- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi aylakmadame
-
Oldu olacak başlık parası isteseymiş seni verirkenBen de bunu söyledim. "bedavasın" yanıtını aldım.
Ben kimseyi kendim belirledim
İlk 2 gün hastanede ve 2 günde evde 4 gün annem kaldı sağ olsun, 4.günden sonra seninde işin gücün var anne ben kendi başımın çaresine bakarım dedim
Sonrasında gündüzleri ara ara annem ve kayınvalidem uğradı torun gördü gittiler.
Sen niye sürekli eşim uygun gördü ama annemde böyle dedi hangisi doğru diyosun
Sen kimi istiyosan o dursun ama annen rahat durmuyor bak hamile halinle sana psikolojik baskı yapıyor bunu bil
Anneniz her şeyi maddiyatla ölçen
size aslında destekmiş gibi görünüp en büyük köstek olan kişi
Sizi mutsuz etmiş depresyona sokmuş resmen
Anneniz olmasa sizi sevmiyor size düşman diyeceğim ama kimse çocuğunun kötülüğünü istemez
Bence uzaklaşın annenizin yanından
tebdili mekanda ferahlık vardır
Annenin psikolojik sorunları mı var ?Bana kalsa ben kimseleri istemiyorum. Hiç kimseyi.. Ama şu durumda imkansız. Annemi nasıl kovarım ben nasıl derim git diye? Bana kalsa anne en iyisi, ama kendisi bunu kölelik olarak görüyor. Annecim yük mü oluyorum diyorum ağlıyor anlamıyorsun beni diyor. Geçen sabah baktığımda üşütmüştü kendini. Sıkı giyin diyorum giynmiyor üzülüp ağlıyorum seni ağlatıyorlar oluyor. Allahım çok mutsuzum ben..
Ablan, arkadaşın vs kafa dengi biri var mı çevrendeEşim yanımda olabilecek olsa inanın bana hiçkimseyi istemezdim. Memurum iznime daha var yer de değiştiremem..
Annenin psikolojik sorunları mı var ?
Bi de o sana bakmaya yardıma filan geldi dimi hamilesin diye
Ama sen ona bakıyosun gibi..
Ablan, arkadaşın vs kafa dengi biri var mı çevrende
Nerden nereye bağlıyosun konuyuEvet bakmaya geldi sağolsun bakıyor da.
Bence de var ama kabullenmiyor. Mesela söylenir sürekli. Sürekli ama.
Ve her zaman sinirlidir daha ben sakin olduğunu hiç görmedim.
Bu arada, eşimin ailesini de yüz yüze görsün bal şeker. Kimsenin yüzüne bir şey demez. Ama ben,iim ondan başkasını sevmeme katlanamaz.
Ölürse diye çok korkuyorum..
Nerden nereye bağlıyosun konuyu
Ölmeye nerden geldik
Dur bi doğumu düşünüyoduk daha ?
Baban kötü biri miydi annen çok mu çekti gibi şeyler geldi aklıma, durduk yere evlenmek aptallıktan giriyo bedavaya gittin de bu yaşında hamilesinden çıkıyo annen. Tepkisi bence sana ya da eşine değil geçmişte çok acı çekmiş ve psikolojisi bozulmuş gibi. Seni etkilemesine izin verme
Eşin askerde olmasa kimseye gerek yok derdim ki ben tercihen doğuma sadece eşimle gittim hiç incilerimde dökülmediYok inan ki yok.
Böylesi daha zorYok babam dünya iyisidir. Çıtı çıkmaz annemin bir dediğini ikiletmez asla. Anneannem dedem de öyle. Dayılarım teyzelerim de. Herkes annemin ağzının içine bakar bir kez gülsün diye uğraşır. Ama o hiç mutlu olmaz..
Bana kalsa ben kimseleri istemiyorum. Hiç kimseyi.. Ama şu durumda imkansız. Annemi nasıl kovarım ben nasıl derim git diye? Bana kalsa anne en iyisi, ama kendisi bunu kölelik olarak görüyor. Annecim yük mü oluyorum diyorum ağlıyor anlamıyorsun beni diyor. Geçen sabah baktığımda üşütmüştü kendini. Sıkı giyin diyorum giynmiyor üzülüp ağlıyorum seni ağlatıyorlar oluyor. Allahım çok mutsuzum ben..
Böylesi daha zor
Bak burdan yola çık hepsi iyi ama annene yaranamıyor
Demek ki eşinle ya da evliliğinle ilgisi yok annen negatif bi insan, onun gibi olmak istemezsin değil mi ? O halde fazla kulak asma he de geç
anneniz sıkı giyinmiyor üşüyor diye de ağlıyorsunuz anlamadım. çok ilginç.
ayrıca eşim annemi uygun gördü diyosunuz
annem bunları bunları söylüyor diyosunuz
sizin düşünceleriniz nerde? küçüksünüz diye diye sizi sindirmişler. siz 26 yaşında evlenmiş bebek bekleyen koskoca bir kadınsınız.
Eşin askerde olmasa kimseye gerek yok derdim ki ben tercihen doğuma sadece eşimle gittim hiç incilerimde dökülmedi
Ama eşim yok ablam yok vs diyosun iş mecbur anneye kalıyo
Doğumuna ne kadar var ki ?
Ben snein yerinde olsam annemi de son zamanlar çağırırdımHaklısın. Eşim yanımda olsa hiç kimseyi istemezdim ben de. Ve dediğin gibi orduyla doğuma gitmenin anlamı yok bence de.
Doğuma 3 ay kaldı. En azından doğum iznine kadar çalıştığım yerde daha sonra doğum iznini alınca da memleketimdeyim.
Ben snein yerinde olsam annemi de son zamanlar çağırırdım
Şimdiden kafanı ütülüyo çünkü
37.haftama kadar çalışan biri olarak riskli durumlar hariç hamilelikte illede yanında birinin olmasına gerek yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?