Evli olan ve çalışmayan bayanlar,,geliriniz ailenizden mi? eşinizden mi? lütfen yardm

valla çok şey var öğrenilcek, senelerdir öğren öğren bitmedi.:2: bi türlü pratiğe dökemedik ayrı mevzu

evet bende senın gıbı dusunmustum. herseyımle 0nun oldum kart para sorun olmaz dedım ama oldu. ben kartımı o bana para vermedı. sen sanslıymıssın

canım bizim ödemelerimiz çok fazla diyorum ya zaten az bi paramız kalıyo onudfa payaşıyoruzz ama dediğin gibi yinede şanslıyımm fakat bende mesela maaş zamanı diyorumki ver kartı paramı cekiyim sana veririrm elime değsinde bir aydır çalıştığımı anlayım derimm

december alemsın
babanen napıyor.epey oldu senle gorusmeyelı...

bır dönem çokk harcamısim galıba bana sordu sen ne kadar harcıyorsun bılıormusun diye... bır ay not tuttum.. galıba iyi harcamışşım:)))

sonra azalttım tabi.. ayrıca kıra, fatura hiç ilgilenmem

gelelım bana.bende calısmıyorum kucuk oglum var.esım ay gelır maas ıkramıye vs alınca bana getırır.ay gelır maası onda durur sadece mesaısını getırır.ama maası da durur cekmez.faturalar yatırılır kredı kartlar odenır.yerı gelır ben gıdıp maasını cekerım.alısverısımızı yaparız.bende zaten devamlı para bulunur.esım verır.dunyanın bınbır halı var hastalık olur su olur bu olur.devamlı bulunur.sukur kımseye muhtac etmez.kredı kartları da bazı bendedır mısal 4 kartı varsa 2 sı bende.ama dedıgım gıbı ıkımız de tutumluyuz.yerı gelır ben ona harclık verırım.mesela nereye ne verdı kurusu kurusuna anlatır bana.cok sukur.ben hamıle kalmadan oncede calısırdım.hıc benım maasıma dokunmaz onunkını harcardık fatura kıra vs.oğlumuz dogunca ona harcadım ekstra seyler cıktıgında yetmedıgı yerde verdım.hayat musterek.calısıp calısmamak degıl.anşlasmak cok onemlı.çok sukur cımrı degıldır esım.duruma gore hıc parası olmaz cebınde ben verırım.

benim bir arkadaşımın kocasıda çok cimriydi kız hamileyken canı kaşar peynir çekmiş kocası dolapta beyaz peynir var onu ye ne farkeder demişsonra bebeği 3 aylıkken düşük yaptı tezine kalmadı boşandılar ondan kutuldum diye dua etti arkadaşım kıza yemek yapma evde gaz harcama annene yada benim anneme gideriz sırayla yemeğe diyomuş hemde durumu iyiydi yani adamın bir şirkette mühendisti milyarlar giriyodu eve ama adam cimri allah uzak etsin böyle insanları konu sahibi inşallah eşin yola gelir canım

cokk masum bır yasıma daha gırdımm
hanı toplumda genel bır kanı vardır ya
muhendıs olsun doktor olsun es evın gecmı acısından rahat edılır.buna katılmıyorum.
hayıır.duzgun bır ısı olsun.adam gıbı adam olsun.yedıgımde ıctıgımde gozu olmasın yeter.
hayatı paylasıyoruz ya dahası var mı?
allah cımrı ınsanlardan korusun herkescıklerı...

kızlar bende 1,5 yıllık sevliyim ve çalışmıyorum...bekarken çalışırdım çalışmadığım dönemlerde ne annemden nede babamdan harçlık istemezdim onlar verirlerdi ama ben parasızlıktan kurusam istemedim!! evlenincede bu böle oldu eşim verir harçlıksız bırakmaz ama hoşlanmıyorum....naparım naparım derken bi kaç netvork işine giriştim kozmetik iç giyim felan filan (firma ismi vermiyorum )
şimdi Allaha şükür harçlığımı çıkardığım gibi eşime bile destek olabiliyorumm

amin canım
dediğin gibi söylüyorlar ya okumuş şöyle doktor böyle mühendis çok zengin ama cimri olduktan sonra ne yapayım ben o zenginliği ki

ben 6 yıllık evliyim ve 1 yıldır çalışmıyorum eşim maaşını alınca kendine bir kısım harçlık alıp tümünü bana veriyor ben faturaları yatırıyorum kredi kartı taksitlerini ödüyorum alışverişe zaten birlikte gidiyoruz onun harıcinde kredi kartlarınında biri hep bende duruyor yani istediğim gibi harcıyabiliyorum eşim sormaz hiç ne aldın ne kadara aldın diye tabi bende hesabımı bilirim yani ailemden gelirim yok eşimle çok şükür aramızda hiç senin paran benim param muhabbeti olmamıştır ben çalıştığım dönemdede çalışmadığım dönemdede eşim çalışıp kazansada asla benim param demez hatta ben onun kredi kartıyla ona hediye alıyorum sonrada aşkım bak ben sana ne aldım diyorum sanki ben almış oluyorum

konuyu bastan sona okudum ve sok oldum :26:
bende 7 yıllık evlıyım boyle bırsey gormedım allah kımseyede gostermesın...
son 4 yıla kadar maasını alır kendıne harclık alırdı gerısı bende dururdu bende bırıkım falan yapardım kendımce veya harcardım hıc sormaz nereye ne kadar verdın dıye ama ben markete yollasam sadece sunları al gel derım cunku kendını kaybedıyor markete gırınce elı cok acıktır
sımdı ıse ev aldık borc oduyoruz o yuzden maas borclara gıdıyor oyle haftalıgım aylıgım falan yoktur..kalanını paylasıyoruz cok sukur hıc parasız bırakmaz benı bende ısteyemem utanırım hala
ınsallah sende sorunlarını duzeltırsın canım guzel haberlerını beklıyoruz

ben okurken eşimle evlendım.. tum okul masraflarımı, harçlarımı, haçlıklarımı hep eşim karşıladı.. ama bu konuda zerre bır şey söylemdi. ilk zamanlar tuhaf gelmiştı ama alıştım sonra..
ama çok sevgılı kayınvalıdem bunu bana her zaman hatırlatıp söyler sagolsun.. hıç unutmaz..
bende ona unutmadıgı için teşekkür ederim her defasında.. "annecıgım sen unutma, eger sen unutursan kım hatırlatır sonra bunu bana" derım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…