• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli ve çocuklu arkadaşlarım

Eşinle ilgili açtığın konularda hep eşinle ayrılacağını düşünüyordum hatta hissediyordum. Artık gerçekten aşkı yaşayabileceğin iyiki boşanmışım diyebileceğin birisinin karşına çıkacağını hissediyorum biliyor musun :) zaman ver kendine her şey güzel olacak

Evet bu aralar çok bu tarz konular açıldı. Ama içimi dökmek istiyorum işte :)

Benim çalıştığım yerde herkes evli, bir kişi hariç herkes çocuklu. Tüm arkadaşlarım evli ve çocuklu. Hatta bu akşam birtanesinin bebeğinin doğumgününe gideceğim. Arkadaşlarımı da bebeklerini de çok seviyorum ama onların yanında kendimi resmen SAP gibi hissediyorum. Herkes yuvasını kurmuş, çocuk çocuk yapmış, hayatı düzende. Benim elimde çalıştığım bir işim, 6 senelik evlilik sonrası nurtopu gibi boşanmam var.

Bunları yazıyorum diye beş karış suratla olumsuz dolaşıyorum sanmayın. Gayet pozitif ve neşeliyim, ama o insanların yanında hissettiğim yalnızlık duygusuna engel olamıyorum. Kalabalık içinde yalnızlık hissediyorum yani, çünkü aidiyet duygum yok.

Yazmak istedim, o kadar...
26 yaşındayım ve bu sene o psikolojiyi ben de yaşamaya başladım. Biz 4 arkadaşız çocukluk arkadaşı. 2si evli çocuklu 1i de bu, hafta evlendi. O da evlenince sizin hissettiklerini hissetmeye başladım ya. Görüşünce tuhaf hissediyorum

Yapma green

Geçen sene evli ve çocuksuzdun

Evli olsan da Oraya eşinle gitmeyecektin muhtemelen

Üzme kendini böyle şeylerle

Haklısın....

Eşimle hiçbir arkadaş ortamına giremiyordum ki:) Arkadaşlarımın hiçbiri eşimi görmedi biliyor musun 6 sene boyunca. Hiç tanımadılar bile.

Kaç buluşmaya tek başıma gittim evli olduğum halde. Herkesin yanında eşi ve çocukları.

Sen de haklısın...

Eşinle ilgili açtığın konularda hep eşinle ayrılacağını düşünüyordum hatta hissediyordum. Artık gerçekten aşkı yaşayabileceğin iyiki boşanmışım diyebileceğin birisinin karşına çıkacağını hissediyorum biliyor musun :) zaman ver kendine her şey güzel olacak

Allahım (kimse kusura bakmasın) okuduğum en güzel yorum :D

Nasıl umut doldum bilemezsiniz...

Çok teşekkür ederimmmmm
:KK200:

Back
X