- Konu Sahibi Lopipopiii
-
Benim anlamadığım sadece watsaptan konuştuğunuz kişiye nasıl güveniyorsunuz diyelim ki bekar ama kötü hayat tarzı var ya da başka bir şey hiç tanımadığınız uzaktan biriyle konuşmak yerine ilişkinizi kesip daha düzgün biriyle görüşseniz mantıklı olmaz mı ?uzaktan davulun sesi hoş gelir yakından görmek lazım . Sana bekarım dese her an telefonunu açsa her an yazsa bile içinde hep bi “acaba” kalır1 aydir bir adamla gorusuyorum 30 lu yaslarin baslarinda bana cok guzel davraniyor begendiginden bahsediyor onunla farkli illerde yasiyoruz.Simdi bu adam gun icinde bana rahat rahat yazarken ve sık sık whatsappa girerken aksam 7 den sonra cok seyrek giriyor.Kendisi bana bekar oldugunu soyledi ama emin degilim ne yapabilirim sizce ? Nasil anlayabilirim evli olup olmadığını?
Ansızın birden arama tuşu yok benim telefonda. O nasıl oluyor.Ara ama ansızın ara birden
bakalım ne yapacak
Hayir biraz daha geciksin saat ansizin arayacagim görüntülüAradın mı
Gorustugun erkegın aksam aramamak ne zamandır coolluk?Yaa iliskiler konusunda cool takilmayi tercih ediyorum mesaj farkli ama ilk aramayi o yapmadigi surece aksam arama konusunda adim atmam
Yani müsaitsen arıyım mı ? Diye mesaj atma ihtimali falan geldi benim aklımaAnsızın birden arama tuşu yok benim telefonda. O nasıl oluyor.
Zaten 9 oldu gayet geçHayir biraz daha geciksin saat ansizin arayacagim görüntülü
Goruntuye gerek yok, normal arayınHayir biraz daha geciksin saat ansizin arayacagim görüntülü
Orasi oyle ama ortak tanidiklarimiz var sorun şu ki ortak tanidiklarimiz olan insanlarda onun evli olup olmadgini bilmiyor diyorum ya hakkinda cok sey biliyorum aslinda ama bu benim aklimi karistiriyorBenim anlamadığım sadece watsaptan konuştuğunuz kişiye nasıl güveniyorsunuz diyelim ki bekar ama kötü hayat tarzı var ya da başka bir şey hiç tanımadığınız uzaktan biriyle konuşmak yerine ilişkinizi kesip daha düzgün biriyle görüşseniz mantıklı olmaz mı ?uzaktan davulun sesi hoş gelir yakından görmek lazım . Sana bekarım dese her an telefonunu açsa her an yazsa bile içinde hep bi “acaba” kalır
Açmayacak diyorsun. Bakalım ne olacak.Gorustugun erkegın aksam aramamak ne zamandır coolluk?
O aramayı yapmiyor cunku buyuk ıhtımal evli.
Sen yap, acamasın. Sacma sapan bahanesini gor ve gonul rahatlığıyla bitir iste.
Adam hem samimi hem oyle bır sınır koymus kı caktırmadan.konu sahıbı aksam arayamadıgı gıbı neden yazmıyorsun bıle dıyememıs.Açmayacak diyorsun. Bakalım ne olacak.
21;30 daha 25 dk var merak ettimAnsızın birden arama tuşu yok benim telefonda. O nasıl oluyor.
Ben de bende. Çekirdeklerim kolam hazır. Arama gecikirse mısır patlatırim.Şu an oturmuş konu sahibinin aramayı yapmasını bekliyorum
Tamam yanında yerimi aldım kuzumgel çekirdek var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?