Evliler, evlilii tavsiye ediyor musunuz?

değişen bir şey yok 31 de evlendim keşke daha geç
hatta hiç evlenmeseydim diyorum
şimdiki aklim olsa evlilikmi asla:umursamaz:

Sözüm siz bekarlara eğer mesleğiniz yoksa,damat adayını iyi tanımıyorsanız ve kayınvalideyle oturmanız gerekiyosa EVVLENMEYİNNN!!!!

Evlilik çok güzel ve tavsiye ediyorum,
ınsan olarak hepimizin artıları ve eksileri var, önemli olan karşılıklı iyi niyet ve birbirimizi olduğu gibi kabul edebilmek. Yıllar geçtikçe birbirinin huyundan, suyundan alıyor nasıl olsa evli çifler, hatta zevkler bile aynı olmaya başlıyor,
Allah herkesi sorumluluklarını bilen, iyi yürekli insanlarla karşılaştırsın, toplum olarak nereye gidiyoruz? Bilmiyorum. Boşanmalar arttı, insanlar tahammülsüz oldu, sevgi, özveri ve sabır evliliğin mihenk taşları, herkese mutluluklar diliyorum..

evli değilim değilim sözlüyüm şuan ama bende bu tarz şeylerle çok karşılaşıyorum
evliliği yolunda gitmeyenler sürekli şunu diyor bişey var evleniyosun aklınız varsa evlenmeyin hep bu tarz şeyler duyuyorum
sonuçta bu herkesin kendi hayatı yaşamadan bilemessinki
karşındakine güveniyorsan evleniceksin tabikide ama dediğin gibi evlendikten sonra 180 derece değişenler çok
bana kalırsa tanışma ve evlemeden önceki süreyi biraz uzun tutmakta fayda var
evlenir evlenmez hemen çocukta yapmıcaksın evliliğe alışacaksın
kısacası gerisi hayra kalmış herşeyin hayırlısıkaydirigubbakcemile

Ne demeli , kem kümCADIARZU

Zor biri değilseniz ve zor birini seçmemişseniz , NEDEN OLMASIN !

mrb ben yeniyim burda 3 yıllık evliym severek evlendm 1 oğlm var 7 aylk hersey eskisi gb devm edy bi değşklk olmadı esimin kıskanclıgı azaldı tavsiye edyrm evlenilecek kişiyi buldugn zamn hersey cok guzl oluyor

bende 1 sene 1 aydır evlıyım. evlendıkten sonra onu daha cok sevmeye basladım. sevgılıyken bu kadar baglı degıldım ona sımdı herseyım oldu resmen... bence dogru kısıyı buldugunuzda evlılık dunyadakı en harıka sey. hıcbısey bana esımle pazar sabahı kahvaltı etmek kadar keyıf vermıyor... allah hepımızın yuvalarını korusun,esırgesın... :asigim:

kesinlikle katılıyorum...

Allah a çok şükür. evlilik çok güzel:kedi:

Doğru insan bazen doğru olmayabiliyor sanırım
Allah herkezin Gönlüne göre bi eş nasip etsin
Hepinizi takip ediciğim uheueuehh

doğru olduğuna inandığın ,aşık olduğun, kalbine ve mantığına uyan biriyle evlilik dünyanın en güzel duygusudur. işte o insanı bulduğun an bir dakika bile düşünme.... evlennn.....

walla zamanı gelmişse ben tavsiye ediyorum

ben evlenin yada evlenmeyin diyememki kimin mutlu olucağı doğru insanı bulucağı hiç belli olmaz ama ben mutluyum iyiki evlenmişim diyorum bu nasip kısmet işi allahın yazgısı ama birazda senin elinde seviyosan ve kafa yapında uyuyosa anlaşabiliyosan evlilikte pek bi sorun olmaz iki tarafında anlayışlı hoşgörülü özverili olması lazım bide evlilikte saygı çok önemli eğer bunlar varsa evlilik çok güzel bişey

Sevdiğinle yapılan bir akitse eğer neden olmasın ki?Hem de hiç zaman kaybetmeden................vereliniortak

evliliği kesinlikle tavsiye ediyorum. eşimle tanıştığımız günden bu yana hep beraber vakit geçirdik ama düğünümüzü yapıp kendi evimize yerleştikten sonra tamamen değişti bütün dünyası daha da ben oldum... sevilmek çok güzel allah hiç kimseye keşke dedirtmesin ve yuvalarını hep korusun inşallahhh...
amin diyin kıslarrrr

evlen tabi...evlenince erkekte değişiyo sende...nebiliyim başka bişey öyle flört ettiğin sözlü nişanlı beklediğin zamanlara benzemiyor..flört ederken sevgin şiddetli oluyo....evliyken kavgan.....en iyisi saygıyı hiç kaybetmemek...

evlilik çoook farklı bir kurum,farklı bir düzen ,farklı bir alışkanlık ...
bazen ince bir ipin üzerindeki tedirgin bir canbaz oluyorsun,bazen mutluluk perisi...
çok kaygan -kırılgan bir zemin gibi evlilik,ne flört ettiğin zamana eş değerdir,ne de evliliğinin ilk dakikalarına...öylesine uzun bir yola çıkarsın ki,mutlulukla! işte o an başlar senin için o ipte nasıl canbaz olduğun ....çok ince çizgiler ,detaylar barındırır içinde evlilik ...

doğru insanı buldum derken sen ,bazen o doğruyu yanlışa da sen itebilirsin, bilmeden ve istemeden...yada doğru dediğin adamın yanlışın olduğunu farkeden sen,yanlışı doğruya da çevirebilirsin çoğu zaman istersen ... evlilik sen ve ben olmak diil ,BıZ olabilmektir! evlilik sabır ,hoşgörü,fedakarlık ,sevgi, saygı, anlayış, kendini doğru anlatabilme ve karşındakini de doğru anlayabilme sanatıdır!EVLıLıK BıR SANATTIR...icra ederim ben bu sanatı diyenin yolu açık olsun...

bana göre evlenilmeli elbette! ama ''kendini doğru anlatabildiğin ve karşındakini doğru anlayabildiğinden emin olduğun o adamla''...yerimseniben

Benim esim evlenmeden once oyle bir insandiki tam evlenilecek birisi yani. 3 Yil ciktik hep ayniydi. Evlendikten 6 ay sonra o kadar degistiki sanki ciktigim kisiyle degil baska biriyle evlendim, aradan seneler gecti duzelecegine dahada abartiyor herseyi. Valla bekar kizlari okula giderken falan gordummu keske bende onlarin arasinda olsaydim diyorum. Ama herkesin dedigi gibi dogru insani bulman gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…