- 25 Nisan 2020
- 959
- 5.540
- 138
- Konu Sahibi Lopipopiii
-
Neden sımdı degıl de 21 30 da?21;30 daha 25 dk var merak ettim
Hahahahahahajaj yaaKıaaz adını soyadını ver bide biz araştıralım sen beceremicen belli ki
Bende çay koyiyim bari buçuğa kadar beklicekmis konu sahibiBen de bende. Çekirdeklerim kolam hazır. Arama gecikirse mısır patlatırim.
İnşallah ama yeni sevgili olan çiftler özellikle akşam yatana kadar konuşur böö gelir artık burda bir tuhaflık var evli olmasa bile başka tuhaflık varNiye görüntülü arayasin ki? müsait değilim der açmaz, ki hakkı vardır. Ya da internetim kapaliydi der, inanmak zorunda kalırsın (çünkü aradığın kisinin interneti olmasa da sana çalıyor gibi ses geliyor) sabah işe gidince 'bebegim yanlışlıkla mi aradin? İnterneti kapatıyorum gece, şimdi gördüm cagrini, dur arayayim' diyebilir.
Gafil avla adamı, bahaneye firsat verme
(İçinden bir ses telefonu çalmayacak bile diyor, çünkü ikinci hattını arabada bırakıyor olabilir. İnşallah yaniliriz)
Telefon aramalarında karşı tarafa pek şans vermemek lasım , bi tanıdığım aksamlari evden çıkıp çok affedersiniz dostunu ariyordu bekar diye.Çok mantıklı görmedim sessizdeydi gibi bir bahanesi de olmaz
Nosunu versın hatta dırekt arayalımKıaaz adını soyadını ver bide biz araştıralım sen beceremicen belli ki
Konu sahibi öyle demiş bende meraktayimNeden sımdı degıl de 21 30 da?
Acarsa 2 saat gelmez simdi...hoparlöre al bi yandan da bize yaz
Bir aşkla,heyecanla başlayan pıtır sevgililer sabahlara kadar konuşur yaa , yaş biraz ilerleyip haddinden fazla 'pitircik iliski' yasamişsan ve Büyük aşkla değil de öyle DM'den yürüyüp , eş dost tanistirmasiyla falan başlamışsan insanda o heves kalmıyor,belli bir yerden sonra ...İnşallah ama yeni sevgili olan çiftler özellikle akşam yatana kadar konuşur böö gelir artık burda bir tuhaflık var evli olmasa bile başka tuhaflık var
Yok ya aramaya gitti uc dk once.Kaldı 15 dk
21.30 da aramıyor mu.?Yok ya aramaya gitti uc dk once.
Dk saydım sjsjsjs
Aa Bu daha mantıklıNosunu versın hatta dırekt arayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?