Evliler, nasıl bir insanla tüm vaktinizi geçirebiliyorsunuz?

ne alaka ya.. osuruk, geğirme, burun karıştırma falan normalde tiksinç değil mi? Başkasında görünce zevk mi alıyorsunuz siz? Ben koca ile bu işler nasıl yürüyor diye sordum, malum evli ve deneyimli değilim

Valla benim eşimin işi gereği sürekli evde ve onu 1 saat görmesem çok kötü hissediyorum 2 yıldır evliyiz sürekli yanımda dursun istiyorum ve heptenyanımda kahvede oturmayıda sevmez tam gönlüme göre

Her gün birlikte olma düşüncesi beni de ürkütmüyor değil açıkçası. Ama yapılacak bi şey yok demek ki alışıyorsun :) Nasıl anne babayla yaşadıkça yabancı olarak görmüyor utanmıyorsun oda öyledir bence. Ama bazı noktalarda '' eşim o benim tiksinmem, utanmam, rahat olurum '' düşüncesini çok doğru bulmuyorum. Eşinde olsa bi sınır olmalı soğutmamalısın kendinden gaz kaçırmak, tırnak kesmek gibi. Bunlar da aşırı rahatlık bence. Bilmiyorum ben ailemle yaşarkende dikkat ederim. Ağdanı zaten banyoda eşin yokken yaparsın, tuvalette de her daim yüzey temizleyici ve oda parfümü olur ardından sıkarım ha birde oda kokusu için çubuklu kokular bulundururum. Ben bunları zaten tek başıma yaşarken bile önemsiyorum. Ama horlama konusunda kilo problemi yoksa yapısalsa yapacak bir şey yok o noktada fedakarlık girer devreye :) Saygı ve seygi dedikleri bu işte.

Yeni soluk getirelim bence.
Saç dökülürse?
Düşünsenize orda burda uçuşan saçlar tırnaktan da tiksinç, saçı olanlar evlenmesin
Onada çözüm var süpürsün :) Biz kadınların da çok fazla dökülme problemi var ben kendi saçlarımı lavaboda ya da yerde görmekten gerçekten çok rahatsız oluyorum hemen süpürüm silerim mesela. Erkeklerin de kısa kısa saçları daha yoğun görünüyor mesela lavaboya döküldüyse su tutsun hemen. Bunlar alışkanlık ve düzen işi aşırı salmamak gerek bence. Misafir bile görse onları hoş olmaz :)

Tek bu degil ki siz her şeyden tiksiniyorsunuz. Tırnaktan bile.
Ki çok abartı bunlar.
Ayrıca evlilik demek ulu orta geğirmek osurmak demek mi? Sizin büyüdüğünüz evde insanlar gelişine salar miydi bir şeyi gelince?
Nasıl ki iş yerinde geğirmiyorsunuz , osurmuyorsunuz salonun ortasında da yapmazsiniz. Muhtemelen eşiniz de yapmaz.
Tuvaletteki sesten de kimse igrenmez ya, ne alaka tuvaletteki ses.
Neyi tiksinc olabilir ki bir insanın tuvalette sıçmasinin?
Ayrıca kaç yaşında insanlarız, burnunuzu karıştırmayın siz de mendile falan silin. Ben yaşı 7den büyük kimse görmedim burnunu karıştıran, mobilyaların altına süren eminim çoğu kadın tanık olmamıştır kocasının sümük potağina. Ama hastayken bol bol sümkürebilir,hiç iğrenmem. Ayrıca dediğim gibi manikür yaparım sevgililerimle, hiç tırnaktan iğrenmem. Bir sevgilm çok pis güneş yanığı olunca nazlandi,ayak masajı istedi..netten yazdım refleksoloji diye YouTube ile karşılıklı yaptık,bundan da tiksinmedim. Adam yanımda deri değiştirdi, ben de soydum
Ne var yani böyle şeylerden utanilir mi?

Yengecciğime katılıyorum. Siz herseyden tiksiniyorsunuz. tek tiksinç olan sanırım şu sayılanlar arasında burun karıştırma; çünkü onu kişi bilinçli yapıyor diğerleri elinden gelmiyor uykuda osurmak mesela nasıl kontrol etsin?

Evlilik dogru kisiyleyse guzel bisey.
Suan horultudan dolayi uyuyamayip salona gelmem haricinde bi sorunumuz yok cok sukur

Amann ne dertlisin kız..yaşına göre çok küçük düşünüyorsun.
Lütfen Layd ol artık evlilik algini değiştir..Şimdi herseyinle bir olduğun esinle aranda mutlak bir samimiyet yakınlık oluyor elbette ..ama velakin fazla samimiyet tez ayrılık getirmesin diyede yolunu yordamini bileceksin dozunu kacirmiyacaksin ..Rahatına alıştın düşkün sun bı AVM de İş yerinde de kacirmiyorsun dur değil mi..eh eşinin yaninda da dikkat etmek zor olmasa gerek

Ben daha evlenmeden aynı evi paylaşmayı seçen birisi olarak çok şaşırdım aklınıza gelen detaylara. Hatta dahası örnek vermek istiyorum küçüklüğümden beri kendi ayak tırnaklarımı kendim kesemiyorum içim bir tuhaf oluyor o tırnak makasını sıkamıyorum ve kendi teklif ederek kendisi kesmeye başladı tırnaklarımı. Ben de istese ya da bu tarz bir sorun yaşasa keserim asla midem bulanmaz hiçbir şeyinden. Epilasyon dönemlerinden önce tıraş ediyorum kıllarımı ve ben banyodayken kendisi de banyoda el yüz yıkama diş fırçalama gibi şeyler yapıyor ben yanında gayet bacaklarımı tıraş ediyorum biz mi anormaliz değiliz bence, insan birisini sevince tiksinme ihtimali aklına bile gelmiyor. Allah korusun bir hastalık geçirse bebeğim gibi bakarım, bir bebeğe ne yapıyorsak asla yoksunmadan hepsini yapabilirim. Gece osurmuş, sabah uyandığımızda ağız kokusu olurmuş, ter kokarmış dert mi.

Ama özel alanın oluyor kesinlikle. Yani birimiz spora gidiyoruz birimiz evde oluyoruz mesela, ayrı ortamlarda çalışıyoruz ve eve geliş saatlerimiz oynuyor, arkadaşlarımızla ailemizle vakit geçiriyoruz ya da aynı evin içinde bile o tv izlerken geçip yatak odasında uzanıp bi şeyler okuyup bi şeylere bakıyorum telefondan. Yani ailenizle onca yıl nasıl geçtiyse ve doğalınızdıysa evlendiğinizde de aynısı olur merak etmeyin. Bu kadar da detaylı düşünmeyin her şeyi yorulursunuz

Senin yalnızken yaptığın tüm bu doğal şeyleri eşin de yapıyor zaten. Normal şeyler olduğu için kimse kimseyi yadırgamıyor, garipsemiyor. Biz 5 yıldır evliyiz. Evliliğimizin 1.yılı dolmuştu eşim istifa etti. İkimiz de freelance olarak evden çalışıyoruz. Yani 4yıldır hep bir aradayız aynı evde yaşamak demek her an el ele, diz dize hareket etmek değil sonuçta. Herkes kendi işinde gücünde. Kahve, sigara, yemek, film izlemek gibi şeyleri birlikte yapıyoruz, yetmez mi Bazı geceler ben uyumuyorum çalışıyorum bazı geceler eşim, yani bazen beraber bile uyumuyoruz.Bir şekilde dengeleniyor. (Mesela şu an ben yatakta KK geziyorum o bilgisayarda)
Kafanda kurduğun gibi korkunç bir olay değil yani merak etme. Hele ki sevdiğin, seçtiğin bir insansa bu gayet güzel bir şey evlilik. Tabii ki olumsuzluklar da oluyor ama insanız normal o da

Tırnak kesmek bir insanın bir insandan soğumasına neden sebep olsun ki bir türlü algılayamıyorum. Yani her ilişki tamamen kendine özeldir. Sizin soğur olarak baktığınız şeyler bana çok normal mesela. Erkek arkadaşıma da öyle. Sittin senedir de soğumadık yani tutkalla yapıştırıcam seni kendime desen mutluluktan ölür o derece bir bağ bazı dikkat edilmesi gereken şeyler var mesela ben de bile bile gaz çıkarmam ama gece yatarken ya gaz çıkarırsam diye de düşünmem. Ayaklarına masaj yaptığım adamın tırnaklarından tiksinmem ya da. Yani nerelerine neler yapıyoruz da tırnak mı kaldı tiksinilecek tuvaletten çıksam ben de oda parfümü sıkarım ama tuvaletteyim ay şimdi ses duyar mı acaba diye düşünmem mesela. Soru sahibi çok enteresan detaylar düşünüyor muhtemelen kimseye çok aşık olmadı henüz.

Ayak tırnaklarına kadar eşi tarafından kesilen biri olarak tiksintilik fazla takıntılık olmamış mı

Asla slkilmadim esimden 7yildir evliyiz hala markete bile gitse gozum yolda kaliyo. Adi ustunde eş yani gulerken aglarken hastayken hep birbirimize kol kanat gerdik. Zaten bi sure sonra cocukda dunyaya gelince cocugunun mutlulugu icinde seviyosun esini hic unutmam bi tartismamiz olmustu ve bosanicam senden demistim. Benim 5 yasindaki oglum sen bosanirsan ben ölürüm dedi bana. Esimle bazen biseylere sevinip sariliyoruz oglumuzda hemen kosup ortamizda yerini aliyo bizden daha mutlu oluyo evlenmekde evlat sahibi olmakda hayatin anlami bence onemli olan size es olabilecek birini bulabilmek mutlulugun sirri bu sadece

Hayatının geri kalanını biriyle paylasıyorsun, ee bi yerden sonra hersey oturuyor ve tüm hareketlerinizi ezbere biliyor olursunuz :))

Biraz rahat olun, karşınızdaki de insan. O da gaz çıkaracak, tırnak kesecek, bazen sakallarını kesecek lavaboya düşen sakalları göreceksiniz vs. Gebelikte bebek büyüdükçe karından dolayı genital bölge temizliğini rahatlıkla yapamıyorsunuz, ağda da bazen sakıncalı olabiliyor mecburen eşine jilet yaptıranlar var. Eşten tiksinilmiyor veya çekinme olmuyor. Bazen ciddi hasta oluyorsunuz adam günlerce yıkanmamış yağlı saçınızı görüyor. İnsani şeyler bunlar fazla takılmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…