bana yeter, yineliyorum eğer aile düşkün değilse geçerli. Düşkünse tabii ki maddi yardım yapılır.Şu bizi doğurdular zaten yapmak zorundalar kafasını hiç mi hiç anlamıyorum. Bu denilen ideal hayatlarda mümkün olabilir ama bizim ülkemizde insanlar ciddi derecede uğraşmak zorunda kalıyor maddi manevi. Babam annemi 35 yaşında 2 küçük çocukla bırakıp gitmiş, annem ev hanımıyken bizi büyütmek için canını dişine takmış. Şimdi kalkıp “e yapmak zorundaydın.” demek çok vicdansızlık ve nankörlük bence.
Benim çocuklarıma ileride ihtiyacım olmayacak çok şükür ama bu mantaliteye sahip bir evlat yetiştirsem çok üzülürüm.
İy bir anne babaya sahip olmak bir çocuk için çok büyük şanstır ve bu dediğimi iyi bir ebeveyne sahip olmayan herkes çok iyi anlar. Benim babam da babaydı, o da yapmak zorundaydı ama hiçbir şey yapmadı. Yapmamayı tercih eden de çok ebeveyn var görüyoruz her yerde.
Konu sahibi, her ay para göndermek yerine Arada bir hediye veya evin bir ihtiyacını giderebilirsiniz. Sürekli para gönderseniz bir süre sonra göreve döner o, o yüzden her ay para göndermeyin.