evli olduğunu anlamamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladım tabiki benim garibime giden kadının kahve içmeye çağırması.Cevremde hiç duymadım.

Zaten üniversitelerde hocaların odasında çay/kahve makineleri var. Katlarda da oluyor bazı üniversitelerde. Kantinlerde var. Kampüs içersinde kafeler vardır iyi kötü.
Öyle laf arasında bile "gelin bir çay/kahve içelim" denilebiliyor bu şartlarda. Bunlar iş arkadşaı için daha normal, sıradan bir şey.

Tahin haklısın ama benim de üniversitede bir hocam vardı çok severdi üzeri örtülü flörtü. Hayatında biri varken de yokken de aynıydı. Hatta bir gün demişti ki bana eskiden kızlar hiç bakmazdı hoca oldum kadınlar pervane oldu. İlgisini haklı olarak üzerine alınıp açılan olursa da müthiş keyif alırdı var yani yok değil.
Konu sahibi evli olduğunu öğrendikten sonra sınırını koruduğu için suçlayamıyorum onu.

Hep ayni tarz adamlari secmek genelde bilincaltiyla ilgilidir.
Kimisi der hepsi alkolikti biri cikar 3 kere evlendim 3u de cimriydi gibi. Bunu farkinda olmadan bilincaltiyla yapariz. Size tam aciklayamam arastirin isterseniz. Mesela belki de bir sekilde kirilmaktan korkup olmayacak insanlara yoneliyorsunuzdur gibi gibi
Bununla ilgili kitaplar da var

Oldu olacak sevgili olunduğu an yaka kartı çıkartsınlar, yakalarına dikkat hayatında biri vardır yazsın adamlar.

Birini beğenmek, hoşlanmak çok normal bir şey. Bir insan evli birinden de hoşlanabilir, beğenebilir. Önemli olan sınırları korumak. Bu kadın için, ve erkek için geçerli.

Bunu sinir etmek için yazmıyorum yanlış anlama ama bir kadının karşısına, hep yüzük takmayan evli kişiler çıkıyorsa, bundan şikayet ediyorsa üstüne "neden eşinden sevgilisinden bahsetmeyip umut veriyor" diyorsa burada kadının bakış açısında sıkıntı vardır.

ayy kırmızı odadaki rezzan gibi

bu benim başıma ilk defa geldi. .

bu arada evli olduğu aklıma asla gelmiyor yüzüğü yok

aklıma takılan şu, neden hoşlandıklarım genelde evli çıkıyor ? bende mi anlamamazlık var bilmiyorum ama nadiren birinden hoşlanırım onun da bir süre sonra evli olduğunu öğrenirim hiç şaşmaz.

Bu benim basima ilk defa geldi demissiniz ama sonrasinda yazdiklariniz ilk defa olmadigini gosteriyor. Zaten sizin daha onceden de benzer bir konunuz vardi diye hatiriyorum. Onun da alyansi yoktu.

Tavsiyem bu kadar cabuk kapilmayin. Zira bekar olsa bile bu kadar cabuk kapilmaniz bana normal gelmedi.

Konu sahibini bende suclamadim aslinda ama karşı tarafta suçlu değil. Durumu biraz evli ama şöyle yapıyora getirmeye çalışmış sonradan. Ki gerçekten bir ışık almış olsa bana öyle baktı, böyle dedi diye mutlaka yazardı konuda. Daha önce de benzer bir olay yaşamış, karşı tarafla arasında çekim olduğunu, sürekli bakıştıklarini falan yazmış. Burada tamamen kendi hissettiklerinden bahsetmiş sonradan eklediği teselli için elimi anlik tuttuyu saymazsak.

Estağfurullah neden yanlış anlayayım Bilmiyorum belki ben çok belli ediyorumdur hayatımda biri varken. Aman biri samimiyeti ilerletir de rahatsızlık duyarım diye çıtlatırım hep zaten yayılır haberi agshdh

Konu sahibinin eski konularına bakmadım aslında. Eğer genel itibariyle böyleyse sıkıntı kendisinde olabilir ama kendisi de söylemiş zaten. Bilemedim ki şimdi.

Ama yüzük takmayı son nefesime dek savunacağım hele birini beğendiyse yüzüğünü çıkarıp cebine koyan erkekleri gördükten sonra daha da savunuyorum hayır kimlik sorsak yenilerde yazmıyormuş da medeni hal
Allah herkesi istemeden bilmeden de olsa bir başka kadının vebaline girmekten onu üzmekten korusun ya.

Hmm, ilk kendisini suçlayıp yazdı üstüne gelinince detay verdi diye düşündüm bu açıdan bakmadım.
Zor işler zor. Allahtan ilerlememiş durum.

Adamın hakkını yemeyelim; onun alyansı varmış, konu sahibi fark etmemiş.

24 Eylül 2022 konusundan
gel gelelim zurnanın zırt dediği yere gözüm salak aşıklar gibi öyle kör olmuş ki ikinci gün adamın alyansını fark ettim. etmemle birlikte kendimi çok zavallı ve kötü hissetmeye başladım.

Sizin gibi kadınları okuduğumda cidden iş arkadaşından kocalarını kıskanan kadınlara hak vermeye başladım. Bizim kadınlara medeni erkek gördü mi hemen işi başka yere yormaya çalışıyorlar. Adam size yeşil işık yakmamış gayet kibar bir şekilde yardımcı olmaya çalışmış, iş dışında size yaklaşmamış, flört etmeye çalışmamış, siz buna rağmen adamın medeni halini bile öğrenme gereği duymadan adamla flört etmeye çalışmış kendi kendine gelin güvey olmuş, şimdi de kendinizce mesafe koyacakmışsınız. Adama neden mesafe koyacaksınız, insan gibi size yardımcı olmaya çalıştığı için mi? Neye kime trip atıyorsunuz anlamadım. Hep başıma bu geliyor diyorsunuz ya mantıklı biri gibi tanıştığınız erkeklerle flört etmeye çalışıp gelin güvey olmadan önce medeni halini öğrenirseniz bir sorun yaşamazsınız. Ayrıca hep kadınlara söylüyorum sizin gibi kadınların şu tavırlarını anlamıyorum size özel olarak flört etmeye çalışmadan iş ve öğrenim hayatında medeni bir şekilde yardımcı olan erkeklere böyle kendi kendimize gelin güvey olup saçma sapan triplere girmeyin. Sadece makul ve mantıklı davranın yeter. Artık çoğu kişi alyans takmıyor. Bu yüzden en azından tanıştığınız insanlara flört etmeye çalışıp kendi kendine gelin güvey olmadan önce medeni durumunu kibar. Bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Bi elinizi okşamasına çok anlam yüklemişsiniz ama o eskidendi. Şimdi aylarca beklemiyor insanlar, içinde olan içinde tutmuyor atıyor adımı, hızlı bir çağda yaşıyoruz. İnsanlar içinden geleni yaşamak konusunda çok aceleci artık, kimsenin vaktini kaybedesi yok. Adam evli de olmayabilirdi. Böyle kaçak göçek tavırlar ile nereye kadar gidecekti? Siz böyle her güzel davranışa akıp giderseniz çok üzülürsünüz o da var.

Ben adam tiksindim. Kadın erkek arkadaşlığı birlikte iş yapması çok normal. Ben bol erkekli kurumda tek kadın olarak çalıştım yıllarca. Şimdi de 3-5 kadınız 50-60 erkek.
Ama bu adam flört etmeye çalışmış belli ki. Ve evli olduğunu kendi çabanla öğrenmişsin. Demek ki sıkıntılı biri. Pek muhatap olmamaya bak. Sadakatli insan bir şekilde evli olduğunu hissettirirdi.

Bizim okulda bir asistan vardı. 2 yil sonra ogrenmiştik meger evliymiş. Evli insan laf arasinda illa bahseder bence. Bahsetmemesi abes geldi bana.

neden başta elimi tutması detayına gireyim ki kendi hislerimden bahsederken bundan bahsetmem alakasız olurdu. soruma karşın bir üye aramızdaki samimiyetin boyutuyla ilgili soru sorduğu için konuya bir örnek verme amacıyla söyledim sizin derdiniz ne yahu bir size cevap vermiyorum siz de cevap vermedikçe deliriyorsunuz ahahsshh

bir de yaşımı ve akademide olup olmadığımı sorgulamışsınız da sosyal becerisi düşük olan biri gayet akademik başarılar elde edebilir merak ediyorsanız master programımı oldukça başarılı bir üniversitede dereceyle tamamlamıştım, doktorada da iyi gidiyor gibiyim bunlarla konumuzun alakası nedir öğrenebilir miyim ? bir insanın sosyal becerileri düşük akademik becerisi yüksek olabilir artık nerden vuracağınızı şaşırdınız şu konuda tek çıkıntı yorum yapan sizsiniz sizin de bir ağrınız var zorlamayın kendinizi artık.

birinin sesinden etkilenme durumu ilk defa oldu dedim yoksa konumda da defalarca kez belirttim zaten neden hoşlandıklarım hep evli çıkıyor diye. sorumun ana teması da halihazırda bu. tavsiye için teşekkürler bana da normal gelmeyen şeylerim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…