- Konu Sahibi Meczup Hatun
-
Bekarken ne gibi sorular yöneltmek gerekiyor derken
Ben birşey anlamadım ne önerisi istiyorsunuz
Evlilik sözleşmesi yapın madem?Hani evlilikte sorunlar oluyor ya
Bekarken evlilik yolunda nasıl bir anlaşmaya girmek gerekiyor Nasıl bir anlaşma yapmak gerekiyor ki Sorun olmasın
çoğu yaşıyor ama zor geliyor ayrılmak nisan atmak emekleri hiçe saymak evlenince düzelir diye kendini kandırıyor çoğu ama evlilik yaşına gelmiş adamı kimse değiştiremez aman kapımı kapatıp otururum kv bana karışmaz diyor ama o işler öyle olmuyo evlendiğin kişinin gerçekten ailesiyle de evleniyorsun evlilikte kötü sürpriz istemeyenler öncelikle ilk günden beri gerçek tavırlarını ortaya koymalılar yaşlı kadın üzülmesin diye evet dedim ama istemiyorum benden büyük saygısızlık olmasın diye evet dedim ama ama ama en büyük hatalar bunlar siz kırılacağınıza onlar kırılsın istemediğiniz şeye hayır demeyi öğrenmek gerekiyor millete evet diyip arkadan nişanlıya gaz vermek doğru değil,en basiti kv diyor ki eşya seçmeye geleceğim kız istemiyor ama sesini çıkarmıyor gidiyor nişanlısına çatıyor e kadına ileride yapacağı her şeyin yüzünü sen veriyorsun işte teşekkür ederim siz yorulmayın biz başbaşa gideceğiz bitti gitti kırılırsa kırılsın kimseyi kendinizden önemli tutmayın, adam sövüyor bağırıyor çağırıyor demediği kalmıyor bizim kızlar sus pus niye aşk fedakarlık istemiş yahu aç gözünü karşındaki fedakarlık yapıyor mu? Evliliklerin kötü olmasındaki suç %80 kızların çünkü çoğu erkek rol yapmıyor zaten öküz gibi davranıyor bizim kızlar da düzeltirim diye kendini kandırıyorBurada hep yorumları okuyoruz eşiyle ailesiyle sorun yaşayanlar E peki madem sorun yaşyaşadınız bekarken düşünmediniz mi Neden evlendiniz
Önerinizi bekliyorum bekarken ne gibi sorular yöneltmek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?