ee vermıyosa napacaksın bı yerde aılenden mecbur ıstyıyon ılac mesela para vermıo napacan
ayrılıgı düşünüyosan bile şu noktada ona söyleme derim çünkü her kavgada lafı ayrılıga getiren bi insanla bnde beraber olmak istemem ve sabrımın taştıgı an ayrıl git derim yanii ona o fırsatı verme..
çalışmak istedigini söyle neden derse özel ihtiyaçlarımı bile karşılamaya yeticek bi param yok elimde de bu şekilde anlat olmadı mı o zamn kendi bilir
evett ayrılık kelımesı erkegı cok kızdırıyor tabıkı ben olsam bende kızardım... 2 defa kavgada ayrılık kelımesını kullandım cok daha zor oldu barısmamız.. oyuzden arkadaslar cok haklı. ayrılıgı kulllanma
skldm esın yokmu nezman gelcekde konuscaksın
şok şok şok skldm kocasıyla ne zaman knuşcak
Toplam 19 kullanıcı konuyu okuyor. (19 üye ve 0 ziyaretçi)
335dc kryozlm akillibidik8 27tuba NelaDora skldm morcivert LOCA askitom_85 miniikkelebek kimse ladyfog yasmin89 minikedy yagmur55 saciuzunaklikisa efzanur nurrose flamekiss
az sonraaaaaaa
tatlim evdede bi aileden akrabasi bizde onun onla icerdeler bi gitse 10 dk falan sora bende konuyu acıcam insallah:)))
şok şok şok skldm kocasıyla ne zaman knuşcak
Toplam 19 kullanıcı konuyu okuyor. (19 üye ve 0 ziyaretçi)
335dc kryozlm akillibidik8 27tuba NelaDora skldm morcivert LOCA askitom_85 miniikkelebek kimse ladyfog yasmin89 minikedy yagmur55 saciuzunaklikisa efzanur nurrose flamekiss
az sonraaaaaaa
merhaba,
alisverıse cıktıgınızda eksıklerınızın hepsını alın.cok tuttu derse eger,bunlar heray benım ıhtıyacım olanlar deyın.her ay da bellı bır harclık ısteyın.belkı henuz boyle bır duruma alısık degıldır.
zamanla alısır umarım eşiniz...
arkadasım gelırde yakalanırsın kızar falan dıkktlı ol fıstık:)
22 kişi olmuşz KKnın en favori topigisn şuandaayh bayılcam simdihahahahaa beni güldürmeyin yoksa konusamam löööö:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?