- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi Lopipopiii
-
Engellemeyecektın, sadece arayınca acmayacak neden musait olmadıgını ogrenecek senı karına soylerım diyecek sonra basacaktın engeli.Engelledim direkt Allah kimseyi bu duruma dusurmesin sadakat benim icin cok onemli .Allah gercekten evliyse karisinin yardimcisi olsun
Kesinlikle bu adam bir şeyler gizliyor. Ya evli ya da akşamları vakit ayırdığı başka bir kadın var. Engellemekle en iyisini yapmışsınız. Canınızı sıkmaya değmezYaa bana dediki tek basina yasiyorum kendisi istanbulda yasiyor ailesi farkli bir ilde o da olamazki maksimuk ya bir arkadasina gitmistirya da arkadaslari ona
Aramamakla coolluk arasındaki ılıskıyı ben hıc anlamadım yaHerif evli olmasa dahi seni sallamamış...Hani işkillenmesin diye basit bi yalan bile uydurmamış neden açmadığıyla ilgili...
Sen de 1 ay boyunca cool olcam ben diye "ya sen beni akşam niye hiç aramıosun" dememişsin..
Hata sende zaten
arkadaslarının yanında arama,mesaj atma gibi bir engeli söz konusu olamaz.Yaa bana dediki tek basina yasiyorum kendisi istanbulda yasiyor ailesi farkli bir ilde o da olamazki maksimuk ya bir arkadasina gitmistirya da arkadaslari ona
Uf bi sus Allah askina zaten benim derdim bana yetiyorHerif evli olmasa dahi seni sallamamış...Hani işkillenmesin diye basit bi yalan bile uydurmamış neden açmadığıyla ilgili...
Sen de 1 ay boyunca cool olcam ben diye "ya sen beni akşam niye hiç aramıosun" dememişsin..
Hata sende zaten
Amin.Engelledim direkt Allah kimseyi bu duruma dusurmesin sadakat benim icin cok onemli .Allah gercekten evliyse karisinin yardimcisi olsun
Ayyy ben buna kahkahayla guldumsaat 9:30 burda üye olan birinin kocasının teli çalarmış
22 yasindayimEngellemeyecektın, sadece arayınca acmayacak neden musait olmadıgını ogrenecek senı karına soylerım diyecek sonra basacaktın engeli.
Kac yasındasın bu arada konu sahıbı
Uf bi sus Allah askina zaten benim derdim bana yetiyor
Gencsın guzelsın uzersın.22 yasindayim
Aaa bak bu cok mantıklı vatsaptan bunu atsana adama.
ALLAH gülmeden ayırmasın canımcimAyyy ben buna kahkahayla guldumSuanda oglanı emziriyorum memeyi bıraktı oda guluyor
OkLayıksın
Uyudun mu, ben uyumadım da..Ya bence de evli çünkü bekar erkekler asıl gece belli saatten sonra sevgiliyle konuşmak istiyor “uyudun mu? Ben uyumadım da” temalı konuşmalar
bir de stalkın kralının yapıldığı bir dönemdeyiz adam komple sahte bir kimliğe ve yaşantıya sahip değilse ebesinin adresine kadar çoktan bulmuştum ben olsam
Takmiyorum sadece aptal yerine konmak bu resmenGencsın guzelsın uzersın.
Bunu kafana takip kendını yeme sakın.
Yasın küçük belli.. panikle niye engeli basiyosun.. onun yüregini kaldırsana... evli oldugunu biliyorum simdi esinle konuscam deseydin keske.. iste o zaman panikle arardı seni22 yasindayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?