- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.841
- 123
- Konu Sahibi gweny chopstick
-
Anladım tabiki benim garibime giden kadının kahve içmeye çağırması.Cevremde hiç duymadım.
Tahin haklısın ama benim de üniversitede bir hocam vardı çok severdi üzeri örtülü flörtü. Hayatında biri varken de yokken de aynıydı. Hatta bir gün demişti ki bana eskiden kızlar hiç bakmazdı hoca oldum kadınlar pervane oldu. İlgisini haklı olarak üzerine alınıp açılan olursa da müthiş keyif alırdıAdamın farklı bir niyeti olsa aylardır bir girişimde bulunurdu.
Evli olup her türlü haltı yiyen bir sürü erkek var evet ama sırf kibar, işle ilgili yardımda bulunuyor diye kimseyi suçlu olan etmeye gerek yok.
Kimse de evli olduğunu ispat etmek, yüzük takmak zorunda değil. Mühim olan davranışlardır. Takılan yüzüklerin,medeni halin bilinmesine rağmen kimler neler neler yapıyor.
Bir şey sormak istiyorum. Evet yüzük takmamak bir tercih ama yüzüğün amacı hayatında biri olduğunu belli etmek değil mi? Ciddiyim ben hep böyle bir anlam yükledim. Hayatımda biri var, evliyim/nişanlıyım mesajı. Dışarıda bile yakışıklı çekici birini görsem yüzüğünü görünce daha da bakmıyorum utanıp vicdan yapıp. Bakmayla yemedik adamı ama niye bakayım başka bir kadının bir kız kardeşimin hayatında sonuçta ve apaçık da görüyorum. Ama yüzük yoksa iş okul vs aynı ortamdaysam en azından öğrenene kadar hislerim sürüyor yani beğenme çekilme falan. Bir yüzük bütün bu şaibeyi uzaklaştıracakken takmamak neden? Hep kızmışımdır. beni de hep takmak istemeyenler bulur birkaç kez ciddi ilişkim oldu hep bak takmam haberin olsun muhabbeti.
Ha yüzük sevmiyor musun, takmasan da sadakatinden şüphe yok mu? Ararsın eşini kızla çalışırken “canım işim şu saatte bitecek istersen yemeği x yerde yiyelim” falan dersin yani ne bileyim. Ya da mesela ben birini seviyorsam herhangi bir konuda mutlaka geçer bahsi. Erkek arkadaşımla şuraya gittik kahvesi güzel, erkek arkadaşımla programımız var falan ne bileyim ya adamın da suçu var yapmayın şimdi allah aşkına.
Yüzük niye takmıyorlar tamam yüzükle de yapan var ama taksınlar.
Ben beni ısrarla çaya kahveye davet eden yüzsüzün evli olduğunu o kadar zor öğrendim ki. Aynı konu sahibi gibi ya kabul etseydim diye çok üzüldüm. Sosyal medya yok, yüzük yok, çaya kahveye davet ve flört var, ve ben kırk takla ile öğreniyorum. Eğer yüzüğü olsaydı baştan bilir en iyi ihtimalle hakaret ederdim bu ne cüret diye.
ayy kırmızı odadaki rezzan gibiAaaaa sen lisedeyken minicik çocuksun, kartoroz evli barkli adam sana mı yürüyordu
benim konudaki adamın pislikligi yok, açık konuşmak gerekirse.
Arkadaşım ümit ettiği için her şeyden bir anlam çıkarıyordu. Mesela arkadaşım o gün toplantida başkasının yanına oturuyor , 'cok bozuldu, bana hiç bakmadi' diyor. Burada adamın bir mesajı yok ki, arkadaşım buluttan mana çıkartıyor. Ya da Herkes acikiyor cumbur cemaat kafeye gidiyorlar. O kalabalıkta arkadaşımın caprazina denk geliyor falan, kız da mana çıkartıyor.
Adam pislik olsa, şerefsiz olsa neler yaşanırdı aralarında, adamın haberi bile yoktu kızın ilgisinden. Varsa da hiç umit vadedecek bir hareketi olmadı.
bu benim başıma ilk defa geldi. .
bu arada evli olduğu aklıma asla gelmiyor yüzüğü yok
aklıma takılan şu, neden hoşlandıklarım genelde evli çıkıyor ? bende mi anlamamazlık var bilmiyorum ama nadiren birinden hoşlanırım onun da bir süre sonra evli olduğunu öğrenirim hiç şaşmaz.
Konu sahibini bende suclamadim aslinda ama karşı tarafta suçlu değil. Durumu biraz evli ama şöyle yapıyora getirmeye çalışmış sonradan. Ki gerçekten bir ışık almış olsa bana öyle baktı, böyle dedi diye mutlaka yazardı konuda. Daha önce de benzer bir olay yaşamış, karşı tarafla arasında çekim olduğunu, sürekli bakıştıklarini falan yazmış. Burada tamamen kendi hissettiklerinden bahsetmiş sonradan eklediği teselli için elimi anlik tuttuyu saymazsak.Tahin haklısın ama benim de üniversitede bir hocam vardı çok severdi üzeri örtülü flörtü. Hayatında biri varken de yokken de aynıydı. Hatta bir gün demişti ki bana eskiden kızlar hiç bakmazdı hoca oldum kadınlar pervane oldu diye. İlgisini haklı olarak üzerine alınıp açılan olursa da müthiş keyif alırdıvar yani yok değil.
Konu sahibi evli olduğunu öğrendikten sonra sınırını koruduğu için suçlayamıyorum onu.
Estağfurullah neden yanlış anlayayımOldu olacak sevgili olunduğu an yaka kartı çıkartsınlar, yakalarına dikkat hayatında biri vardır yazsın adamlar.
Birini beğenmek, hoşlanmak çok normal bir şey. Bir insan evli birinden de hoşlanabilir, beğenebilir. Önemli olan sınırları korumak. Bu kadın için, ve erkek için geçerli.
Bunu sinir etmek için yazmıyorum yanlış anlama ama bir kadının karşısına, hep yüzük takmayan evli kişiler çıkıyorsa, bundan şikayet ediyorsa üstüne "neden eşinden sevgilisinden bahsetmeyip umut veriyor" diyorsa burada kadının bakış açısında sıkıntı vardır.
Hmm, ilk kendisini suçlayıp yazdı üstüne gelinince detay verdi diye düşündüm bu açıdan bakmadım.Konu sahibini bende suclamadim aslinda ama karşı tarafta suçlu değil. Durumu biraz evli ama şöyle yapıyora getirmeye çalışmış sonradan. Ki gerçekten bir ışık almış olsa bana öyle baktı, böyle dedi diye mutlaka yazardı konuda. Daha önce de benzer bir olay yaşamış, karşı tarafla arasında çekim olduğunu, sürekli bakıştıklarini falan yazmış. Burada tamamen kendi hissettiklerinden bahsetmiş sonradan eklediği teselli için elimi anlik tuttuyu saymazsak.
Bu benim basima ilk defa geldi demissiniz ama sonrasinda yazdiklariniz ilk defa olmadigini gosteriyor. Zaten sizin daha onceden de benzer bir konunuz vardi diye hatiriyorum. Onun da alyansi yoktu.
Tavsiyem bu kadar cabuk kapilmayin. Zira bekar olsa bile bu kadar cabuk kapilmaniz bana normal gelmedi.
gel gelelim zurnanın zırt dediği yere gözüm salak aşıklar gibi öyle kör olmuş ki ikinci gün adamın alyansını fark ettim. etmemle birlikte kendimi çok zavallı ve kötü hissetmeye başladım.
Aaa ilk konuda yazmamış şok oldumAdamın yüzüğü varmış fark edememek nasıl oluyor
Bizim okulda bir asistan vardı. 2 yil sonra ogrenmiştik meger evliymiş. Evli insan laf arasinda illa bahseder bence. Bahsetmemesi abes geldi bana.yani açıkçası adama çok fena yürüme gibi planlarım vardı. her yönden iyi geleceğini hissediyordum. onun eski danışmanı benim de şuanki danışman hocam işte x de karısıyla şuraya şuraya gitmiş dediği an avanak abdi gibi kaldım
Konu sahibi gerçekten 26 yaşında ve akademide misin? Evet hiçkimse oturup eşinden sevgilisinden pat diye konu açmıyor. Ama yeri geliyor konuşuluyor. Hem sen bu kadar konu açamadığın biriyle ilgili nasıl bu kadar hayal kurma noktasına geldin? Aylardır konuştuğun, arabayla seni evden alan biriymiş. Evli olmayı geçtim hayatında biri olma ihtimali de mi aklına gelmedi.
Bilinçli bir şekilde konuyu karşısındaki adamın sana yürüdüğüne ve evli olduğunu saklamaya getirdiğinin farkında mısın? Nerdeyse kandırıldım diyeceksin. İlk başta anlatmadığın şeyleri sonradan ekleyerek yok elimi tuttu okşadıya getiriyorsun.
Adamın yüzüğü varmış fark edememek nasıl oluyor
dimi AllahtanAltın alyansı fark etmemek ilginçti hakikaten.Allahtan 2.gün fark etmişti.
Bu benim basima ilk defa geldi demissiniz ama sonrasinda yazdiklariniz ilk defa olmadigini gosteriyor. Zaten sizin daha onceden de benzer bir konunuz vardi diye hatiriyorum. Onun da alyansi yoktu.
Tavsiyem bu kadar cabuk kapilmayin. Zira bekar olsa bile bu kadar cabuk kapilmaniz bana normal gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?