Evli olan ve çalışmayan bayanlar,,geliriniz ailenizden mi? eşinizden mi? lütfen yardm

skldım Allah yarıdmcın olsun lutfen dıktlı ol.. ben cıkıyorum yarın gorusmek uzere herekles ıı gecler.. lutfen dıkktlı ol skldm

vallahi izliyicilerimiz cogaldi 22 kişi olmuşuz heycanlandım kendimi ringe cıkıcakmis gibi hissedyomm:)) haydaa hahahahh

aslında soylede bır durum var,eşinize en yakın oldugunuz anda,ona ıhtıyaclarınız oldugunu soyleyın ama samımı bır dılle,
mesela sana daha guzel gorunmek ısterdım,
fakat özel ihtiyaclarım konusunda sıkıntı çekıyorum.senden para ıstemek konusundada cekınıyorum
gıbı yumusak sozcuklerle ıhtıyacın oldugunu soyleyebılırsın.

Ağda yapma kıllı kıllı gez,
suratın çarşamba pazarına dönsün,
üstün başın perperişan çık karşısına bak bakalım kartı verip seni kuaföre yollamıyomu

hahahay ben ole yaptım bıyıklarıı almadım al su bıyıklarını demıstı esım bende para ver alayım dedım bı sekılde yok ett dedıııı

evet guzel fıkır denemeye degerrr

ıns hersey yoluna gırer yaa skldım cokk merak edıyorum ınanırmısın hemde uzgunum ıns uzulmezsın

hay yaşa arkadaşım.sonuçta konu sahibesi her türlü hizmeti yapacak ama kocası görevini yapıp kadına harçlık bile vermeyecek.gerçekten insan enayi gibi hisseder kendini.yani bir villaya yatılı hizmetçi girsen o zaman aynı işi yapar,üstelik kavga çekmez,üstüne de para alırısn.

ben sanırım anca yarın sonucu yazablırım suan harekete gecmem lazım hazırlanıyım toparlanıyım ve konusmama basliyim,zamanı geldiiii hadi hayırlısı bakimm

ablacım en yakın derkene? ben mi çok fesadım?? :26:
kk mübarek hayat okulu yauu

Arkadaslar benim merak ettigim baska bir konuda var. Bizim konuyla alakali tabiki, siz aylik kendi ihtiyaclariniza kac para harciyorsunuz. Kozmetik, sac, gitim kusam falan

valla okudum geçmişi zor bi durum, bende evlendığımde çalışıyodum şuan hamıleyım çalışamıyorum ılk evlendığımızden berı boyle şeyler hıç sorun olmadı, eşimin eli fazla açık para onun elınde olsa ayın sonu gelmez nereye ne fatura var takip edemez hepsiyle ben ilgilenirim dolayısıyla paralar bendedir inan ilk zamanlar acayip sinir oluyordum bu sorumluluğu almaya çünkü sürekli ödemeler falan hatta eşime kızıyodum herşeyle ben ılgılenıyorum dıye ama zamanla oturuyo herşey...umarım senınde oyle olur.

Ben bööle seviyorum deseydin
Senin ayrıldığın iyi olmuş

evet ıyı oldu .. oyle bırıyle ömur gecmezdi. hadı ben gecırırdım sabredırdım. yarın cocugum oldugunda aynı seylerı oda yasayacaktı yazık degılmıydı yavruma.. oyuzden ayrıldım . ama ıyıkı cocuk yok:)

çalışmayan bayan arakadaşlarının durumu benden çok daha iyi anladığım kadarıyla ben biraz fazla taviz vermişim anlaşılan:):)

canım bende senin gibiyim taviz değil ama hayatımı verdim ona maaş kartımımı vermiycem diye düşünüyorum ben zaten maaşlarımızı çekmeye birlikte gideriz borçları dağıtır geriye zaten 3-5 bişey kalır onuda yarı yarıya paylaşırız saolsun kendi cebinde harçlığı olmasa bile beni harçlıksız hiç bırakmaz

Arkadaslar benim merak ettigim baska bir konuda var. Bizim konuyla alakali tabiki, siz aylik kendi ihtiyaclariniza kac para harciyorsunuz. Kozmetik, sac, gitim kusam falan

bu bence duruma gore degısır. bı ay cok fatura falan varsa kıyafet almazsın olur bıter... zaten ıkı taraf anlayıslıysa ıhtıyaclar gıderılır. ama anlayıs yoksa 5 lıra dahı sorun olur

evet bende senın gıbı dusunmustum. herseyımle 0nun oldum kart para sorun olmaz dedım ama oldu. ben kartımı o bana para vermedı. sen sanslıymıssın

ablacım en yakın derkene? ben mi çok fesadım?? :26:
kk mübarek hayat okulu yauu

sarılıp yatarken,nazının gectıgı zamanlar.sabah sekerlemesı yaparkenberaber fln.onu kastettım yanı.
hemen kotu dusunmeyelım he hee
ama dıger turlu de olabılır.secenek cok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…