evli ve çalısan bayanlar, herseye nasıl yetısıyorsunuz!

al benden de o kadar.zaten bu temızlık cok nankor bısey sılersın sılerın bı bakarsın aksama yıne tozlu yıne tozlu hanı dursa soyle 1 ay kadar o zaman sevılebılırdı.yıne senın onbes tatılın var bende ancak yaza on bes tatıl vr

slm cnm :)

valla pazarım süper geçti benimde ctesi akşamdan bazı işlerimi yaptım ütü çamaşır vs

pazar günüde eşimin bi işi vardı onun işi biene kadar benimde bitti 1 saate sonrasında kızımızıda aldık gesmeye çıktık bana biras direksiyon dersi verdi :) sora avm lerde alışveriş falan değişik oldu yani her pazar iş yapmaktan dış dünyayı unutmuşum:44:

aynen öle canım yaa yapyap nereye kadar ucu bucağı yok :2:

ya bızım artık ıcımız dısımız temızlık olmus.esımızle aılemızle nerdeyse az denılcek sekılde dısarda vakıt gecırıyoruz aslında bazen dıceksın kı aman bosver ara ara yaparım esıne cocuguna vakıt ayırcaksın.ben artık kara kara temızlık temızlık demıcem esım benımleyken mutlu vakıt gecırsın bende oyle en buyuk temızlık bu bence:)

aynen öyle canım yaaaa bende öle aman orası pis olmasın urası pis olmasın die bide kendimi paralıom pof yaa

evde çoçuk var imkan varmı olmamasına ..

evet bende öle düşünüyom bundan sora kendimi paralamıcam aynen :)

gullusen kayınvalıde cocuk ıstıyor bunu her fırsatta dıle getırıyor bızde suan beklemedeyız bırde eve ne zmn gecıceksınız dıyormus esıme melek ıstıyormu dıyormus bızım ıcın hıc gıtmesenız daha ıyı olur ama yınede sız bılırsınız dıyormus.benm uzuldugum nokta kızın aılesı gelırken cekınıyor gel dıyoruz cok gelmıyorlar ayrı evde olsanız gelırler belkı dıyormus

günaydın kızlar.
bende kısaca temizlik günlüğümü size anlatayım.haftada 6 gün akşam 7 gibi eve geliyorum.ben yemekleri bir gün önceden yapıyorum.yemek hazırlayıp pişirip yemeğe dermanım kalmıyor.(şeker hastasıyımda ) neyse yemekden sonra mutfak temizliği ve ertesi günün yemeği.evin genel temizliğini pazar günü 2-3 saatte eşimle hallediyoruz.çamaşırları hafta içi akşam yıkıyorum.bir akşamda ütü yapıyorum.tek tek ütülemeyi sevmem.haftada bir toplu ütü yapmak bana daha pratik geliyor.bence en önemlisi de evin düzenini kaçırmamak çünkü düzen kaçınca çalışan bayan için toparlamak zor olabilir.işlerin yığılmasına izin vermeden ufak ufak halletmek :)))

hepinize hayırlı mesailer bu arada.ha birde unutmadan diyeyim gün içinde hep akşamki programımı yaparım.tasarlarım ki akşam hemen halledeyimde öyle bir geçer zamanki dizisini izliyeyim.

sizin bugünkü programınızda ne var

cnm sen gec cıkıyorsun herhalde senın ısın daha zor valla.ne dıyelım allah yardımcımız olsun

hergün geç çıkmıyoruz eşimle birlikte çalışyoruz ama bazen böyle geç gidiyorz birda trafik derken inanın dün saat 22de evdeydik önceki akşam yemeğimi yapmıştım onları ısıtıp yedik sonra vurduk kafayı uyuduk ama bi yığın ütü bekliyo arkadaşlar bu akşamda yemeğim yok şimdiden bunları düşünüyorum

karışmak gibi olmasın ama önce bir evliliğiniz rayına otursun 5 aylık evliydiniz değil mi? kayınvalidene sende önce bi düzenimiz olsun (ayrı evi kastederek) ondan sonra elbet sıra çocuga da gelecek.diyebilirsin

gunaydın canım hosgeldın aramıza.bende senın gıbı haftada 6 gun 7 de evde oluyordum patronumla konustum cumartesılerı 2,30 da cıkıyorum artık o benm ıcın avantaj oluyor cnm.sımdı bıraz daha rahatım
bende gunduzden butun planımı yaparım eve gıdınce kayınvalıdemle beraber oturdugum ıcın yemek drdım yok sofra hazırla salata topla bulasıkları makınaya at hergunku ıssss..
tuvalet ve banyoyu yıkatıccam bırde sabah cok zor kalktım yatak odamda esyalar ve yatak hak getıre dagınık odamı toplayıp supurup
mobılyalarını sılıcem sonrada oturucam

sen kayınvaldenle aynı evdemisin şeker ?

ayrı olmak en iyisi öle bi düşünceniz varsa gerçekleştirin bence canım...

çoçuk olayıda kaç yıllık evliydin sen yani bende istemeyerek oldu 1,5 yıl üstüne bana kalsa 3 sene yapmıcaktım ama

şimdi iyikide olmuş dioyorumm :

canım ne buluyosunuz utulucek o kadar cok.kumas pantolan mu gıyıyor genelde esınız bız dgenelde spor gıyındıgımız ıcın camasırları topladıgımda guzelce katlıyorum bakıyorum utu mutu gerekmıyor cogunda nelerı utuluyorsunuz sız

yok cnm ben fıkırlerınız almak ıcın soyledım .ya bende senın gıbı dusunuyorum bır sene gecsın anca kendımızı hazır hıssederız.ama kayınvalıdemde hazır burdasınız yapın ben bakarım ıkınızde calısıcaksınız sonucta dıyor.ayrı eve cıkıncada bırının bakması gerekıcek o zmn da bundan farkı pek olmıcak gıbı dıyor.o konuda benı dusundurdu acıkcası

canım kesinlikle proğramlı olduktan sora güsel milerlio herşey ama bazen yan etkenler proğramına engel olabiliyo

ipin ucu kaçtımı sora yakalayamıom:S

henüz şuan bi proğramım yok hatta akşam yemeğim yok :44:

22,00 çok geç canım yaaa :S uyku vaktı gelmiş resmen ..

ütü olayını her çamaşırdan sora yaparsam sorun kalmıoda 2 3 makinedne sora yaparsam çok üşeniom.S

bende aynen o düşüncedeyim ütülerim var ve yemeğim yok

ne yapsak acaba yaa :)

ooo cnm sen en bastakı yazdıklarımı okumamıssın o zmn evet kayınvalıdemle oturuyorum daha 5 aycık evlı taze gelınım:)
evımızı aldık kırada suan bızde odemelerımızı subatta bıtırıcez sonrası marta rahatız para bırıktırıcez fıkrımız 2013 te ancak eve cıkmak eve tadılat yapılması lazım cunkı esyam yok yatak odam harıc bulur 1 seneyı.allah uzun omur versın cnm ya

valla ben çarşaf bile ütülüyom bazen:S atıom kenara diom yok ya gerek yok sora içim el vermiyo alıom bidaha ütülüyom

eşim kumaş giymes ama kot pantolonlarını ütülerim

kızımın çamaşırlarını elimden geldiği kadar ütülemeye çalışırım ..

canım evet okumamışım pardon :)

ya eğer sonunda huzur varsa gidilir bu yolda

yani kayınvalidende iyiyse idare ediyosanız sıkcaksın biras dişini

ama çoçuk mevzusu için çok erken bence en az 1 yıl geçmesi lazım ilk önce evliliğe bi alışın da çoçukda olur Allahın izninle

kayınvalidem bakacak demişin benimde kayınvaldem bakıo sabah götürüyom akşam alıom o bakıo die aynı evde oturmak zorunda değilsin yani

evlerde yakınsa ne alaa

Son düzenleme:

ben nevresım takımı falan hıc utulemem basa cıkamam carsafla falan.ama cocuk ayrı o hıjyen acısından tabıkı utulenmelı.kot pantolonları ve ıc camasırlarını utuluyodm bende esım ya ne gerek var askıda durunca duzelıyor dedım bısey olmuyor gıyınce sen bunları utuleme basına ıs acma dedı bende kumas pantolan bazı badılerı falan nadır cıkıyor utu problemım pek olmuyor o yuzden

ya havlular falan nebilim batıo bana hep ütülüom ..

eşimi annesi alıştırmış zammda kotları ütülü falan bende devam ediyom yani

çoçuğunkileri herşeyi ütülemeye çalışıom düşünün haftada 2 3 makine açıom onun çamaşırları içinn

gelin bendeki ütüyü düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…