- Konu Sahibi melekangel
-
canım evet okumamışım pardon :)
ya eğer sonunda huzur varsa gidilir bu yolda
yani kayınvalidende iyiyse idare ediyosanız sıkcaksın biras dişini
ama çoçuk mevzusu için çok erken bence en az 1 yıl geçmesi lazım ilk önce evliliğe bi alışın da çoçukda olur Allahın izninle
kayınvalidem bakacak demişin benimde kayınvaldem bakıo sabah götürüyom akşam alıom o bakıo die aynı evde oturmak zorunda değilsin yani
evlerde yakınsa ne alaa
yok kız ecler oyle pekte yakın degıl araba yok otobusle gıtsen 10 dakka ama otobuse kadar yurume cok var kayınvalıdem de rahatsız hormon hastası seker hastası vs.yuruyemıyor pek o yuzden gelemez annem desen ablamın oglusuna bakıyor 1,5 yasında bende esıme dıom bızı ıdare edıcek araba alalım ondan sonra cıkarız cocuk oluncada bırakır alırız aksamada dıyorum mantıklı dıyor.kayınvalıdem ıyıdır allah sukur ama cok tıtz kadın ya camları neredeyse 2 ayda bır sılmek ıster ben buna yetısemem o yuzden bı bakıyorum kayınpeder sılmıs bende o zmn utanıyorum eksık mı kalıyorum dıe.oyle
Yorumların tümünü okuyamadım ama anladığım kadarıyla burada temizlik için kendinizi tüketiyorsunuz.Ben 9 yıl özel sektörde öğretmenlik yaptım hergün 11 saat ayakta ve hiç boş dersim olmadan bunun sonucunda bel fıtığından yürüyemez hale geldim.Bende sizler gibi pazar günümü temizlikle harcıyordum.Halbuki insanın dinlenmeye ne kadar ihtiyacı oluyor öyle değil mi?Şimdi 6 aylık evliyim,çalışamıyorum. Evişlerini böldüm ve hergün azar azar yapıyorum.Geçmişe bakınca keşke kendime zaman ayırabilseydim;pazar günlerimi sahilde,sinemada,yürüyüş yaparak vs.geçirseydim diyorum artık istesemde ağrılardan dolayı eziyet oluyor.Size tek tavsiyem canınızın kıymetini bilin.Çalışıyorsunuz kazanıyorsunuz.Bir bayana haftada 100L bile verseniz ayda 400L yapar bunuda çalışan bayan karşılar,ki düzenli gelen bayanlara daha az ücret ödeniyor.Kayınvalideniz buna karışamaz parayı kazanan da ödeyen de siz olacaksınız.Size karşı çıkarsa da diretin"Ben dayanamıyorum,rahat yaşamak için çalışıyorum ben, köle olmak için değil"diye ısrarcı olun.Üstelik bir süre sonra siz kendinize bakamadıkça,eşinizin ilgisi zamanla azaldıkça sanmayın ki sizi sırf temiz olduğunuz için,fedarlık yaptığınız için taktir edecek.Erkeklerin çoğu bencil.Herşeyin dört dörtlük olmasını bekliyorlar.Sonun da kabahatli yine bayan oluyor onların gözünde.Psikologlar bile önce can sonra canan diyorlar :)
benimde bu hafta kayınvalidem bende yatılı misafir.ben evde değilken evde birinin olması fikrine hiç alışamadım henüz.15 aylık evliyiz.benimde bu akşam yada yarın akşam ütü yapmam gerekiyor.acaba kayınvalidemin yanında yapmam abest mi olur.ama işlerimide o var diye ertelemek istemiyorum.
Yorumların tümünü okuyamadım ama anladığım kadarıyla burada temizlik için kendinizi tüketiyorsunuz.Ben 9 yıl özel sektörde öğretmenlik yaptım hergün 11 saat ayakta ve hiç boş dersim olmadan bunun sonucunda bel fıtığından yürüyemez hale geldim.Bende sizler gibi pazar günümü temizlikle harcıyordum.Halbuki insanın dinlenmeye ne kadar ihtiyacı oluyor öyle değil mi?Şimdi 6 aylık evliyim,çalışamıyorum. Evişlerini böldüm ve hergün azar azar yapıyorum.Geçmişe bakınca keşke kendime zaman ayırabilseydim;pazar günlerimi sahilde,sinemada,yürüyüş yaparak vs.geçirseydim diyorum artık istesemde ağrılardan dolayı eziyet oluyor.Size tek tavsiyem canınızın kıymetini bilin.Çalışıyorsunuz kazanıyorsunuz.Bir bayana haftada 100L bile verseniz ayda 400L yapar bunuda çalışan bayan karşılar,ki düzenli gelen bayanlara daha az ücret ödeniyor.Kayınvalideniz buna karışamaz parayı kazanan da ödeyen de siz olacaksınız.Size karşı çıkarsa da diretin"Ben dayanamıyorum,rahat yaşamak için çalışıyorum ben, köle olmak için değil"diye ısrarcı olun.Üstelik bir süre sonra siz kendinize bakamadıkça,eşinizin ilgisi zamanla azaldıkça sanmayın ki sizi sırf temiz olduğunuz için,fedarlık yaptığınız için taktir edecek.Erkeklerin çoğu bencil.Herşeyin dört dörtlük olmasını bekliyorlar.Sonun da kabahatli yine bayan oluyor onların gözünde.Psikologlar bile önce can sonra canan diyorlar :)
benimde bu hafta kayınvalidem bende yatılı misafir.ben evde değilken evde birinin olması fikrine hiç alışamadım henüz.15 aylık evliyiz.benimde bu akşam yada yarın akşam ütü yapmam gerekiyor.acaba kayınvalidemin yanında yapmam abest mi olur.ama işlerimide o var diye ertelemek istemiyorum.
Merhaba. Bende topicin hepsini okumadim. Ilk 3 sayfaya kadar okudum.
Esiniz yardimci olmazmi size ev isi konusunda? Mesela bulasiklari veya evi supursun?
Ben suan hamileyim ama hamile olmasamda bulasik yikamakdan nefret ederim,evi supurmekdende( astimim oldugu icin huylaniyorum).Cok sukur ben esime demeden yapiyor. Hamile kalmadan da yapiyordu. Cok callisiyordum ben. Haftanin 6 gunu bazen 7 gunu 9-14 saat arasi.Eve gelince hic is yapasim olmuyordu.Bos gunum olsa bile .Simdi is saatleerim azaldi 2haftada bir dip temizlik yaparim. Camasir haftada 1 gun yikanir.
Ama dedigim gibi esininde yardimci olmasini saglaya bilsen senin icin daha iyi olur. Sanada yazik.Hem is,hem kurs,hemde evin temizligi yemegi.Hangi birine yetiseceksinki. Ilerde cikacak bunlarin agrilari Allah korusun hasta olma bu yuzden
yok cnm daha neler sen ne yapıcaksan yap kayınvalıden geldı dıye hıc bısey yapmıcak degılsın.hayatına duzenıne devam et yanı.ama kayınvalıden madem geldı onada vakıt ayırman lazım onun yanında utuyu yapabılırsın yada anne gel benm utu yapmam lazım yalnız kalma dıyebılırsın gelıp gelmemsı yanına ona kalmıs bısey.obur turlu de demesın sankı ıs mı uretıyo benden kacmak ıcın bır hafta yapmasa ne olur dıyebılır belkı sonra sen dedıgım sekılde davran yap ne olcak kı
Merhaba. Bende topicin hepsini okumadim. Ilk 3 sayfaya kadar okudum.
Esiniz yardimci olmazmi size ev isi konusunda? Mesela bulasiklari veya evi supursun?
Ben suan hamileyim ama hamile olmasamda bulasik yikamakdan nefret ederim,evi supurmekdende( astimim oldugu icin huylaniyorum).Cok sukur ben esime demeden yapiyor. Hamile kalmadan da yapiyordu. Cok callisiyordum ben. Haftanin 6 gunu bazen 7 gunu 9-14 saat arasi.Eve gelince hic is yapasim olmuyordu.Bos gunum olsa bile .Simdi is saatleerim azaldi 2haftada bir dip temizlik yaparim. Camasir haftada 1 gun yikanir.
Ama dedigim gibi esininde yardimci olmasini saglaya bilsen senin icin daha iyi olur. Sanada yazik.Hem is,hem kurs,hemde evin temizligi yemegi.Hangi birine yetiseceksinki. Ilerde cikacak bunlarin agrilari Allah korusun hasta olma bu yuzden
valla kışın uzun gecelerde kendim yapıyorum ama yazın bende düzenli bi kadın tutmayı düşünüyorum anneme kadın haftada 1 geliyo silip süpürüyo tertemiz aylık 120 veriyo annem çektiğimiz eziyete değmez valla
nekadar haklısın canım yaaa
gerçekten öyle sağlığımızın kıymetini bilemiyoruz.
geçenlerde bi odayı tek başıma iteleyerek değiştirdim eşim uyuyo die onu kaldırmak istemedim
2 gün bel ağrısından öldüm çok tezcanlıyım yaa
bence hiç ayıp olmas canım hani bi kaç saatline oturmaya gelse neyse ayıp kaçabilir ama
yatıo gelmiş az oğlunla otursun sende çabucak yap ütülerini
canım zaten oturma odasında ütü yapıyorum.tv karşısında.yalnız bırakma durumum yok yani.ama ben geldim diye iş üretiyormu diye düşünürmü acaba?benden yana bir şeyini görmedim(ne olumlu ne de olumsuz anlamda)ama büyük eltimin şikayetini hep eşime yapıyor onda kalırken.bana demiyor birşey ama eşime telefonda diyormuş hep.benim eşlimde üzülür bana anlatır yengem anneme yok şunu demiş yok şöyle davranmış.bu da beni tereddüdte bırakıyor.
benim eşim etmıooo yardım falan
zamanıdan nasıll alışmıssa öle devam edio bende baktımki zorla yaptıramıom yaptırsamda baştan savma oluo bıkaktım diretmeyi artık
çoçukla oyalansın yeter
Evli 3 çocuklu...Yaşları ( 0-6 yaş arası değişen:)) 4. ye hamile... tüm gün çalışan..
Allah yardımcımız olsun bayanlar..
yetişiyoruz Rabbime şükür..
Eşim benim en büyük yardımcım..
Kimsemiz yok..
Ama eşim var ya
Kimsem olmasa da olur...:)))
Çok güzel söylemişsin.Ezdirme kendini.Ben seni anlıyorum bende yeni evliyim.Borçlar falan geçinmek zor.Kayınvalideye görümceye sevmesende güleryüz göstermek zor.İnsan arası bozulmasın diye alttan alıyor susuyor ama nereye kadar.Bir bakmışsın aptal yerine koyup laf sokuyorlar.Görümcene bende sinir oldum.Ben olsaydım "aaa tozlu mu kalmış.Yetişemiyorum işte herşeye.Sen yardım etsene abla sende bu evin kızı değil misin?"derdim ama sen benden iyisini yapmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?