Evli midir acabaa ?

O konu kimin Baya ekşınlı görünüyor. Biri bana link atsın lütfen
Konuları açıktı eğer kapatmadiysa, 23 yaşında genç kızın 50 yaşında ki evli amca ile muhteşem! aşk hikayesini okuyabilirsiniz.
Çok aşık olduğundan bir türlü bırakamıyor çok acıklı.

Akşamları hiç aramıyorsa şöyle düşünülebilir belki ailesiyle yaşıyor ve ev ortamında rahat telefonla konuşamıyor (evinde balkon,bahçe vs olmayabilir) gibi ihtimaller düşünülebilir ama whatsapptan falan yazmıyorsa hiç kesinlikle evlidir diyebilirim...

Bu riske edilecek bir mevzu değil. İstemeden de olsa bir kadının hakkına giriyor olabilirsiniz. Bence bu şüphenizi doğrudan paylaşın ispat etmesi için nüfus cüzdanını göstermesi yeterli.

Yaa bana dediki tek basina yasiyorum kendisi istanbulda yasiyor ailesi farkli bir ilde o da olamazki maksimuk ya bir arkadasina gitmistirya da arkadaslari ona

Bir erkek o islere giriştiyse asla kendi agziyla itiraf etmez, sonuna kadar inkar. Tecrubeyle sabit.
Canım orası öyle tabiki minareyi çalan kılıfını hazırlar hesabı da telefon etmemesinin ne gibi bir gerekçesi olabilir ki zaten.

Bence acele ettiniz engellemek için. İyice emin olup, sinirinizi çıkarıp, öyle bitecektiniz. Şimdi ister istemez acabalar kaldı aklınızda. Sadece watsaptan engellediyseniz, yarın müsait! Olunca arar ya da gece. O zaman konusun bu konuyu. Ondan sonra acabasiz bitirirsiniz.

Bu riske edilecek bir mevzu değil. İstemeden de olsa bir kadının hakkına giriyor olabilirsiniz. Bence bu şüphenizi doğrudan paylaşın ispat etmesi için nüfus cüzdanını göstermesi yeterli.
Engelledim direkt Allah kimseyi bu duruma dusurmesin sadakat benim icin cok onemli .Allah gercekten evliyse karisinin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…