Evli Ve Çocuğu Olan Bir Adamın Bu Yaptıkları Nedir? Gerçekten Anlam Veremedim?

yalnizlikcaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
593
399
33
Dün ilk kez dışarı çıktık. Lunaparka gittik ailecek. Ben teyzemin kızını gezdiriyordum oda 7 yaşında ikimizdik. Oyuncaklara binmek istiyordu. Sonra bir aile yaklaştı yanımıza adam eşine teyzemin kızını gösterdi bak aynı göçmen kızlarına benziyor. Özbek misiniz dedi bana. Dedim Bulgaristan göçmeniyiz vs. derken konu uzadı adam sürekli konuşuyor eşi çok kibardı. Bana memleketlerini söylediler. Neyse biz onların yanından ayrıldık ve çoçuk oyun parkına geldik. Bir baktım adamda aa sen burdamıydın dedi. Eşide arkadan geldi ve çocuklar oyun çadırında oynamaya başladı.Adam benimle muhabbet ediyor şakalar yapıyor ama eşide buna katılıyordu. Bana yaşımı sordu. 23 yaşındayım dedim . Benim eşimde o yaşta diyor. Kadın dedi ben 26 yaşındayım. Olsun sen benim gözümde 23 sün diyor. Neyse gözlüklerimi soruyor. Uzağı göremediğimi söyledim dedi ben bir bakabilirmiyim sende benimkileri dene dedi . Sonra bak kameraya derken benim fotoğrafımı çekti. Eşi kızmaya başladı neyse hadi ben onada bir şey demedim. Adam herkesin içinde kuzeniyle konuşuyordu (erkek) ona beni gösterdi eşi aşırı kızdı. Bende çoçuğa gel diyorum gelmiyor ayrılamadım ordan 15 dakika. Ama saygısızlık yapmamak için zor tuttum kendimi. En son adam biz buranın yabancısıyız buralara yeni taşındık numaranızı eşime verir misiniz dedi. Eşi de isterseniz dedi bende olur sorun olmaz dedim numaramı verdim. Facebooktan eklemiş bu adam beni. Fotoğraflarımın altına : Allahım bu nasıl yaratık, Senin saçların bu kadar uzun mu? , çok güzel harikasın yazmış . Özelden mesaj atıp numaramı istemiş. Sizce bu adam eşinin yanında bana niçin böyle davrandı. Aklım almıyor. Eşi o kadar güzeldiki çocuklarıda var. Bilmiyorum napmalıyım

inanamıyorum gerçekten bir de numaranı mı verdin? Saygısızlık etmek istemedim diyorsun neyin saygısı elalemin adamı hem şakalaşıcak hem de izinsiz fotoğrafımı çekecek bir de numaramı vereceğim ha? İyiymiş. Yarın öbür gün aralarına davet ederlerse şaşırma artık, neler duyuyoruz.

Bana garip gelen 'neden bana böyle davrandı' diye merak edişiniz. Nedeni, niçinini boşver in davranışlar rahatsız edici mi, evet. Bitti. uzaklaşacaksınız. Mahrem alanınıza sokmayacaksınız. İster eşi olsun ister çocukları ne farkeder. Rahatsız edici davranış varsa mevzu biter. Siz alanınıza girilmesine fazlasıyla müsade etmişsiniz.

Adam sizi birine beğenmiş, aracılık etmek için fotoğrafınızı çekip, numaranızı almış diye düşündüm taa ki Facebook saçmalığına kadar..dagildim suan nedir amaci anlayamadim, bence engelleseniz ve yabancılarla mesafeli olsaniz iyi olur.
Hele ki salgın varken yabancı birinin gözlüğünü takmak nasil bir çılgınlıktır?

Bi yere kadar sabredebildim. Her defasında nerde tepki verecekseniz diye bekledim, herhalde adamla tekrar buluşursanız o zaman tepki vereceksiniz? Çünkü bu gidişle saygısızlık yapmamak için, buluşma teklif ederse ona da tamam diyeceksiniz gibi duruyor.

Kimin nesi olmadığınız birine numaranızı nasıl verebildiniz ki? Hadi diyelim verdi, fotoğrafınızı çekiyor tanımadığınız bir insan "Bir dakika ya? Noluyor?" falan demediniz mi??

Hadi onu da geçtim, feysbuktan ekliyor. Engelleyemediniz mi? Hadi diyelim saygısızlık olmasın diye engellemediniz? Kabul etmişsiniz ki adam sizin fotoğraflarınıza yorum yazıyor.

Tutuk davranmışsınız diyeceğim ama yok, bu başka bir şey. Bence macera aramıyorsanız silip engelleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…