evli olduğunu anlamamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yüzük takması da Bi çözüm değil ki evden çıkınca çıkarır. Gerçi elbet unutur Bi gün eline ayağına dolaşır. Yalnız o yüzükle cezbedebileceği de çok kadın var. Özellikle evli adamlara kafayı takanlar. Konu sahibi gibi öğrendiğinde geri duranlar zaten başlasa da bitiriyor. Yani yapmak isteyeni tutmak çok zor.

Sizin gibi kadınları okuduğumda cidden iş arkadaşından kocalarını kıskanan kadınlara hak vermeye başladım. Bizim kadınlara medeni erkek gördü mi hemen işi başka yere yormaya çalışıyorlar.
Sonsuz+++ Eşimin iş arkadaşlarından alt biriminde çalışan kadınlardan biri alakalı alakasız saatlerde arar iş hakkında sorular sorardı sonra bi davette denk geldik kadın bana "ben x beyi belirsiz saatlerde arıyorum ama benim yüzümden aranız açılsın istemem" dedi. "Sizin bizim evliliğimiz üzerinde bi etkiniz olamaz merak etmeyin" dedim. Çok bozulmuştu o zaman sonra birim değiştirmişti.

ben de bunu söylüyorum fakat söyledikçe linçleyen çok yüksek zekalar mevcut. evliyse ben anlamamışsam benim sosyal zekam düşükse, böyle şeyleri anlamada fark etmede özrüm varsa sen hissettirirsin. hissettirmedi diye de art niyetle suçlayamam ama keşke o kadar zaman ufak da olsa evli olduğunu hissettirseydi.

adamla flört etmeye çalışmış derken ? adamla flört etmeye çalıştığıma dair 1 tane kanıt gösterir misiniz ?

gelin güvey olmuş derken ? birine karşı hiçbir beklenti duymadan hoşlanmak mı gelin güvey olmak. o zaman kimse kimseden hoşlanmasın. adam benden hoşlandı diye düşünsem haklısınız da benim bir gram beklentim olmadı.

Ne diyeyim bilemiyorum ben çok utanıyorum yüzüğü görünce shhdjd

yok öyle olmadı bu bilgiyi ilk nerede eklediğime sayfaları gezip bakarsanız buradaki bir üyeye aradaki samimiyetin boyutuyla ilgili sorduğu soruya nazaran söylediğimi görürsünüz. buradaki çoğu sert eleştiriyi kabul ediyorum zoruma giden yorum olmuyor dolayısıyla dediğiniz gibi bir şey yapmaya ihtiyacım yok

Tanımadığı birine aşırı derecede duygu yuklemekte bana garip geliyor. Yüzüğü bazen takıyorum, bazen takmıyorum. Yüzük takmayan insan niye durduk yere suçlu olsun ki, kanun mu var?

Bekar sanıp tanışmak isteyeni de hiç suçlu bulmadim(basima geldi) ama uzaktan uzaga bin tane senaryo kafasinda kuracagina yakindan tanimak istedigini belli etse evli olan adam\kadin zaten hayatında biri olduğunu belli eder bir şekilde. Sevgiliyken de yüzük takmıyorduk neticede kimse kimseyi zorla yemiyordu. Bakmakla tükenmez kimse.

Seninle aynı yaşta akademideyim. Evli değilim. Bekarım.

Böyle alçak şekilde yok ağrın var gibi ifadeler çok çirkin.

Yaşını ve akademide olup olmamanı sorgulamamın nedeni sanki bu çevrelerde hiç bulunmamışsın, yaşın daha çok gençmiş gibi davranmandan kaynaklı. Bunun okulunu eğitimini aşağılamakla alakası yok.

Hiç öyle akademide bulunmuş, kadın erkek aynı ortamda iş amaçlı bulunmuş gibi tavırların yok. Senin için gece iş için gereken şeylere cevap verilmesi bile umut olmuş, halbuki çok normal bir şey bu.

on tane gereksiz linç içeren yorum yazıp karşıdakine gerekli tahriği yaptıktan sonra aa çok çirkin ifadeler demek ne kolay. anksiyetemi tetikliyorsun begüm baş ağrısı yapıyorsun begüm yardımcı olmuyorsun begüm yazma lütfen, güle güle

belirttim ama normal karşılayanlar oldu
Elimi teselli etmek için tuttu diye yazdığınız mesajida okudum, kimse bu normal dememiş, siz belirttim ama normal karşılayanlar oldu demişsiniz.
Sizin daha önceki evli olduğunu öğrendiğiniz adamla ilgili yazdığınız ayrıntılara bakarsak, bu anlık el tutmanin de farklı bir amaç barındırmadığinın gayet farkında olduğunuzu düşünüyorum. O an farklı bir şey düşünemedim diye de belirtmişsiniz kendinizde zaten. Size gecen duygu bir flört çabası değilmiş demek ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…