evli üç çocuklu anne

Evet almasaydın yapmasaydın kelimeleri sürekli dönüp duruyor bende çok bunaldım kendimi anlatamamaktan bunu gizleyip söylemememde tuz biber oldu şimdi bu güven nasıl sağlanacak her konuda güvenmezse artık hep şüphe olacak içinde

Aynen öyle buna rağmen tamam haklısın deyip susuyorum sadece çocuklarım bir arada olsunlar diye
Çok da boynunuzu bükmeyin.
Evine market alışverişi yapsaymış paşam ,yatırım yapacağına. Adam 5 nüfusun gıda alışveriş masrafını size yıkıp yatırım yapması normal değil. Herkes normal karşılamış ama asla değil

Benim koca da napıyorsun bunca parayı dedi bir kere
Aldım bir ajanda,içine kalem kalem yazdım neye ne harcadım diye
Gördü gününü sustu. Onu yapmak lazım,anlamayan anlamıyor çünkü.

Malesef şuan ağzımı açamıyorum hala kendini haklı görüyor ama ben buna rağmen sen haklısın diyorum çünkü sinirli hali gerçekten çok kötü eşimin bi de böyle bi şok geçirince dünyası başına yıkılmış gibi hissediyor ve bunların sebebi beni görüyor

Benim koca da napıyorsun bunca parayı dedi bir kere
Aldım bir ajanda,içine kalem kalem yazdım neye ne harcadım diye
Gördü gününü sustu. Onu yapmak lazım,anlamayan anlamıyor çünkü.
Evet keşke öyle yapsaymışım hata yine her türlü bende malesef gizlemem ben hallederim demem güven hiç birşey kalmadı

Boşayamaz çünkü daha pahalıya patlar bu. Ben hala boynunuzu bükmeyin diyorum. Yüz vere vere bu hale getirmişsiniz üzgünüm ama.

Boşayamaz çünkü daha pahalıya patlar bu. Ben hala boynunuzu bükmeyin diyorum. Yüz vere vere bu hale getirmişsiniz üzgünüm ama.
Şuan kendimi savunacak durumda değilim eşimin öfkesinin geçip beni anlayacağı günü bekliyorum dicem ama gizlemem bunu saklamam güveni tamamen bitirdi şüpheyi artırdı beni zor günler bekliyor olacak

Peki tamam eşinize söylediniz. Şu an evde küçük bi kıyamet koptu. Sinirli sizinle konuşmuyor kavga ediyor tamam. E peki bu borç n'olacak şimdi? Nasıl ödenecek yani bunun için bişey yapacak mı bari? Yani yerinizde olsam giyim, mutfak alışverişini eşime devreder kullandığım arabanın benzin masrafı dışında bi şeyi yüklenmezdim. Maaşımdan da vermezdim. Bakalım beyefendi hem ev döndürüp hem yatırım yapabilecek mi haspam. Çok ezilip büzülüyorsunuz. Evet borç çok büyük gizlediğiniz için bi mahcubiyet olur ama bu boynum kıldan ince diyerek gezmenizi gerektirmiyor. Ailenizden başka hiçbişeye para yatırmamısınız çok ya da az olması yapma niyetinizi değiştirmiyor. Çocuklarınıza kıyamıyor olmanız, bağımlılığınızın da tetiklenmesine sebep olmuş olabilir bu çok normal. Eşiniz olmadan alışverişe çıkmayın ödeme de yapmayın bakalım çocuklarla baş edebilecek miymiş. Kıyafet istemese oyuncak istiyorlar erkek çocuk bi araba istese 200-300 en normal kalitede olanları. Büyük olan, kızınız ergenliğe giriyor onun masrafları tek başına bi dağ eder zaten. Yani hem size kızdım hem üzüldüm hem haksız buldum. Eşiniz de tepkisiyle haklıyken haksız duruma düşmüş artık nasıl toparlanır bilmem ama bu sebepten boşanılmaz. He bence eşiniz size bu sebeple yıllarınızı zehir edecekse boşanın gitsin en azından hem ev hem iş hem 3 çocuk üçgeni içinde çırpınırken bi de koca faktörü eklenmez.

Eşimin anne babası ayrı bu yüzden içinde geçmişten kalan kırılmışlığı var evde küçük değil baya büyük bi tartışma çıktı borçları ödemede bana yardımcı olacak borç büyük olunca elimi kolumu bağlıyor ses çıkaramıyorum yani bu adam bana yardımcı olmazsa mümkün değil altından kalkamam yani yine ona muhtacım ikinci çocuklar için çok zor olur ailenin çocuklar var deyip üzülmesi annem zaten hasta bi de bunu duyarsa yıkılır kadıncağız baştan kendimi frenleyip bu masrafları ona yıksaydım bunlar olmayacaktı

Ben zaten 900 bine sasiranlara şaşırıyorum. Tahminim konu sahibi borcu ödeyemeyince her seferinde yeni bir kredi çekti her seferinde böyle yapınca patladi zaten. Ayrıca yeme içme çok pahalı. Kıyafet ayni sekilde. Bu tutar bana 5-6 yılda olabilecek bir tutar geldi çok rahat. Tahminim eş kişisi de nasıl olsa hanım calisiyor, çocukları ve evi idare ediyor diye de işine geldi sesini çıkarmadı. Kadının banka hareketlerini açsak büyük ihtimalle sadece yiyecek içecek ve kıyafet çıkar. Banka verdikçe kadın da harcamış olay bu. Ben çocuğuma farazi konuşuyorum 2 günde 1 muz yediriyorsam konu sahibi her gün 1 muz yedirip üstüne bir de altın çilek almış yedirmis *3 bir de.

Aynen burda beni anlamış olan siz varsınız bu borcun neden bu kadar büyüdüğünü Yani sadece kıyafet ev masrafı zannediyor millet burda borcu borçla kapatıp büyümesi var

Kendinizi ezdirmeyin. Tamam eşinizden habersiz borç olması hoş bir şey değil bunu savunmuyorum ama siz eve, çoluğa çocuğa almissiniz. Şu anda borcu nasıl ödeyeceğinize odaklanın.

Bu kadar borcun üstüne bunu nasıl yaparım şuan eşimden başkası bana yardım edemez bunun üstüne gizlemeyin üstüne maaşımdan nasıl vermeyin eğer boşanma olmazsa çocuklar için iyi ama benim için zor bi evlilik olacak yani benim burnumdan getirecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…