Evli ve çocuklu :(

Anneniz her şeyi maddiyatla ölçen
size aslında destekmiş gibi görünüp en büyük köstek olan kişi
Sizi mutsuz etmiş depresyona sokmuş resmen
Anneniz olmasa sizi sevmiyor size düşman diyeceğim ama kimse çocuğunun kötülüğünü istemez
Bence uzaklaşın annenizin yanından
tebdili mekanda ferahlık vardır

Bana kalsa ben kimseleri istemiyorum. Hiç kimseyi.. Ama şu durumda imkansız. Annemi nasıl kovarım ben nasıl derim git diye? Bana kalsa anne en iyisi, ama kendisi bunu kölelik olarak görüyor. Annecim yük mü oluyorum diyorum ağlıyor anlamıyorsun beni diyor. Geçen sabah baktığımda üşütmüştü kendini. Sıkı giyin diyorum giynmiyor üzülüp ağlıyorum seni ağlatıyorlar oluyor. Allahım çok mutsuzum ben..

Eşim yanımda olabilecek olsa inanın bana hiçkimseyi istemezdim. Memurum iznime daha var yer de değiştiremem..

Annenin psikolojik sorunları mı var ?
Bi de o sana bakmaya yardıma filan geldi dimi hamilesin diye
Ama sen ona bakıyosun gibi..

Annenin psikolojik sorunları mı var ?
Bi de o sana bakmaya yardıma filan geldi dimi hamilesin diye
Ama sen ona bakıyosun gibi..

Evet bakmaya geldi sağolsun bakıyor da.
Bence de var ama kabullenmiyor. Mesela söylenir sürekli. Sürekli ama.
Ve her zaman sinirlidir daha ben sakin olduğunu hiç görmedim.
Bu arada, eşimin ailesini de yüz yüze görsün bal şeker. Kimsenin yüzüne bir şey demez. Ama ben,iim ondan başkasını sevmeme katlanamaz.
Ölürse diye çok korkuyorum..

Nerden nereye bağlıyosun konuyu
Ölmeye nerden geldik
Dur bi doğumu düşünüyoduk daha ?
Baban kötü biri miydi annen çok mu çekti gibi şeyler geldi aklıma, durduk yere evlenmek aptallıktan giriyo bedavaya gittin de bu yaşında hamilesinden çıkıyo annen. Tepkisi bence sana ya da eşine değil geçmişte çok acı çekmiş ve psikolojisi bozulmuş gibi. Seni etkilemesine izin verme

Yok babam dünya iyisidir. Çıtı çıkmaz annemin bir dediğini ikiletmez asla. Anneannem dedem de öyle. Dayılarım teyzelerim de. Herkes annemin ağzının içine bakar bir kez gülsün diye uğraşır. Ama o hiç mutlu olmaz..

Böylesi daha zor
Bak burdan yola çık hepsi iyi ama annene yaranamıyor
Demek ki eşinle ya da evliliğinle ilgisi yok annen negatif bi insan, onun gibi olmak istemezsin değil mi ? O halde fazla kulak asma he de geç

Valla benim de arkadasın biri 27 yaşında evde kaldım yaşıtlarım çoluk çocuğa karıştı diyw dertleniyor.. hayat işte kimse halinden memnun değil yaa.. niye böyle doyumsuzuz...

Daralınca da gel yaz çiz
Annenin dediklerini yasa gibi değiştirelemez görme

anneniz sıkı giyinmiyor üşüyor diye de ağlıyorsunuz anlamadım. çok ilginç.

ayrıca eşim annemi uygun gördü diyosunuz
annem bunları bunları söylüyor diyosunuz

sizin düşünceleriniz nerde? küçüksünüz diye diye sizi sindirmişler. siz 26 yaşında evlenmiş bebek bekleyen koskoca bir kadınsınız.

Böylesi daha zor
Bak burdan yola çık hepsi iyi ama annene yaranamıyor
Demek ki eşinle ya da evliliğinle ilgisi yok annen negatif bi insan, onun gibi olmak istemezsin değil mi ? O halde fazla kulak asma he de geç

İnanın onu da deniyorum ama çok yorucu oluyor. Arkadaşın olsa resti çeker görüşmezsin. Kocan olsa boşanırsın. Ne bileyim yaparsın bulursun çaresini. Ama anne? En zoru. Umarım benim gibi yaşamak zorunda olan arkadaşlarımız yoktur.

Evet ağlıyorum çünkü üşüyor ve annem benim için çok uzak yoıllardan geldi. Eşimin kardeşleri ve anne babası evinde rahat rahat otururken benim anneciğim benim hizmetçiliğimi yapıyor üstüne hasta olunca ağlamaktan başka çarem kalmıyor.

Benim düşüncelerim içimde. Evet sessiz pısırık bi insanım ama salak değilim sadece insanları kırmaktansa kendimi kırıyorum ve hem kendime hem bebeğime zarar veriyorum.

Bu şekilde yaşamak çok zor. Umarım bu zorlukları yaşayan kişiler olmaz hiçbir zaman. Allah kimseyi annesiyle imtihan etmesin. Her şey başka ama anne bambaşka.

Eşin askerde olmasa kimseye gerek yok derdim ki ben tercihen doğuma sadece eşimle gittim hiç incilerimde dökülmedi
Ama eşim yok ablam yok vs diyosun iş mecbur anneye kalıyo
Doğumuna ne kadar var ki ?

Haklısın. Eşim yanımda olsa hiç kimseyi istemezdim ben de. Ve dediğin gibi orduyla doğuma gitmenin anlamı yok bence de.
Doğuma 3 ay kaldı. En azından doğum iznine kadar çalıştığım yerde daha sonra doğum iznini alınca da memleketimdeyim.

Ben snein yerinde olsam annemi de son zamanlar çağırırdım
Şimdiden kafanı ütülüyo çünkü
37.haftama kadar çalışan biri olarak riskli durumlar hariç hamilelikte illede yanında birinin olmasına gerek yok bence

Valla geldi artık "git" de denmiyor ama o konuda çook haklısın vallahi.
Keşke baştan akıl etseydim.
Düne kadar çok severdi şimdi en kötü damat bu damat oldu. Allahtan sabır diliyorum ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…