- 24 Ekim 2017
- 593
- 399
- 33
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
-
Maalesef benim hatam gerçekten çok güleryüzlü bir insanım . Nasıl o an sert tepkki veremedimBana garip gelen 'neden bana böyle davrandı' diye merak edişiniz. Nedeni, niçinini boşver in davranışlar rahatsız edici mi, evet. Bitti. uzaklaşacaksınız. Mahrem alanınıza sokmayacaksınız. İster eşi olsun ister çocukları ne farkeder. Rahatsız edici davranış varsa mevzu biter. Siz alanınıza girilmesine fazlasıyla müsade etmişsiniz.
gerçekten fake değil. İnanın . Ben adamın amacını hakikatten o an anlayamadım eşide gülümsüyordu konuşuyordu adamın kişilik özelliği bu sandım . Gerçeken çok üzgünüm şu anYani ilk defa bir konuya fake diyecegim.Yani o kadar fakelik konu.Hersey gözünüzün önünde ve hala adamin amaci mi ne diyorsunuz?!size gercekten inanamıyorum.Bu kadar iyi niyetli, saf bakmayin.Adam bariz size sulanıyor.Ustelik esinin yaninda yani daha ne kadar asagilabilir.Dunyadan haberiniz yok heralde
o kadar dürüst birine benziyorduki çok kibardı eşi. gerçekten o anı tam anlatamadım ama
eşi istedi biz buranın yabancısıyız dedi. Ama sileceğim kesinlikleNumaranı niye veriyorsun arkadaşım.
Sen o adamdan daha tuhafsın kusura bakmada
İnanın hiç böyle anlaşılmak istemem . Buraya yalansız yazdım gerçektenSaygısızlık etmemek adına adam kuma yapayım seni dese tamam dicen yani tövbe yav ay bu bizi kekliyo galiba mala bağladım okurken
Birde yanımda çocuk vardı ya Allah korumuş yarabbim yaiyi bari böbrekleri vermemişsiniz.
yillardir ankarada yaşıyorum meşhur lunaparkinda her daim kadin kiz pazarlama adamlari olur hiç gitmem sizde bundan sonra lunaparkta taniatiginiz insanlara numara vermeyin olurmu
eşi istedi tam gidiyordum aynen şöyle dedi. Ya biz buralarız yabancısıyız sizede belki bir şeyler sorarız dedi onun telefonuna kaydettikHem saygısızlık yapmamak için zor tuttum kendimi diyorsunuz hemde numaranızı veriyorsunuzHiç tutarlı değil.
Senin yüzünden gelmiş. Neden gelmesin ki elin insanlariyla bu kadar içli dışlı sohbet eder sınırını cizmezsen daha neler neler olurvalla korktum facebooktan engelledim ya benim başıma niye böyle şey geldiki şimdi ya
ya inanın şu an tam aktaramaıdm o kalabalıkta çok tuhaf oldu. Adam herkesle muhabbet ediyordu ben hiç kötü düşünemedim eşi ve çoçuguda var diyeBütün kabahat sizde ,saçma sapan davranan sizsiniz...hemen tel no ,yaş ,memleket ne bu muhabbet...
yaşca genç olduğunuz için herkesin niyetini kendiniz gibi saniyorsunuz sanirim.Birde yanımda çocuk vardı ya Allah korumuş yarabbim ya
gerçekten bende öyle hissetim vallaha. Ondan sonra facebooktan yazdıklarını görünceye kadar bana bir kaç saat önce eşim 4 12 çalışıyor dedi. İnşallah seni kıskanmaz dedi direkt engelledim ya bu nasıl bir şey . Ben dün ne yaşadım yaAdam sizi birine beğenmiş, aracılık etmek için fotoğrafınızı çekip, numaranızı almış diye düşündüm taa ki Facebook saçmalığına kadar..dagildim suan nedir amaci anlayamadim, bence engelleseniz ve yabancılarla mesafeli olsaniz iyi olur.
Hele ki salgın varken yabancı birinin gözlüğünü takmak nasil bir çılgınlıktır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?