Evli midir acabaa ?

Benim anlamadığım sadece watsaptan konuştuğunuz kişiye nasıl güveniyorsunuz diyelim ki bekar ama kötü hayat tarzı var ya da başka bir şey hiç tanımadığınız uzaktan biriyle konuşmak yerine ilişkinizi kesip daha düzgün biriyle görüşseniz mantıklı olmaz mı ?uzaktan davulun sesi hoş gelir yakından görmek lazım . Sana bekarım dese her an telefonunu açsa her an yazsa bile içinde hep bi “acaba” kalır

Yaa iliskiler konusunda cool takilmayi tercih ediyorum mesaj farkli ama ilk aramayi o yapmadigi surece aksam arama konusunda adim atmam
Gorustugun erkegın aksam aramamak ne zamandır coolluk?
O aramayı yapmiyor cunku buyuk ıhtımal evli.
Sen yap, acamasın. Sacma sapan bahanesini gor ve gonul rahatlığıyla bitir iste.

Orasi oyle ama ortak tanidiklarimiz var sorun şu ki ortak tanidiklarimiz olan insanlarda onun evli olup olmadgini bilmiyor diyorum ya hakkinda cok sey biliyorum aslinda ama bu benim aklimi karistiriyor

Niye görüntülü arayasin ki? müsait değilim der açmaz, ki hakkı vardır. Ya da internetim kapaliydi der, inanmak zorunda kalırsın (çünkü aradığın kisinin interneti olmasa da sana çalıyor gibi ses geliyor) sabah işe gidince 'bebegim yanlışlıkla mi aradin? İnterneti kapatıyorum gece, şimdi gördüm cagrini, dur arayayim' diyebilir.
Gafil avla adamı, bahaneye firsat verme

(İçinden bir ses telefonu çalmayacak bile diyor, çünkü ikinci hattını arabada bırakıyor olabilir. İnşallah yaniliriz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…