- 27 Mart 2019
- 30.572
- 113.656
- 598
- Konu Sahibi Lopipopiii
-
aramaz ne arıyacak uyumuş kalmışım derBugün aramaz. Geç oldu der. Yarın arar.
Hımmm. Kısmet. Kaldıralım çekirdekleri.Walla gaza gelip yaklasik yarim saat once engelledim
Marketler acık olsa sıgara almaya cıkardı ama mecbur esı uyuyunca arayacak.Eşi uyuyunca arar belki
Konuları açıktı eğer kapatmadiysa, 23 yaşında genç kızın 50 yaşında ki evli amca ile muhteşem! aşk hikayesini okuyabilirsiniz.O konu kiminBaya ekşınlı görünüyor. Biri bana link atsın lütfen
Sana engelle diye kimse gaz vermediWalla gaza gelip yaklasik yarim saat once engelledim
He dimi şu yasak ilk defa bir işe yaradı.Marketler acık olsa sıgara almaya cıkardı ama mecbur esı uyuyunca arayacak.
Benım ablam bir cekırdek almaya gider uc saat sonra donerdiHe dimi şu yasak ilk defa bir işe yaradı.
Benimkine uyuyor sadece fazla kıllıca olandanKaslı ve yakışıklı demiş kafadan eledim benim kocam göbekli
Marketler acık olsa sıgara almaya cıkardı ama mecbur esı uyuyunca arayacak.
Bu riske edilecek bir mevzu değil. İstemeden de olsa bir kadının hakkına giriyor olabilirsiniz. Bence bu şüphenizi doğrudan paylaşın ispat etmesi için nüfus cüzdanını göstermesi yeterli.1 aydir bir adamla gorusuyorum 30 lu yaslarin baslarinda bana cok guzel davraniyor begendiginden bahsediyor onunla farkli illerde yasiyoruz.Simdi bu adam gun icinde bana rahat rahat yazarken ve sık sık whatsappa girerken aksam 7 den sonra cok seyrek giriyor.Kendisi bana bekar oldugunu soyledi ama emin degilim ne yapabilirim sizce ? Nasil anlayabilirim evli olup olmadığını?
Evlimisin diye açık açık sor bari
ben olsam bildiğimi belli eder öyle engellerdimWalla gaza gelip yaklasik yarim saat once engelledim
Yaa bana dediki tek basina yasiyorum kendisi istanbulda yasiyor ailesi farkli bir ilde o da olamazki maksimuk ya bir arkadasina gitmistirya da arkadaslari onaAkşamları hiç aramıyorsa şöyle düşünülebilir belki ailesiyle yaşıyor ve ev ortamında rahat telefonla konuşamıyor (evinde balkon,bahçe vs olmayabilir) gibi ihtimaller düşünülebilir ama whatsapptan falan yazmıyorsa hiç kesinlikle evlidir diyebilirim...
Canım orası öyle tabiki minareyi çalan kılıfını hazırlar hesabı da telefon etmemesinin ne gibi bir gerekçesi olabilir ki zaten.Bir erkek o islere giriştiyse asla kendi agziyla itiraf etmez, sonuna kadar inkar. Tecrubeyle sabit.
Engelledim direkt Allah kimseyi bu duruma dusurmesin sadakat benim icin cok onemli .Allah gercekten evliyse karisinin yardimcisi olsunBu riske edilecek bir mevzu değil. İstemeden de olsa bir kadının hakkına giriyor olabilirsiniz. Bence bu şüphenizi doğrudan paylaşın ispat etmesi için nüfus cüzdanını göstermesi yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?