- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.251
- 548
- Konu Sahibi gweny chopstick
-
Yüzük takması da Bi çözüm değil ki evden çıkınca çıkarır.Estağfurullah neden yanlış anlayayımBilmiyorum belki ben çok belli ediyorumdur hayatımda biri varken. Aman biri samimiyeti ilerletir de rahatsızlık duyarım diye çıtlatırım hep zaten yayılır haberi agshdh
Konu sahibinin eski konularına bakmadım aslında. Eğer genel itibariyle böyleyse sıkıntı kendisinde olabilir ama kendisi de söylemiş zaten. Bilemedim ki şimdi.
Ama yüzük takmayı son nefesime dek savunacağımhele birini beğendiyse yüzüğünü çıkarıp cebine koyan erkekleri gördükten sonra daha da savunuyorum hayır kimlik sorsak yenilerde yazmıyormuş da medeni hal
Allah herkesi istemeden bilmeden de olsa bir başka kadının vebaline girmekten onu üzmekten korusun ya.
Sonsuz+++ Eşimin iş arkadaşlarından alt biriminde çalışan kadınlardan biri alakalı alakasız saatlerde arar iş hakkında sorular sorardı sonra bi davette denk geldik kadın bana "ben x beyi belirsiz saatlerde arıyorum ama benim yüzümden aranız açılsın istemem" dedi. "Sizin bizim evliliğimiz üzerinde bi etkiniz olamaz merak etmeyin" dedim. Çok bozulmuştu o zaman sonra birim değiştirmişti.Sizin gibi kadınları okuduğumda cidden iş arkadaşından kocalarını kıskanan kadınlara hak vermeye başladım. Bizim kadınlara medeni erkek gördü mi hemen işi başka yere yormaya çalışıyorlar.
Ben adam tiksindim. Kadın erkek arkadaşlığı birlikte iş yapması çok normal. Ben bol erkekli kurumda tek kadın olarak çalıştım yıllarca. Şimdi de 3-5 kadınız 50-60 erkek.
Ama bu adam flört etmeye çalışmış belli ki. Ve evli olduğunu kendi çabanla öğrenmişsin. Demek ki sıkıntılı biri. Pek muhatap olmamaya bak. Sadakatli insan bir şekilde evli olduğunu hissettirirdi.
Sizin gibi kadınları okuduğumda cidden iş arkadaşından kocalarını kıskanan kadınlara hak vermeye başladım. Bizim kadınlara medeni erkek gördü mi hemen işi başka yere yormaya çalışıyorlar. Adam size yeşil işık yakmamış gayet kibar bir şekilde yardımcı olmaya çalışmış, iş dışında size yaklaşmamış, flört etmeye çalışmamış, siz buna rağmen adamın medeni halini bile öğrenme gereği duymadan adamla flört etmeye çalışmış kendi kendine gelin güvey olmuş, şimdi de kendinizce mesafe koyacakmışsınız. Adama neden mesafe koyacaksınız, insan gibi size yardımcı olmaya çalıştığı için mi? Neye kime trip atıyorsunuz anlamadım. Hep başıma bu geliyor diyorsunuz ya mantıklı biri gibi tanıştığınız erkeklerle flört etmeye çalışıp gelin güvey olmadan önce medeni halini öğrenirseniz bir sorun yaşamazsınız. Ayrıca hep kadınlara söylüyorum sizin gibi kadınların şu tavırlarını anlamıyorum size özel olarak flört etmeye çalışmadan iş ve öğrenim hayatında medeni bir şekilde yardımcı olan erkeklere böyle kendi kendimize gelin güvey olup saçma sapan triplere girmeyin. Sadece makul ve mantıklı davranın yeter. Artık çoğu kişi alyans takmıyor. Bu yüzden en azından tanıştığınız insanlara flört etmeye çalışıp kendi kendine gelin güvey olmadan önce medeni durumunu kibar. Bir şekilde öğrenebilirsiniz.
Aşk acısını başkalarını tersleyerek mi geçirmeye çalışıyorsun?Ciddi misin.Birde dışarıda buluşmak mi istediniz ?
yok karar verdim bundan sonra ad-soyad sorularından sonra direkt ilk soracağım soru medeni hal olacakBaşka bir konuda da buna benzer cümleler kurmuştun. Çekim yasası mıdır nedir
Ne diyeyim bilemiyorum ben çok utanıyorum yüzüğü görünce shhdjdYüzük takması da Bi çözüm değil ki evden çıkınca çıkarır.Gerçi elbet unutur Bi gün eline ayağına dolaşır. Yalnız o yüzükle cezbedebileceği de çok kadın var. Özellikle evli adamlara kafayı takanlar. Konu sahibi gibi öğrendiğinde geri duranlar zaten başlasa da bitiriyor. Yani yapmak isteyeni tutmak çok zor.
Konuda bundan bahsetmediniz ki normal karşılayanlar kimlerdi?
Kusura bakmayın ama konuya bunu yazmayıp, biraz hoşunuza gitmeyen yorumlar alınca eklediniz.
Karşı tarafın evliliğini sakladığını, size yürüdüğüne getirmeye çalışıyorsunuz ama bu adamın medeni durumunu değiştirmiyor.
Bir şey sormak istiyorum. Evet yüzük takmamak bir tercih ama yüzüğün amacı hayatında biri olduğunu belli etmek değil mi? Ciddiyim ben hep böyle bir anlam yükledim. Hayatımda biri var, evliyim/nişanlıyım mesajı. Dışarıda bile yakışıklı çekici birini görsem yüzüğünü görünce daha da bakmıyorum utanıp vicdan yapıp. Bakmayla yemedik adamı ama niye bakayım başka bir kadının bir kız kardeşimin hayatında sonuçta ve apaçık da görüyorum. Ama yüzük yoksa iş okul vs aynı ortamdaysam en azından öğrenene kadar hislerim sürüyor yani beğenme çekilme falan. Bir yüzük bütün bu şaibeyi uzaklaştıracakken takmamak neden? Hep kızmışımdır. beni de hep takmak istemeyenler bulur birkaç kez ciddi ilişkim oldu hep bak takmam haberin olsun muhabbeti.
Ha yüzük sevmiyor musun, takmasan da sadakatinden şüphe yok mu? Ararsın eşini kızla çalışırken “canım işim şu saatte bitecek istersen yemeği x yerde yiyelim” falan dersin yani ne bileyim. Ya da mesela ben birini seviyorsam herhangi bir konuda mutlaka geçer bahsi. Erkek arkadaşımla şuraya gittik kahvesi güzel, erkek arkadaşımla programımız var falan ne bileyim ya adamın da suçu var yapmayın şimdi allah aşkına. El okşama tesellisine ne gerek vardı
Yüzük niye takmıyorlar tamam yüzükle de yapan var ama taksınlar.
Ben beni ısrarla çaya kahveye davet eden yüzsüzün evli olduğunu o kadar zor öğrendim ki. Aynı konu sahibi gibi ya kabul etseydim diye çok üzüldüm. Sosyal medya yok, yüzük yok, çaya kahveye davet ve flört var, ve ben kırk takla ile öğreniyorum. Eğer yüzüğü olsaydı baştan bilir en iyi ihtimalle hakaret ederdim bu ne cüret diye.
neden başta elimi tutması detayına gireyim ki kendi hislerimden bahsederken bundan bahsetmem alakasız olurdu. soruma karşın bir üye aramızdaki samimiyetin boyutuyla ilgili soru sorduğu için konuya bir örnek verme amacıyla söyledim sizin derdiniz ne yahu bir size cevap vermiyorum siz de cevap vermedikçe deliriyorsunuz ahahsshh
bir de yaşımı ve akademide olup olmadığımı sorgulamışsınız da sosyal becerisi düşük olan biri gayet akademik başarılar elde edebilir merak ediyorsanız master programımı oldukça başarılı bir üniversitede dereceyle tamamlamıştım, doktorada da iyi gidiyor gibiyim bunlarla konumuzun alakası nedir öğrenebilir miyim ? bir insanın sosyal becerileri düşük akademik becerisi yüksek olabilir artık nerden vuracağınızı şaşırdınız şu konuda tek çıkıntı yorum yapan sizsiniz sizin de bir ağrınız var zorlamayın kendinizi artık.
Seninle aynı yaşta akademideyim. Evli değilim. Bekarım.
Böyle alçak şekilde yok ağrın var gibi ifadeler çok çirkin.
Yaşını ve akademide olup olmamanı sorgulamamın nedeni sanki bu çevrelerde hiç bulunmamışsın, yaşın daha çok gençmiş gibi davranmandan kaynaklı. Bunun okulunu eğitimini aşağılamakla alakası yok.
Hiç öyle akademide bulunmuş, kadın erkek aynı ortamda iş amaçlı bulunmuş gibi tavırların yok. Senin için gece iş için gereken şeylere cevap verilmesi bile umut olmuş, halbuki çok normal bir şey bu.
yok öyle olmadı bu bilgiyi ilk nerede eklediğime sayfaları gezip bakarsanız buradaki bir üyeye aradaki samimiyetin boyutuyla ilgili sorduğu soruya nazaran söylediğimi görürsünüz. buradaki çoğu sert eleştiriyi kabul ediyorum zoruma giden yorum olmuyor dolayısıyla dediğiniz gibi bir şey yapmaya ihtiyacım yok
Elimi teselli etmek için tuttu diye yazdığınız mesajida okudum, kimse bu normal dememiş, siz belirttim ama normal karşılayanlar oldu demişsiniz.belirttim ama normal karşılayanlar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?