Evli Ve Çocuğu Olan Bir Adamın Bu Yaptıkları Nedir? Gerçekten Anlam Veremedim?

Bu konu gerçek mi bilmiyorum ama eşinin başka bir kadına asılmasını görmezden gelen kadınlar var, hatta eşlerine başka kadınları ayarlayanlar bile
Gerçek olamayacak kadar saçma..
Öyle bir tipi hayal ettimde.. kendininde sevgilisi olup, amaç eşini birine musallat edip kurtulmakmi acaba

Size şu konuda hak veriyorum karısının yanında olması size cesaret vermiş normal konuşmuşsunuz işin buralara kadar gideceğini tahmin etmediniz insanlık yaptınız sanırım numarayı verdiniz .Neyse artık olan olmuş engelleyin eğer çizmeyi aşar arayıp sapıklık yaparsa karısına söyleyin bari.Ne acayip yüzsüz erkekler var .

Adamın eşinin rahatsız olmaması size güven vermiş de çok mu iyi niyetlisiniz acaba ? Bir üye yazmış kadın belki gurup seviyor, belki arabulucu gözlerine böyle saf kızları kestiriyorlar. Kim olursa olsun yabancı. Kadını erkeği yok kimseye güvenmeyin bu kadar

Allah korusun ya. Gerçekten inanamıyorum

sokakta tanıştığın insanlara neden numaranı verdin delimisin evladım..
adamın karısı belki grup seviyor ne bilelim adam karısının yanında niye öyle yaptı.
o kadar dürüst birine benziyorduki çok kibardı eşi. gerçekten o anı tam anlatamadım ama

Yani ilk defa bir konuya fake diyecegim.Yani o kadar fakelik konu.Hersey gözünüzün önünde ve hala adamin amaci mi ne diyorsunuz?!size gercekten inanamıyorum.Bu kadar iyi niyetli, saf bakmayin.Adam bariz size sulanıyor.Ustelik esinin yaninda yani daha ne kadar asagilabilir.Dunyadan haberiniz yok heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…