valla çok şey var öğrenilcek, senelerdir öğren öğren bitmedi.:2: bi türlü pratiğe dökemedik ayrı mevzu
evet bende senın gıbı dusunmustum. herseyımle 0nun oldum kart para sorun olmaz dedım ama oldu. ben kartımı o bana para vermedı. sen sanslıymıssın
december alemsın
babanen napıyor.epey oldu senle gorusmeyelı...
valla çok şey var öğrenilcek, senelerdir öğren öğren bitmedi.:2: bi türlü pratiğe dökemedik ayrı mevzu
benim bir arkadaşımın kocasıda çok cimriydi kız hamileyken canı kaşar peynir çekmiş kocası dolapta beyaz peynir var onu ye ne farkeder demişsonra bebeği 3 aylıkken düşük yaptı tezine kalmadı boşandılar ondan kutuldum diye dua etti arkadaşım kıza yemek yapma evde gaz harcama annene yada benim anneme gideriz sırayla yemeğe diyomuş hemde durumu iyiydi yani adamın bir şirkette mühendisti milyarlar giriyodu eve ama adam cimri allah uzak etsin böyle insanları konu sahibi inşallah eşin yola gelir canım
cokk masum bır yasıma daha gırdımm
hanı toplumda genel bır kanı vardır ya
muhendıs olsun doktor olsun es evın gecmı acısından rahat edılır.buna katılmıyorum.
hayıır.duzgun bır ısı olsun.adam gıbı adam olsun.yedıgımde ıctıgımde gozu olmasın yeter.
hayatı paylasıyoruz ya dahası var mı?
allah cımrı ınsanlardan korusun herkescıklerı...
eşim bana günlük para verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?