Evli midir acabaa ?

Ortak tanıdıklarınız bile bu adamın evli olup olmadığını bilmiyorsa adam bariz bir şey gizliyor. Böyle biriyle ilişki düşünmeyin zaten. Ucunda ölüm mü var ki bekar olup olmadığını söyleyemiyor? Demek ki pislik biri

İnşallah ama yeni sevgili olan çiftler özellikle akşam yatana kadar konuşur böö gelir artık burda bir tuhaflık var evli olmasa bile başka tuhaflık var

Çok mantıklı görmedim sessizdeydi gibi bir bahanesi de olmaz
Telefon aramalarında karşı tarafa pek şans vermemek lasım , bi tanıdığım aksamlari evden çıkıp çok affedersiniz dostunu ariyordu bekar diye.
Karisi da akrabalarıyla konuşuyor sanıyordu.

Ha bide whatsapta ses atma özelliği var akşamları kısa cevaplarinizi ses olarak atin mesela diğer günlerde bunu deneyin o da ses atıyorsa rahatsız olmuyorsa sorun yoktur.

Benim de bir flortum sadece gece tam 12de arardi. Alarm mi kuruyordu neydi bilmem ne 1 dakika once, ne 1 dakika geç tam 12.
Ve tam 2 saat konuşurdu. Garipti ama evli degildi tabi.
Ama sadece gunduz arasa cok fena suphelenirdim ha. Bence kendinizi dokuz bucuk on bucuk diye oyalamayin arayin gitsin.

İnşallah ama yeni sevgili olan çiftler özellikle akşam yatana kadar konuşur böö gelir artık burda bir tuhaflık var evli olmasa bile başka tuhaflık var
Bir aşkla,heyecanla başlayan pıtır sevgililer sabahlara kadar konuşur yaa , yaş biraz ilerleyip haddinden fazla 'pitircik iliski' yasamişsan ve Büyük aşkla değil de öyle DM'den yürüyüp , eş dost tanistirmasiyla falan başlamışsan insanda o heves kalmıyor,belli bir yerden sonra ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…