Evli midir acabaa ?

Ben baska bir ilde yasiyorum bana dediki keske su an yanimda olsan yok sjnu yapardik bunu yapardik.

Ben baska bir ilde yasiyorum bana dediki keske su an yanimda olsan yok sjnu yapardik bunu yapardik.
Hepsi laf. O an yanında olamasan da haftasonu ayarlayıp yanımda olsan sunu yapardık dedıgı seyleri gayet yapardınız.
Oyalamis.
Yakısıklı fılan dıyosun da Allah bilir arkadası falan o yakısıklı dedıgın kendisi degıl.

Yüzyüze geldiniz mi bu kişiyle hiç, derdin boyutunu ölçeceğimde.
Hshshwjsjjsj buyuk bir dert degil benim icin sadece oyle bir durum varsa hemen birakim diye bu konuyu açtım. Ne benim vaktim gitsin ne de adamin daha fazla karisini aldatmasina vesile olmiym

Sosyal medyadan mı tanıştınız

Bence hiç görüşmeyin ama görüşecekseniz de direk e devletten ekran resmi isteyin medeni durumuna bakın işte.. Bu zamanda kimseye başka türlü güven olmaz hatta görüntülü konuşurken pcden e devlete girip göstermesini isteyin.

Hshshwjsjjsj buyuk bir dert degil benim icin sadece oyle bir durum varsa hemen birakim diye bu konuyu açtım. Ne benim vaktim gitsin ne de adamin daha fazla karisini aldatmasina vesile olmiym
Ya bravo sana ınsallah duzgun bırıne denk gelir mutlu olursun.

Anam dk sayarken işim cıktı bak kacırdım galıbayn noldu gı nettın adam ne cıktı medenısı ne soyle bakem. Engel mengel bıseyler gordum oralarda

Uyudun mu, ben uyumadım da..
Ya su muhabbetleri asırı ozledım ben

Off ya onlari ben de özledim ya. 6 bucuk sene oldu. Valla annemin evinde süslenip manitayla buluşmaya hazirlanmayi filan özledim.
Eşime dedim ben gideyim biraz anneme sen buluşmaya ayarla beni evden al yine.
Ama aynisi olmuyor beeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…