Evliler, evlilii tavsiye ediyor musunuz?

bende tavsiye edenler kısmındayım
şu zamana kadar yaptığım en doğru şey kocişimle evlenmekti die düşünürüm hep :asigim:

ben de 6 ay sonra evleneceğim.. çok heyecanlıyım..olumlu tavsiyeleri duyunca çok mutlu oluyorum..bunları okumaya ihtiyaç duymam, sevgilimin doğru insan olmadığı anlamına gelmez.. ben mutlu olacağımıza çok eminim ama işte insan ister istemez korkuyor anlatılan kötü şeylerden.. ama yorumların neredeyse tamamı olumlu..çok sewindim..inşallah ben de seneye tavsiye ediyorum diye yazarımm :)

kafa dengini bulabilirsen evlilik kadar güzeli yok ama bulamazsan tam bir cehenneme dönebilir
bu nedenle evleneceğin insanı iyi tanımaya çalışmalı iyi seçmelisina.s

evliliğin iyiliği kötülüğü evleneceğin kişiye bağlı....
kişi ya seni dünyanın en mutlu insanı yapacak ya da hayatını zindana çevirecek bilemezsin ki....
evleneceğin kişiyi iyi tanıyıp bunun ayrımını yapabilmen önemli.
mutlu bir evlilik hayatım olduğu için evliliği tavsiye edenlerdenim.
eşime minnettarım .bir gün olsun beni pişman etmedi.
evlilikten soğutmadı...
insanın aşık olduğu kişiyle aynı evde yaşaması çok güzel bir duygu.

tabiki evlenmek bir aile kurmak çok güzel bir duygu (doğru insanla)ama erken evlilik çok kötü ben 16 yaşında evlendim ve keşke bekar olsam 25.26 yaşından önce evlenmezdim diyorum ve şuan 18 yaşındayım 2 yaşında oğlum var

Evlilik gerçekten çok güzel birşey aşık olduğun insanla aynı evde yaşamak aynı yatağı paylaşmak çok güzel..Ama herkesin dediği gibi karşındaki insanı çok iyi tanımak lazım her türlü duruma olan tepkisini görmek bilmek çok önemli..

Tabi birde aileye olan bağlılık durumu var ben anneme çok düşkünüm çok özlüyorum bazen keşke biraz daha annemle yaşasaydım diyorum..

Bir diğer önemli kısımda evlenince eşinle sürekli birlikte olacağını düşünüyor insan vardiyalı veya nöbetli çalışan insanlarda bu durumada hazırlıklı olmak gerekiyor..Yeri geliyor 2 gün göremiyebiliyorsun eşini..

evlilik güzel tabii ki hele bi de çocuğun oldu mu çok zor ama iletişim sorunu olmadığı sürece güzel herşeyin üstesinden gelinir.önemli olan karşına çıkan kişinin karakteri doğru insanı bulmalısın önce demicem bunu bilemezsin çok mükemmelinide gördüm çevremde biraz şans kader.tek bişey varki zamanında evlenmelisin 25 ideal yaş derim.ben 18 imde evlendim eşimi seviyorum çocuğumda var mutluyum rahatım.ama keşke biraz daha bekleseydik diyorum şimdi o özgürlüğü bende yaşayabilseydim diyorum.içimde kalan tek şey üniversite hayatı yaşayamamış olmak.

evlilik cesaret işi bunu evlenince daha iyi anladım.bekarken iyi kötü yaşayıp gidiyorsun.rutin bir hayatın oluyor.ama evlenince başına ne gelecek hiç belli değil.belki eşin bir psikobat çıkacak ya da garip garip huyları olan biri,belki ailesi gün yüzü göstermeyecek sana.belki sende ya da onda cinsel işlev bozukluğu çıkacak bu da hayatı mahveden bir durum.belki çocuğun olmayacak yedi cihan üstüne gelecek.belki eşin sorumsuz olacak çalışmayacak evine bakmayacak,belki sana hükmetmeye kalkacak.akannehir
bana karamsar demeyin lütfen ama bu sorunlar herkesin başında.bu yazdıklarım önemli sorunlar tabi eğer bunların hiç biri olmazsa evlilik o zaman güzel.:içelim:

kafam karışık bu aralar bu konuda sanırım henüz alışamadım evliliğe..

6 yıl beraber olduktan sonra
yaklaşık 2.5 aydır evliyim zemuszemus
şimdi geceleri kalkıp onu yanımda gördüğümde diyorumki :Allahım neden daha önce evlenmemişiz
O benim hayatımın anlamı herşieyimden vazgeçerim kocamdan asla...
Allah herkese nasip etsin darısı olmayanların başına opuyorumnanaktan

Yakında evleneceğim arada tatsızlıklar tuzu biberi elbet evliliğin/beraberliğin herşeyi sevdiğiniz ile yapıyorsunuz düşünsenize. Beraber gidip alıyorsunuz, beraber yiyorsunuz, beraber uyuyorsunuz. Herşeyi paylaşıyorsunuz yani. Bundan güzel ne var ki? boshayallersmile

Doğru insan diyorsun zamanımız çok değişti insanlar evlendikten snrada 90 derece değişebiliyor ben şahsen çok evlilik yanlısı biri değilim ama bu fikrede evlendikten sonra geldim :)

Doğru insan diyorsun zamanımız çok değişti insanlar evlendikten snrada 90 derece değişebiliyor ben şahsen çok evlilik yanlısı biri değilim ama bu fikrede evlendikten sonra geldim :)

bu da çok doğrua.s
.bazı erkekler evlendikten sonra o kadar çok değişiyorlar ki benim evlendiğim adam bu mu diyor kadın:1shok:
bu nedenle evlilik bence yüzde 50 şans işi kumar işisengözlerimebaksanab

Sanırım ben tavsiye etmeyenlerdenim..Ben erken evlendiğim için hata yaptığımızı düşünüyorum 25 hatta 28 den önce evlenmek pek doğru değil iki tarafında olgun olması gerek..Yoksa ciddi sorunlar çıkıyor..Ve sonu pek de iyiye gitmiyor..

Lıse de cok sevdıgım bır hocam,
'24 ten once evlenmemenızı onerırım' demıstı.
Yıllarca tavsıyesıne uydum
29 yasıma gırdıkten tam bır hafta sonra evlendım.
Bır muddet bazı sorunlarımız oldu elbette.
Fakat su aralar oyle mutle ve huzurluyum kı,
Keske hocamı o kadar dınlemeseymısım dıyorum.
ısın sakası tabıı bu,
Keske daha once karsıma cıksaydı esım
Ondan oncekıler hep zaman kaybı olmus.

eşimle tanıştıktan 4 ay sonra nişanlandık nişandan 4 ay sonra da evlendik 22 yaşındaydım çok mu acele ediyoruz diye düşündüm ama yok şimdi olmasında diyemedim 23 yaşındayım bugün 11. ayımız ve 13 haftalık hamileyim 24 yaşımda anne olmuş olacağım Allahım nasip ederse her şeyi hızlı yaşadık belki ama iyi ki beklememişiz diyorum şimdi.. kocişim çok iyi bir insan ve onu çoookk seviyorummm :asigim:

herkese bu hayat oyununda şans diliyorum karşımıza hep iyileri çıksın...

Evlilik herkesin kendine ait özel hayatı oldugunda guzel..yani şöyle kimse kimseye tasma takmadan ( ama altını cızıyorum bunun icinde başka kadın ve erkekler ileri derece samimiyet kurmak gibi ahlak dısı konseptler olmayacak bir sekilde) özgür yaşandıgında sahane birsey..

ama baglayıcı evlilik hic tarzım olmadı

4 yıllık bi birlikteliğin sonucu 20 ay önce evlendik eşimle ikimizde keşke tanıştığımız ilk sene evlenseydik zaman kaybetmişiz diyoruz birlikte o kadar güzel vakit geçiririyoruzki bide bu mutluluğumuza 8 ay önce oğluşumuz eklendi dahada mutlu olduk...
eğer doğru kişiyi seçerseniz gerçekten evlilik çok güzel bişey ama doğru kişi ve doğru zamanla...

ben 7.5 ay önce evlendim
çok muylutum
4.5 yıllık bir beraberliğin ardından evlendim.
keşke daha önce evlenseydik diyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…