- 23 Ağustos 2022
- 322
- 765
- 23
- Konu Sahibi gweny chopstick
-
Benim takildigim tek yer, inanilmaz donanimli, babacan dediginiz adamin 32 yasinda olmasi32 yasinda gencliginin baharinda bir adam iste, dev aynasinda gorme adami
Benim 37 yaşındaki eşim hâlâ deli gibi oyun konsolunda oyun oynuyor.Benim takildigim tek yer, inanilmaz donanimli, babacan dediginiz adamin 32 yasinda olmasi32 yasinda gencliginin baharinda bir adam iste, dev aynasinda gorme adami
Hmm pek iyi niyetli gelmedi bana.çalışmak için okula gidecektik kendisi gecikmemem adına arabayla almıştı beni arabadan inerken ben telefonda kendi hocamdan azar yeyince kendisi de duydu ve teselli etti. arabadaydık kısacası
nasıl okşadı
Ay adam resmen yoklamış.çalışmak için okula gidecektik kendisi gecikmemem adına arabayla almıştı beni arabadan inerken ben telefonda kendi hocamdan azar yeyince kendisi de duydu ve teselli etti. arabadaydık kısacası
Var öyle pislik adamlar. Daha ben lise öğrencisiyken birisi teklif etti, aman bir ilgi, bir alaka. Adam bana ölüyor bitiyor, tabi ben bilmiyorum ilgisi hoşuma gidiyor.İyi de her kahve içen, yemek yiyen, konsere tiyatroya giden insan bunu artniyetle yapmaz ki. Kadınlar da pekala insanları bir yerlere davet eder , iş arkadaşlarıyla yemek yer , fazla bileti vardır kadin-erkek arkadaşlarına teklif eder, ya da bir organizasyona gidecektir herkese yayar bilet alınsın kalabalık gidelim diye.
Sosyal hayatta gayet olağan seyler bunlar.
Gweny de öğrenmiş artık evli olduğunu, davet etmez zaten.
Üzüldüm konusuna
Benim bir arkadaşım da asla kimseden hoşlanan biri değil. Yaşı kırka yaklaştı, hoşlandığı kişi sayısı birdi, onunla da olmadı. Derken bir anda iş vasıtasıyla tanıdığı adama ask ve hayranlık arasinda bir şeyler beslemeye başladı. Arkadaşımın bir anda hayat odağı kaydı. Denk gelecekleri günler için kombinler hazırlar giyer giyer atardı, bugün oturayım diye sandalyemi çekti, bugün kalem verdi, bugün Ali'yle oturuyordum bozuldu gitti , bugün gülerken gozgoze geldik falan, her şeyden anlam çıkarır dururdu. Adamın herhangi bir sosyal medyasini da bulamadık. Böyle bir bucuk seneye yakın zaman geçti, bazen bir tık ilerleme katettiler yemek saatinde birkaç kişi yemeğe çıkıp falan. Derken derken adamın evli olduğunu öğrendi , sağlam bir kaynaktan
Tüm dünya başına yıkıldı.
O yüzden anlayabiliyorum seni
Suan icinde bulundugunuz daha kolay olurdu acikcasi .ya hocam siz de var mi hanim coluk cocuk cumlesi su duygulari yasamaktan daha kolay .32 -33 yas evli olmaya cok musait bir yas ulkemizdezaten sorun da burada. akademide kimse medeni durumundan bahsetmiyor daha önce şahit olmadım. herhalde bekardır yaa dediğim hocalarımın evli çıktığını da öğrendim rastgele. böyle bir ortamda ben nasıl sorabilirim ki ? öyle ağzından laf alma huyu da yok bende ya açıkça sorarım ya da hiç sormam. bu adama açıkça evli misiniz hocam diye sorsaydım yanlış anlamaz mıydı ?
Yok kuzucum artık kadınlarda teklif ediyor.Anladım tabiki benim garibime giden kadının kahve içmeye çağırması.Cevremde hiç duymadım.
Estağfurullah arkadaşım.ufak ve yobaz bir şehirdeyim buranın insanı herhalde evli olsa gece telefona bakmaz, uzun uzun telefonda konuşmaz, mecbur olmamasına rağmen ekstra işlerime yardım etmez diye düşündüm bu da benim hatam oldu.
Aaaaa sen lisedeyken minicik çocuksun, kartoroz evli barkli adam sana mı yürüyorduVar öyle pislik adamlar. Daha ben lise öğrencisiyken birisi teklif etti, aman bir ilgi, bir alaka. Adam bana ölüyor bitiyor, tabi ben bilmiyorum ilgisi hoşuma gidiyor.
Canım eşim, kahramanım öğrenmiş adamın evli olduğunu, yermisin yemezmisin.
Adam hayatımı kurtardı, karşılığında bende ona bir hayat verdim.
zaten sorun da burada. akademide kimse medeni durumundan bahsetmiyor daha önce şahit olmadım. herhalde bekardır yaa dediğim hocalarımın evli çıktığını da öğrendim rastgele. böyle bir ortamda ben nasıl sorabilirim ki ? öyle ağzından laf alma huyu da yok bende ya açıkça sorarım ya da hiç sormam. bu adama açıkça evli misiniz hocam diye sorsaydım yanlış anlamaz mıydı ?
Siz bu konuyu bir yıl önce falan yine açmıştınız. Yine ilk tanışmada çok etkilenmiş ve evli olduğunu anlamamış sonra anlamıştınız. Hem de adamın alyansı olmasına rağmen. Hep aynı hikaye güncelleyin kendinizi :)
Konuda bundan bahsetmediniz ki normal karşılayanlar kimlerdi?belirttim ama normal karşılayanlar oldu
açıkçası ben dersle ilgili kötü bir durum yaşadığımda teselli amaçlı da olsa ellerimi tutup tutup okşamasını buradakiler bunu normal karşılayabilir. benim bir yerlerimde geri kafalılık var ve evli bir adamın bu amaçla da olsa ellerimi tutup okşaması şuan düşününce yanlış geliyor. eğer bekar olsaydı böyle düşünmezdim
Anladım tabiki benim garibime giden kadının kahve içmeye çağırması.Cevremde hiç duymadım.
Benim takildigim tek yer, inanilmaz donanimli, babacan dediginiz adamin 32 yasinda olmasi32 yasinda gencliginin baharinda bir adam iste, dev aynasinda gorme adami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?