Evli olan ve çalışmayan bayanlar,,geliriniz ailenizden mi? eşinizden mi? lütfen yardm

hmmm doruu azcık acitasyondan bişe olmaz değilmii:86:

evett ayrılık kelımesı erkegı cok kızdırıyor tabıkı ben olsam bende kızardım... 2 defa kavgada ayrılık kelımesını kullandım cok daha zor oldu barısmamız.. oyuzden arkadaslar cok haklı. ayrılıgı kulllanma
skldm esın yokmu nezman gelcekde konuscaksın

şok şok şok skldm kocasıyla ne zaman knuşcak
Toplam 19 kullanıcı konuyu okuyor. (19 üye ve 0 ziyaretçi)

335dc kryozlm akillibidik8 27tuba NelaDora skldm morcivert LOCA askitom_85 miniikkelebek kimse ladyfog yasmin89 minikedy yagmur55 saciuzunaklikisa efzanur nurrose flamekiss

az sonraaaaaaa

eee vermiyor sa mecbur alcan diye bişiy yok erkekler bal gibi biliyor herşeyleride işlerine gelmiyorvermek zorunda bakmayacaksa ne diye evlendik yav

tatlim evdede bi aileden akrabasi bizde onun onla icerdeler bi gitse 10 dk falan sora bende konuyu acıcam insallah:)))

merhaba,
alisverıse cıktıgınızda eksıklerınızın hepsını alın.cok tuttu derse eger,bunlar heray benım ıhtıyacım olanlar deyın.her ay da bellı bır harclık ısteyın.belkı henuz boyle bır duruma alısık degıldır.
zamanla alısır umarım eşiniz...

ayh bayılcam simdi hahahahaa beni güldürmeyin yoksa konusamam löööö:84:

ıyı haber beklıyoruz skldm senden ınss bıze mutlu bı haberle cevap yazarsın yarınn

Bence de alışık değildir. Çünkü yıllarca sadece kendini geçindirdi ve iki kişinin bakımına alışkın değil. Onuyavaş yavaş alıştırmalısın. Ayrılığı kesinlikle gündeme getirme. Bence düzelecek, öyle hissediyorum ama pat diye olmaz zamanla.

Ağda yapma kıllı kıllı gez,
suratın çarşamba pazarına dönsün,
üstün başın perperişan çık karşısına bak bakalım kartı verip seni kuaföre yollamıyomu

selam arkadaslar

Bende sizler gibi calismiyorum, okuyorum. Okuldan aldigim parayla faturalari ödüyorum. Esim calisiyor, ev alisverisi, kira, ve benim bütün eksiklerimi karsiliyor. Esimin parasi kendinde kaliyor, ve dolayisiyla benim paramda kendimde, ama bana harclikta veriyor. Biz kendi paramizi istedigimiz gibi kullaniyoruz, tabi ara sira degisiklik oluyor.

ya ben bekarım ama locaya katılıyorum yani. hala ana babamdan harçlık alcaksam ne diye başka adamın evinde oturuyorum onun hizmetini görüyorum ki enayimiyim ben... en kötü durumdaki işçi bile asgari ücret alıyo yav.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…