Ağda yapma kıllı kıllı gez,
suratın çarşamba pazarına dönsün,
üstün başın perperişan çık karşısına bak bakalım kartı verip seni kuaföre yollamıyomu
öff ya gitsin şu misafir artık.:88:
saat kaç oldu.
aslında soylede bır durum var,eşinize en yakın oldugunuz anda,ona ıhtıyaclarınız oldugunu soyleyın ama samımı bır dılle,
mesela sana daha guzel gorunmek ısterdım,
fakat özel ihtiyaclarım konusunda sıkıntı çekıyorum.senden para ıstemek konusundada cekınıyorum
gıbı yumusak sozcuklerle ıhtıyacın oldugunu soyleyebılırsın.
vallahi izliyicilerimiz cogaldi 22 kişi olmuşuz heycanlandım kendimi ringe cıkıcakmis gibi hissedyomm:)) haydaa hahahahh
ya ben bekarım ama locaya katılıyorum yani. hala ana babamdan harçlık alcaksam ne diye başka adamın evinde oturuyorum onun hizmetini görüyorum ki enayimiyim ben... en kötü durumdaki işçi bile asgari ücret alıyo yav.
aslında soylede bır durum var,eşinize en yakın oldugunuz anda,ona ıhtıyaclarınız oldugunu soyleyın ama samımı bır dılle,
fakat özel ihtiyaclarım konusunda sıkıntı çekıyorum.senden para ıstemek konusundada cekınıyorum
ben sanırım anca yarın sonucu yazablırım suan harekete gecmem lazım hazırlanıyım toparlanıyım ve konusmama basliyim,zamanı geldiiiihadi hayırlısı bakimm
hahahay ben ole yaptım bıyıklarıı almadımal su bıyıklarını demıstı esım bende para ver alayım dedım bı sekılde yok ett dedıııı
Ben bööle seviyorum deseydin
Senin ayrıldığın iyi olmuş
çalışmayan bayan arakadaşlarının durumu benden çok daha iyi anladığım kadarıyla ben biraz fazla taviz vermişim anlaşılan:):)
Arkadaslar benim merak ettigim baska bir konuda var. Bizim konuyla alakali tabiki, siz aylik kendi ihtiyaclariniza kac para harciyorsunuz. Kozmetik, sac, gitim kusam falan
canım bende senin gibiyim taviz değil ama hayatımı verdim ona maaş kartımımı vermiycem diye düşünüyorum ben zaten maaşlarımızı çekmeye birlikte gideriz borçları dağıtır geriye zaten 3-5 bişey kalır onuda yarı yarıya paylaşırız saolsun kendi cebinde harçlığı olmasa bile beni harçlıksız hiç bırakmaz
ablacım en yakın derkene?ben mi çok fesadım?? :26:
kk mübarek hayat okulu yauu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?