ben okurken eşimle evlendım.. tum okul masraflarımı, harçlarımı, haçlıklarımı hep eşim karşıladı.. ama bu konuda zerre bır şey söylemdi. ilk zamanlar tuhaf gelmiştı ama alıştım sonra..
ama çok sevgılı kayınvalıdem bunu bana her zaman hatırlatıp söyler sagolsun.. hıç unutmaz..
bende ona unutmadıgı için teşekkür ederim her defasında.. "annecıgım sen unutma, eger sen unutursan kım hatırlatır sonra bunu bana" derım..
skldmmmmmm hadi gel merak ettik :18::18:
kızlar bende 1,5 yıllık sevliyim ve çalışmıyorum...bekarken çalışırdım çalışmadığım dönemlerde ne annemden nede babamdan harçlık istemezdim onlar verirlerdi ama ben parasızlıktan kurusam istemedim!! evlenincede bu böle oldu eşim verir harçlıksız bırakmaz ama hoşlanmıyorum....naparım naparım derken bi kaç netvork işine giriştim kozmetik iç giyim felan filan (firma ismi vermiyorum)
şimdi Allaha şükür harçlığımı çıkardığım gibi eşime bile destek olabiliyorumm
:))))))) kayınvalıdeler cok komık ya
eve aldıgım koltukları kayınvalıde begenmedi. şöyle baktı ,baktı, ve dediki, kızım sen bunları almasaydın galıba adamın elınde kalacaktı.
eve aldıgım koltukları kayınvalıde begenmedi. şöyle baktı ,baktı, ve dediki, kızım sen bunları almasaydın galıba adamın elınde kalacaktı.
evet 4 aylık evlıyım hanımefendi.... bir türlü ayarlayamadık su para meselesini eşimle.çok canım sıkılıyo....cunku bi bayan olarak ihtiyaclarım var tahmin edersinizki,ayrıca esiminde gayet iyi bi isi var ve kazanci cok iyi,cimri mi ne anlayamadım...cok sikildm artık bu durumdan,kendinin akıl etmesi lazim değılmı bunları?? sikildım ve sogudum bana aylık istedim vermeye yanasmıyor.benımde her seferınde ıstemek hosuma gitmiyor....çocuğum yok.ve hazir yokkende ayrılmayı düsünüyorum bu cimrilik huyu değismesse,,,yapamıyorm böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?