- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.596
- 798
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
-
Size şu konuda hak veriyorum karısının yanında olması size cesaret vermiş normal konuşmuşsunuz işin buralara kadar gideceğini tahmin etmediniz insanlık yaptınız sanırım numarayı verdiniz .Neyse artık olan olmuş engelleyin eğer çizmeyi aşar arayıp sapıklık yaparsa karısına söyleyin bari.Ne acayip yüzsüz erkekler var .
Maalesef benim hatam gerçekten çok güleryüzlü bir insanım . Nasıl o an sert tepkki veremedim
gerçekten gerçek inanın aynen böyle oldu konunun eksiği var fazlası yok . bendeşakınlık içindeyim . Ya hala iinanamıyorum böyle insanların olduğuna ilk kez tanıklık ettim
Ya kusura bakmayın ama yanınızda el kadar çocuk varken neden yabancılar ile bu kadar yüz göz oluyorsunuz. Adamla gözlük değiştirmek, izinsiz fotoğrafınızı çekmesi bunlar ne kadar kulağa korkunç gelen şeyler. Sizi geçtim ya sizi lafa tutup çocuğa bişey yapsalardı. Siz nasıl bir ülkede yaşadığınızın farkında değilsiniz sanırım. Daha birkaç gün önce benzinlikte bir çocuğu annesinin yanından zorla kaçırmaya çalıştılar
Dün ilk kez dışarı çıktık. Lunaparka gittik ailecek. Ben teyzemin kızını gezdiriyordum oda 7 yaşında ikimizdik. Oyuncaklara binmek istiyordu. Sonra bir aile yaklaştı yanımıza adam eşine teyzemin kızını gösterdi bak aynı göçmen kızlarına benziyor. Özbek misiniz dedi bana. Dedim Bulgaristan göçmeniyiz vs. derken konu uzadı adam sürekli konuşuyor eşi çok kibardı. Bana memleketlerini söylediler. Neyse biz onların yanından ayrıldık ve çoçuk oyun parkına geldik. Bir baktım adamda aa sen burdamıydın dedi. Eşide arkadan geldi ve çocuklar oyun çadırında oynamaya başladı.Adam benimle muhabbet ediyor şakalar yapıyor ama eşide buna katılıyordu. Bana yaşımı sordu. 23 yaşındayım dedim . Benim eşimde o yaşta diyor. Kadın dedi ben 26 yaşındayım. Olsun sen benim gözümde 23 sün diyor. Neyse gözlüklerimi soruyor. Uzağı göremediğimi söyledim dedi ben bir bakabilirmiyim sende benimkileri dene dedi . Sonra bak kameraya derken benim fotoğrafımı çekti. Eşi kızmaya başladı neyse hadi ben onada bir şey demedim. Adam herkesin içinde kuzeniyle konuşuyordu (erkek) ona beni gösterdi eşi aşırı kızdı. Bende çoçuğa gel diyorum gelmiyor ayrılamadım ordan 15 dakika. Ama saygısızlık yapmamak için zor tuttum kendimi. En son adam biz buranın yabancısıyız buralara yeni taşındık numaranızı eşime verir misiniz dedi. Eşi de isterseniz dedi bende olur sorun olmaz dedim numaramı verdim. Facebooktan eklemiş bu adam beni. Fotoğraflarımın altına : Allahım bu nasıl yaratık, Senin saçların bu kadar uzun mu? , çok güzel harikasın yazmış . Özelden mesaj atıp numaramı istemiş. Sizce bu adam eşinin yanında bana niçin böyle davrandı. Aklım almıyor. Eşi o kadar güzeldiki çocuklarıda var. Bilmiyorum napmalıyım
Elin herifine numaranı ne diye veriyorsun. Maşallah karı koca suç örgütü gibi. Hemen her yerden sil engelle muhattap olma. Burnuma iyi kokular gelmediDün ilk kez dışarı çıktık. Lunaparka gittik ailecek. Ben teyzemin kızını gezdiriyordum oda 7 yaşında ikimizdik. Oyuncaklara binmek istiyordu. Sonra bir aile yaklaştı yanımıza adam eşine teyzemin kızını gösterdi bak aynı göçmen kızlarına benziyor. Özbek misiniz dedi bana. Dedim Bulgaristan göçmeniyiz vs. derken konu uzadı adam sürekli konuşuyor eşi çok kibardı. Bana memleketlerini söylediler. Neyse biz onların yanından ayrıldık ve çoçuk oyun parkına geldik. Bir baktım adamda aa sen burdamıydın dedi. Eşide arkadan geldi ve çocuklar oyun çadırında oynamaya başladı.Adam benimle muhabbet ediyor şakalar yapıyor ama eşide buna katılıyordu. Bana yaşımı sordu. 23 yaşındayım dedim . Benim eşimde o yaşta diyor. Kadın dedi ben 26 yaşındayım. Olsun sen benim gözümde 23 sün diyor. Neyse gözlüklerimi soruyor. Uzağı göremediğimi söyledim dedi ben bir bakabilirmiyim sende benimkileri dene dedi . Sonra bak kameraya derken benim fotoğrafımı çekti. Eşi kızmaya başladı neyse hadi ben onada bir şey demedim. Adam herkesin içinde kuzeniyle konuşuyordu (erkek) ona beni gösterdi eşi aşırı kızdı. Bende çoçuğa gel diyorum gelmiyor ayrılamadım ordan 15 dakika. Ama saygısızlık yapmamak için zor tuttum kendimi. En son adam biz buranın yabancısıyız buralara yeni taşındık numaranızı eşime verir misiniz dedi. Eşi de isterseniz dedi bende olur sorun olmaz dedim numaramı verdim. Facebooktan eklemiş bu adam beni. Fotoğraflarımın altına : Allahım bu nasıl yaratık, Senin saçların bu kadar uzun mu? , çok güzel harikasın yazmış . Özelden mesaj atıp numaramı istemiş. Sizce bu adam eşinin yanında bana niçin böyle davrandı. Aklım almıyor. Eşi o kadar güzeldiki çocuklarıda var. Bilmiyorum napmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?